Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-taisiais

Prisijungiu prie jusu, kurios nori pasitikti pavasari lengvesnes biggrin.gif noriu numesti 3-4 kg' bet kol kas jis krenta sunkiai.
Pradejau rimciau ziureti i sporta - 2 k i savaite minu dvirati po valanda laiko, viena k. i savaite plaukimas 45 min. Dar reiketu prijungti pratimus pilvo presui, nusipirkau gera kilimeli, bet kol kas neprisiverciu. schmoll.gif
Maistas- megstu saldumynus, kuriuos reiketu mazinti bei aproboti manksta vakarais, ypac po sporto.
Tikslas - iki Velyku nukratyti 3-4 kg. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2016 02 08, 11:40)
sveikos hi.gif

Coconut - nu tai ką, matomai mūsų panaši situacija ir panaši siekiamybė, tai paspardom sėdimąsias viena kitai?  bigsmile.gif  4u.gif

Paspardom būtinai būtinai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pergale1 @ 2016 02 08, 11:42)
Prisijungiu prie jusu, kurios nori pasitikti pavasari lengvesnes biggrin.gif noriu numesti 3-4 kg' bet kol kas jis krenta sunkiai.
Pradejau rimciau ziureti i sporta - 2 k i savaite minu dvirati po valanda laiko, viena k. i savaite plaukimas 45 min. Dar reiketu prijungti pratimus pilvo presui, nusipirkau gera kilimeli, bet kol kas neprisiverciu.  schmoll.gif
Maistas- megstu saldumynus, kuriuos reiketu mazinti bei aproboti manksta vakarais, ypac po sporto.
Tikslas - iki Velyku nukratyti 3-4 kg. biggrin.gif

Sveika prisijungusi, tavo net nikas sufleruoja sėkmę biggrin.gif 4u.gif
Koks tavo ūgis, svoris?
Dviratį mini namie ar sporto klube? smile.gif

Aš rytoj suplanavau pirmą kartą eiti į bendrą mankštą. Organizuoja Visuomenės sveikatos biuras, kilimėlio pratimai, pratimai su svareliais, gumomis. Gal visai ir nieko g.gif Ir nemokamai. Reikia gal išeiti iš meškos komforto zonos biggrin.gif Plius eisiu viena, nors daug maž savo kaimo žmones pažįstu, bet vis tiek ne taip jauku kaip su drauge sporto klube. Tai privers labiau stengtis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 08 vasario 2016 - 12:01
QUOTE(Pergale1 @ 2016 02 08, 12:42)
Prisijungiu prie jusu, kurios nori pasitikti pavasari lengvesnes biggrin.gif noriu numesti 3-4 kg' 

Sveika prisijungus 4u.gif Nedaug reik nukrapstyt, bet kuo daugiau draugijos, tuo smagiau.
Atsakyti
QUOTE(Pergale1 @ 2016 02 08, 13:42)
Prisijungiu prie jusu,

Prašom drąsiai jungtis, smagu, kad mūsų daugėja group.gif

Kita vertus, kažkur dingusios Fita, Leyla, Sapho...
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 02 08, 13:14)

Buna taip, gal joms daugiau reikia laiko, 4u.gif kas nori, prrisijungia ir palaikom, pacios pasilaikom biggrin.gif pioneers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tytuka: 08 vasario 2016 - 12:35
Man kavos pertraukėlė smile.gif
Kalbėjot apie blynus, dėl manęs jų galėtų ir nebūt, nei miltinių (nepasigesčiau), nei bulvinių (šitų iš viso nemėgstu, kaip ir daugumos bulvinių patiekalų) smile.gif
Miltinius kepu tik vaikams, bulvinius tik vyrui, nei seilė varva kepant, nei žiūrint, kaip valgo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 02 08, 12:14)

Ir temos įkūrėja Sin kažkur dingusi unsure.gif bet gal atsiras. Kaip tytuka sako, čia ateina visos, kurios nori palaikymo ar prisilaikyti biggrin.gif
Atsakyti
*Rud@@kė*, pavydžiu abejingumo bulviniams patiekalams bigsmile.gif thumbup.gif
Aš pati abejinga miltiniams blynams. Labai dažnai kepu vaikams, pati nevalgau. Bet prieš bulvinius blynus bei bulvinius patiekalus atsilaikyti labai sunku blush2.gif Aplamai mūsų šeima labai mėgsta bulvinius patiekalus, ypač rudenį, žiemą... Dabar retai gaminu, praeitą mėn buvo po kartą kugelis ir cepelinai. O šiaip jei nelieknėčiau, bet porą kartų per savaitę gaminčiau kažką tokio blush2.gif Be bulvinių patiekalų toks jausmas, kad nevalgau normalaus, skanaus maisto, vis kažką dietiško sad.gif Man sunkiai sekasi pamėgti sveiką maistą sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 02 07, 19:18)

Ir tie kg nelabai esmė, svarbu išvaizda, kitos su 65kg geriau atrodo, nei kad aš su 55, nuo sudėjimo daug kas priklauso  ax.gif

Kaip sutinku verysad.gif pas mane svoris kaupiasi juosmens sritį (obuolio tipas), tai žudo.. kojytės plonytės, rankytės plonytės, o va pilvas!!Ą Turiu draugę, kuri sveria tiek pat kiek aš ir negaliu į ją atsižiūrėt.. ji smėlio laikrodis, taip gražu, proporcinga..kai ji pasako kad nori numest svorio, man ją pasmaugt noris biggrin.gif

QUOTE(dontstop @ 2016 02 07, 19:48)
*Rud@@kė*, na nežinau net ką pasakyt, aš su 162 siekiu 53 kg, o čia net 173 cm  g.gif Aišku, sutinku, kad dar daug ką duoda sudėjimas, ne tiek kaulų svoris, kiek riebalų-raumenų santykis, bet vis tiek  g.gif  Na bet kokiu atveju palaikysim  ax.gif  smile.gif

aš dar mažesnė, o geriausiu atveju galvoju apie 52 ax.gif

QUOTE(Pergale1 @ 2016 02 08, 13:42)
Prisijungiu prie jusu, kurios nori pasitikti pavasari lengvesnes biggrin.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 02 08, 13:25)
*Rud@@kė*, pavydžiu abejingumo bulviniams patiekalams  bigsmile.gif  thumbup.gif

Radai ko pavydėt biggrin.gif
Čia dar klausimas, kas blogiau, neatsispirti bulvėms ar neatsispirti saldėsiams rolleyes.gif
Kūgeliu manęs neprisiviliotų niekas, va cepelinas tai skanu, bet valgau juos gal tik kelis kartus per metus smile.gif
Man skanu makaronai ir patiekalai su jais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victrix @ 2016 02 08, 13:30)
kai ji pasako kad nori numest svorio, man ją pasmaugt noris  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif susijuokiau balsu, bet labai suprantu šitą būseną biggrin.gif
Atsakyti
aš dievinu bulves irgi, čia bėda eina sau mega_shok.gif taip sunku būna susilaikyt. labai tikėtina, kad šiandien jei MB vakare prie silkės bulvių keptų prašys, tai nesusilaikysiu lašeliui ir aš doh.gif doh.gif
Atsakyti