Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-taisiais

QUOTE(dontstop @ 2016 02 07, 18:05)
*Rud@@kė*, o tai lieknėjant nejau svoris krenta tik nuo užpakalio, o nuo kitur ne? Juk tikriausiai, kaip ir visom, krenta proporcingai nuo visur, tiek nuo sėdimosios, tiek nuo (.)(.)  ax.gif  smile.gif Jei figūros tipas toks (ko gero, kriaušė?  smile.gif ), jis ir išlieka, koks bebūtų svoris  mastau.gif

Taip, kriaušė gryna smile.gif Krenta nuo visur, bet kadangi ant (.)(.) kažkodėl nepriauga, tai nuo jų ir nenukrenta biggrin.gif Ant pilvo priauga, nukrenta, bet pvz liemens apimtis padidėja +2cm, tai tiek ir reikia sumažint, o va šlaunys padidėja po +6cm, tai iš karto ir matosi dar didesnis skirtumas tarp pečių, juosmens ir užpakalio bei šlaunų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 02 07, 18:53)
O tai koks tavo svorio metimo metodas dabar?

QUOTE(dontstop @ 2016 02 07, 19:05)
*Rud@@kė*, o tai lieknėjant nejau svoris krenta tik nuo užpakalio, o nuo kitur ne? Juk tikriausiai, kaip ir visom, krenta proporcingai nuo visur, tiek nuo sėdimosios, tiek nuo (.)(.)  ax.gif  smile.gif Jei figūros tipas toks (ko gero, kriaušė?  smile.gif ), jis ir išlieka, koks bebūtų svoris  mastau.gif

Na man tiktai ant liemens ir pilvo, net ne ant uzpakalio ar slaunu, isvir atrodziau kaip nestuke.gif Bandziau dieta 5-2, liesejo tik veidas biggrin.gif , o bendra savijauta eme blogeti. Kokius nepilnus du menesius. Veliau emesiau Paleo, daug skaiciau, gliukozes tyrimai ant ribos, tai isrisau kas kaip. Kai istekejau, pakeiciau maitinimasi, atsirado balta duona, makaronai, picos, daugybe saldumynu... mesos ir riebalu labai mazai vartojau. Nuovargis, prastas miegas, atminties problemos, uzdusimas, gliukoze, viskas praejo, tai ir laikausi dabar to. Ir raumenukai uzaugo thumbup.gif Buvau uzmetusi, dabar vel laikausi, tikiuosi labai ilgai laikytis. o kg tai priauginti per nestuma, 1 liko, kiti iskart po keliones kartu su MB, taip ir liko iki siandien, per 14 metu. Tai toks mano tikslas, grizti i pirmini svori, 72 kg.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tytuka: 07 vasario 2016 - 18:34
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 02 07, 20:11)
Taip, kriaušė gryna  smile.gif  Krenta nuo visur, bet kadangi ant (.)(.) kažkodėl nepriauga, tai nuo jų ir nenukrenta  biggrin.gif  Ant pilvo priauga, nukrenta, bet pvz liemens apimtis padidėja +2cm, tai tiek ir reikia sumažint, o va šlaunys padidėja po +6cm, tai iš karto ir matosi dar didesnis skirtumas tarp pečių, juosmens ir užpakalio bei šlaunų  rolleyes.gif

Matai kaip g.gif O man tolygiai priauga ir tolygiai nukrenta smile.gif Nežinau, ar tuo džiaugtis - kad ir kiek sverčiau, vis tiek turiu sąlyginai storesnes rankas ir kojas. Net kai svėriau 47 kg, rankos ir kojos nebuvo storos-storos, bet storokos lyginant su visu kitu. Susitaikiau, kad toks figūros tipas (net ne tipas, o ypatumas gal labiau; tipas būtų smėlio laikrodis) irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 02 07, 18:42)
Matai kaip  g.gif  O man tolygiai priauga ir tolygiai nukrenta  smile.gif  Nežinau, ar tuo džiaugtis - kad ir kiek sverčiau, vis tiek turiu sąlyginai storesnes rankas ir kojas. Net kai svėriau 47 kg, rankos ir kojos nebuvo storos-storos, bet storokos lyginant su visu kitu. Susitaikiau, kad toks figūros tipas (net ne tipas, o ypatumas gal labiau; tipas būtų smėlio laikrodis)  irnesakyk.gif

Tai tau džiaugtis reikia, čia man atrodo geriausias tipas, kai visada proporcija, o va man, kad proporciją išlaikyt, reikia padirbėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 02 07, 19:42)
Matai kaip  g.gif  O man tolygiai priauga ir tolygiai nukrenta  smile.gif  Nežinau, ar tuo džiaugtis - kad ir kiek sverčiau, vis tiek turiu sąlyginai storesnes rankas ir kojas. Net kai svėriau 47 kg, rankos ir kojos nebuvo storos-storos, bet storokos lyginant su visu kitu. Susitaikiau, kad toks figūros tipas (net ne tipas, o ypatumas gal labiau; tipas būtų smėlio laikrodis)  irnesakyk.gif

Cia pats graziausias kg pasiskirstymas, ir sakyciau, sveikiausias. Toks moteriskas. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kur dingusios? biggrin.gif Pradedam dar vieną fainą savaitę pavasario ir mažesnio svorio link biggrin.gif
Ryte pasisvėriau - 79,8. Žiauru, bet vis mažiau nei vakar biggrin.gif
Kokie jūsų dienos planai planeliai? smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Pasisvėriau ir aš šiandien - 63kg.
Na ką, startuoju link tikslo smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Savaitgalį atsipalaidavau ir turiu pliusą. Bet svoris mažesnis, nei praeitą pirmadienį (o praeitą pirmadienį pliuso neturėjau smile.gif ), tai visgi praeita savaitė buvo sėkminga, šiek tiek nukrito, bent jau 400 g tai tikrai biggrin.gif

Suvalgiau savo rytinę košę, pietum - avinžirniai su šonkauliais essen.gif
Vakare kepsiu blynus vakarienei ir rytojui - ryt Užgavėnės, į mokyklą sūnui reikia prikepti. Pati nevalgysiu smile.gif Sau - gal omletas.

Ryt - nežinau kaip bus... šeimynai riebūs ir kaloringi bulviniai blynai, pati nežinau ar atsispirsiu, ar pavyks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 02 08, 09:40)
tai visgi praeita savaitė buvo sėkminga, šiek tiek nukrito, bent jau 400 g tai tikrai  biggrin.gif

Ryt - nežinau kaip bus... šeimynai riebūs ir kaloringi bulviniai blynai, pati nežinau ar atsispirsiu, ar pavyks  blush2.gif

Kai buvau paskaitoj sakė, kad sveikiausia numesti iki 0,5 - 1 kg per savaitę, t.y. 2-4 kg per mėnesį smile.gif

Suvalgyk tik kelis blynus smile.gif žinau, patarimas už milijoną, kai visa šeima kapoja išsijuosus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 08, 12:08)
Kai buvau paskaitoj sakė, kad sveikiausia numesti iki 0,5 - 1 kg per savaitę, t.y. 2-4 kg per mėnesį smile.gif

Suvalgyk tik kelis blynus smile.gif  žinau, patarimas už milijoną, kai visa šeima kapoja išsijuosus  biggrin.gif

2-4 man neįmanoma numest, geriausiu atveju 1 kg numesiu, ir tai labai labai džiaugsiuosi smile.gif Praeitą mėn nukrito 900 g, jau super skaičiau. Kai KMI normoje, organizmas nelabai noriai atiduoda tuos paskutinius kg sad.gif (o ir aš ne itin stengiuosi blush2.gif vis nutrūkstu, vis panuodėmiauju blush2.gif )

Aha, kapos jie, begėdžiai protest.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, kokios geros nuotaikos drinks_cheers.gif
siandien neprisiduodu, as kas savaite ta pacia diena, tai yra sekmadieni prisiduodu, tada ir aisku kas ir kaip, o sverinejuos kas diena is iprocio.
Siryt kava su grietinele, daug grietineles.
Pietums pankoliu su zuvim ir alyvu aliejum,raugintu kopustu saukstas.
Vakarienei brokoliai su mesyte, riebia, kefyras,
Atsakyti
sveikos hi.gif

Coconut - nu tai ką, matomai mūsų panaši situacija ir panaši siekiamybė, tai paspardom sėdimąsias viena kitai? bigsmile.gif 4u.gif

mano savaitgalis dar palyginus neblogas buvo.. alkoholio labai nedaug, kuo džiaugiuosi - kalorijų mažai ir galva blaivi laugh.gif
penktadienį kebabus valgėm, tai nelabai sugebėjau aš ten jį įveikt, gal pusę palikau. irgi džiaugiuosi.
šeštadienį iš tokių nutrūkimų tai buvo tik kokia sauja plikytų mažų pyragaičių pietums. nelabai buvo skanu unsure.gif kuo džiaugiuosi irgi - būtų skanu buvę, tai būčiau nutrūkus laugh.gif
o vakar nors ir panuodėmiavom restorane, tačiau valgiau jūros gėrybes ( scallops - tikrai nežinau, kaip lietuviškai ir paskui pagrindiniam kažkokia žuvis labai skani), nu ir deserto aišku, tai manau jau mažesnė blogybė, nei kokia pica ar cepelinai laugh.gif

nuo šiandienos, kaip ir priklauso nuo pirmadienio, kimbu į savo meniu 59.gif
pusryčiams avižinė košė su šilauogėm, bananu, migdolų pienu; šiltas vanduo su citrina;
užkandžiui latte su liesu pienu; vėliau bananas;
pietums salotos su grilinta lašiša;
užkandžiui jogurto pasiimsiu manau;
vakarienei silkė bus (man su pomidorais ir svogūnais, MB gal su bulvėm, nežinau, kaip norės jis).

Šiandien pagal planą žuvies diena, antra iš eilės (nes vakar ne planinė buvo laugh.gif ), bet gal ir nieko visai taip smile.gif nors va man, kaip mėsos mylėtojai, sunkoka būna lotuliukas.gif
Atsakyti