QUOTE(tytuka @ 2016 02 07, 14:13)
Sveika
Pazystama situacija

kazi kodel emociniai valgytojai ant cukraus, bet ne ne ant troskintu darzoviu su alyvuogiu aliejum
Aciu Dievui, islipau is sios priklausomybes pagaliau, bet reik prisiziuret, nes atkrist greitai galima, juk ne tik valios cia reikalas, bet ir priklausomybe tikra.
Kokiu dietu laikeisi?
Tikrai priklausomybė, aš jau dažniausiai ją identifikuoju, bet tik kai kąsnis burnoje, tada galvoju "Ir vėl valgau ne todėl, kad noriu, o todėl, kad liūdna/linksma". Laikiausi bananų dietos, kopūstų sriubos dietos, arbatos dietos ir t.t., bet kaip supratot, nė viena nebuvo veiksminga. Tam kartui nukrisdavo, bet greit vėl ataugdavo. Tik su sriubos dieta kažkas ne to buvo, ne numečiau, o priaugau jos metu
QUOTE(dontstop @ 2016 02 07, 14:18)
*Rud@@kė*, sveika prisijungusi
KMI geras, koks gi tikslas tuomet?
Tikslas pradžioje 58kg, kai pasieksiu, 56kg, o galutinis 54kg
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 07, 14:52)
Sveika prisijungusi
Aš buvau pradėjus skaityt tą knygą, bet ji ne mano tipo

turiu ir slaptomanės dienoraštį, bet irgi nelabai patogi
Tavo dabartinis svoris mano siekiamybė, galima sakyt
Man tai patogus, labai gera kontrolė kai matau, kas kada ir kaip reikia daryt, bet va savaitę nepildžiau ir viskas, nukišau giliai ir jau du mėnesiai neištraukiu.
QUOTE(Victrix @ 2016 02 07, 15:08)
Sveika

bet tai kad tu kūda..

Aš kūda buvau per vestuves, prieš nėštumą, kai svėriau 53kg, o dabar nesakau, kad jau baisiai stora, bet kai jau vos įlendu į savo rūbus, kažkaip nebemalonu
Ir tie kg nelabai esmė, svarbu išvaizda, kitos su 65kg geriau atrodo, nei kad aš su 55, nuo sudėjimo daug kas priklauso

Mano gal kaulai labai lengvi, todėl visas svoris riebalai
Turiu du sijonus, kurie yra mano kūno proporcijų rodiklis, tai va dabar į juos neįlendu, kai jau įlysiu, bus gerai