Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-taisiais

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 07, 15:48)
Nusipirkau svarstykles. Tai gerai. Parodė svorį 80.9  - tai labai labai blogai, gal sugedusios biggrin.gif  biggrin.gif  Juokauju, žinau, kad nesugedusios....  ax.gif

Nieko tokio, dabar pilna motyvacijos, po zingsneli ir numesi.
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2016 02 07, 14:52)
Nieko tokio, dabar pilna motyvacijos, po zingsneli ir numesi.

Ir vidury dienos svertis nėra pati geriausia mintis. Parašysiu kiek rodys ryt ryte. Naujas žaidimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 07, 16:57)
Ir vidury dienos svertis nėra pati geriausia mintis. Parašysiu kiek rodys ryt ryte. Naujas žaidimas biggrin.gif

Jo, geriausia ryte, po wc reikaliukų ax.gif Dieną rodys minimum kilu daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 07, 15:57)

Tai va, nuo siandien iki rytojaus ryto kazkoks minusas bus lotuliukas.gif ot veikia motyvacija bigsmile.gif
As tai ir sverinejus, man idomu paanalizuot cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 02 07, 15:24)
Mano ūgis 173cm, sveriu plius minus 63-64kg.

Sveika 4u.gif bet tai kad tu kūda.. g.gif

Dėl apsipirkimo Lenkijoj.. vasarą turbūt reiks prisiruošti ir man išbandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2016 02 07, 14:13)
Sveika  4u.gif
Pazystama situacija smile.gif kazi kodel emociniai valgytojai ant cukraus, bet ne ne ant troskintu darzoviu su alyvuogiu aliejum  biggrin.gif
Aciu Dievui, islipau is sios priklausomybes pagaliau, bet reik prisiziuret, nes atkrist greitai galima, juk ne tik valios cia reikalas, bet ir priklausomybe tikra.
Kokiu dietu laikeisi?

Tikrai priklausomybė, aš jau dažniausiai ją identifikuoju, bet tik kai kąsnis burnoje, tada galvoju "Ir vėl valgau ne todėl, kad noriu, o todėl, kad liūdna/linksma". Laikiausi bananų dietos, kopūstų sriubos dietos, arbatos dietos ir t.t., bet kaip supratot, nė viena nebuvo veiksminga. Tam kartui nukrisdavo, bet greit vėl ataugdavo. Tik su sriubos dieta kažkas ne to buvo, ne numečiau, o priaugau jos metu biggrin.gif

QUOTE(dontstop @ 2016 02 07, 14:18)
*Rud@@kė*, sveika prisijungusi  4u.gif
KMI geras, koks gi tikslas tuomet?  smile.gif

Tikslas pradžioje 58kg, kai pasieksiu, 56kg, o galutinis 54kg smile.gif

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 07, 14:52)
Sveika prisijungusi 4u.gif
Aš buvau pradėjus skaityt tą knygą, bet ji ne mano tipo schmoll.gif turiu ir slaptomanės dienoraštį, bet irgi nelabai patogi smile.gif

Tavo dabartinis svoris mano siekiamybė, galima sakyt 4u.gif

Man tai patogus, labai gera kontrolė kai matau, kas kada ir kaip reikia daryt, bet va savaitę nepildžiau ir viskas, nukišau giliai ir jau du mėnesiai neištraukiu.

QUOTE(Victrix @ 2016 02 07, 15:08)
Sveika  4u.gif  bet tai kad tu kūda..  g.gif

biggrin.gif Aš kūda buvau per vestuves, prieš nėštumą, kai svėriau 53kg, o dabar nesakau, kad jau baisiai stora, bet kai jau vos įlendu į savo rūbus, kažkaip nebemalonu ax.gif
Ir tie kg nelabai esmė, svarbu išvaizda, kitos su 65kg geriau atrodo, nei kad aš su 55, nuo sudėjimo daug kas priklauso ax.gif Mano gal kaulai labai lengvi, todėl visas svoris riebalai biggrin.gif
Turiu du sijonus, kurie yra mano kūno proporcijų rodiklis, tai va dabar į juos neįlendu, kai jau įlysiu, bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 02 07, 18:18)
Tikrai priklausomybė, aš jau dažniausiai ją identifikuoju, bet tik kai kąsnis burnoje, tada galvoju "Ir vėl valgau ne todėl, kad noriu, o todėl, kad liūdna/linksma". Laikiausi bananų dietos, kopūstų sriubos dietos, arbatos dietos ir t.t., bet kaip supratot, nė viena nebuvo veiksminga. Tam kartui nukrisdavo, bet greit vėl ataugdavo. Tik su sriubos dieta kažkas ne to buvo, ne numečiau, o priaugau jos metu biggrin.gif

O dabar kaip planuoji svori mest? Ir ka daryt kad neataugtu?
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2016 02 07, 17:26)
O dabar kaip planuoji svori mest? Ir ka daryt kad neataugtu?

Tiesiog planuoju pajungti valią dėl saldumynų ir porcijų dydžio. Kai buvau sumažinusi saldumynų kiekį, svoris kuo puikiausiai krito. Kažkaip nesinori man nieko išbraukti iš savo valgiaraščio, nes žinau, kad neįmanoma, palūšiu vistiek ankščiau ar vėliau rolleyes.gif Tiesiog sumažinti porcijas. Kai svėriau 53kg, valgiau iš šokoladus ir picas, ir batoną, tik vietoj visos šokolado plytos užtekdavo vienos juostelės, vietoj visos picos užtekdavo pusės, vietoj 4 sumuštinių užteko dviejų smile.gif Kadangi mano judėjimas nėra didelis, tai ir kalorijų manau suvartoju žymiai daugiau, nei man reikia, todėl ir augu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 02 07, 18:34)
Tiesiog planuoju pajungti valią dėl saldumynų ir porcijų dydžio. Kai buvau sumažinusi saldumynų kiekį, svoris kuo puikiausiai krito. Kažkaip nesinori man nieko išbraukti iš savo valgiaraščio, nes žinau, kad neįmanoma, palūšiu vistiek ankščiau ar vėliau  rolleyes.gif  Tiesiog sumažinti porcijas. Kai svėriau 53kg, valgiau iš šokoladus ir picas, ir batoną, tik vietoj visos šokolado plytos užtekdavo vienos juostelės, vietoj visos picos užtekdavo pusės, vietoj 4 sumuštinių užteko dviejų  smile.gif Kadangi mano judėjimas nėra didelis, tai ir kalorijų manau suvartoju žymiai daugiau, nei man reikia, todėl ir augu  ax.gif

Svarbiausia, kad pavyktu sureguliuot tuos kiekius. Man tai neiseidavo, po keliu sureguliuotu dienu sekdavo daug nesureguliuotu biggrin.gif
Atsakyti
*Rud@@kė*, na nežinau net ką pasakyt, aš su 162 siekiu 53 kg, o čia net 173 cm g.gif Aišku, sutinku, kad dar daug ką duoda sudėjimas, ne tiek kaulų svoris, kiek riebalų-raumenų santykis, bet vis tiek g.gif Na bet kokiu atveju palaikysim ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2016 02 07, 17:47)
Svarbiausia, kad pavyktu sureguliuot tuos kiekius. Man tai neiseidavo, po keliu sureguliuotu dienu sekdavo daug nesureguliuotu  biggrin.gif

O tai koks tavo svorio metimo metodas dabar?

QUOTE(dontstop @ 2016 02 07, 17:48)
*Rud@@kė*, na nežinau net ką pasakyt, aš su 162 siekiu 53 kg, o čia net 173 cm  g.gif Aišku, sutinku, kad dar daug ką duoda sudėjimas, ne tiek kaulų svoris, kiek riebalų-raumenų santykis, bet vis tiek  g.gif  Na bet kokiu atveju palaikysim  ax.gif  smile.gif

Mane tenkintų ir 56kg, tada labiau proporcinga esu, nes dabar tai viršutinė dalis maža, o apetinė neproporcingai didelė, svoris kaupiasi ant užpakalio ir šlaunų doh.gif
Atsakyti
*Rud@@kė*, o tai lieknėjant nejau svoris krenta tik nuo užpakalio, o nuo kitur ne? Juk tikriausiai, kaip ir visom, krenta proporcingai nuo visur, tiek nuo sėdimosios, tiek nuo (.)(.) ax.gif smile.gif Jei figūros tipas toks (ko gero, kriaušė? smile.gif ), jis ir išlieka, koks bebūtų svoris mastau.gif
Atsakyti