Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-taisiais

QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 02 09, 13:34)
Sveikos smile.gif Man irgi po vakar dienos tvarkingos mitybos yra minusas, bet labai dar nesidžiaugiu, palauksiu kas bus toliau smile.gif Kurią savaitės dieną jūs fiksuojat minusus (arba pliusu biggrin.gif )?

Smagu, lieka stimulas palaikyti minusa biggrin.gif
Del svorio fiksavimo, cia kiekviena sprendzia kada. As sekmadieniais fiksuoju, savaitinis minusas pliusas domina, nors sveriuosi kasdien, bet tarpiniai rezultatai tik is sportinio iprocio. smile.gif
Musu vienodas norimas numesti svoris bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tytuka: 09 vasario 2016 - 12:42
Gera diena sekmadienis, nes po penktadienio ir šeštadienio iš tikro pasimato, kas tvarkingai laikėsi, o kas atsipalaidavo smile.gif
Taip, tikslas tas pats, iki kada žadi įveikt planą? smile.gif Čia mano ne galutinis, bet man lengviau mesti etapais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 02 09, 13:51)
Gera diena sekmadienis, nes po penktadienio ir šeštadienio iš tikro pasimato, kas tvarkingai laikėsi, o kas atsipalaidavo  smile.gif
Taip, tikslas tas pats, iki kada žadi įveikt planą?  smile.gif  Čia mano ne galutinis, bet man lengviau mesti etapais smile.gif

Kazkaip nera savaitgalio problemos, tai gavosi pirma kart pisiduoti ir liko biggrin.gif
iki vasariopabaigos dar puskili noriu, ir siam menesiui uztektu. O siaip 1-2 per menesi, tai iki birzelio vidurio noreciau uzbaigti si reikala g.gif ziuresiu, kaip pavyks, itariu, per mazai menesiu bus letam kritimui. Be to svorio metimo, man svarbiau reguliariai valgyti kasdiena be nukrypimu. Vat 11 dienu buvo thumbup.gif , paskui 2 ne, o siandien jau antra, kai viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(Pergale1 @ 2016 02 09, 13:57)
Zinok, as irgi jau antri metai kaip po gimdymo, sunukui 1,8 m. Po pirmo nestumo svoris nukrito mazdaug po pusmecio, kai susiemiau, o dabar jau viskas ne taip paprasta. Ir amzius jau ne tas, bet nepasiduodu. Pries nestuma sveriau 53-54 kg, tai bandysiu atsikratyti 3-4 kg.

Daug panašumų turim drinks_cheers.gif Aš irgi greičiau lieknėjau po pirmo nėštumo, nei po antro, ko gero amžius daro savo, lėtėja medžiagų apykaita... Bet visgi ir po pirmo nėštumo ilgam buvau užstrigus ties 57 kg riba ir kad ir ką dariau, niekaip negalėjau pajudėt iš vietos g.gif Kaltinau ir anuomet, ir dabar žindymą. Kai žindyti baigiau, likęs svoris lengvai nukrito smile.gif
Dabar aš lieknėju su ta pačia trenere, ir mityba ta pati, ir sportas, prieš nėštumą be vargo per 3 mėn nukrito 7 kg, dabar jau 6tas mėn eina ir niekaip negaliu pasiekt norimų skaičiukų. Ko gero vėlgi dėl žindymo, organizmas matyt linkęs laikyti kelis kilus atsargoj ...
Bet ir aš nepasiduodu biggrin.gif

QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 02 09, 14:34)
Sveikos smile.gif Man irgi po vakar dienos tvarkingos mitybos yra minusas, bet labai dar nesidžiaugiu, palauksiu kas bus toliau smile.gif Kurią savaitės dieną jūs fiksuojat minusus (arba pliusu biggrin.gif )?

Aš sveriuosi kasdien, rašau svorį ant lapelio smile.gif Ilgai taip žymėdamasi pastebėjau šiokius tokius dėsningumus:
didžiausias svoris visad būna pirmadieniais - po savaitgalio blush2.gif
visad staigus nukritimas per naktį iš pirmadienio į antradienį - tik grįžtu į įprastas vėžes ir kaip taisyklė minus kilas ar daugiau;
paskui svoris arba iškart, arba po kelių dienų pradeda po biškį kilti vėl ax.gif
visgi žymint matau tendenciją, kad tarkim vienos savaitės bėgyje svoris buvo tarkim 59 +/-, kitą savaitę jau žiū nebėmatau skaičiaus 59, jau 58 su biškiu, dar po kurio laiko jau ir 58 nematau, tik 57 su kažkiek po kableliu ir tt smile.gif
Atsakyti
O as jau puikiai telpu i visus priesnestuminius rubus ax.gif tik pilvas kabo negraziai, ir sedimoji vaizdu manes netenkina, reikia padaryt pratimuku toms vietoms, bet tai laiko tai noro vis pritruksta doh.gif
Atsakyti
Aš irgi mėgėja svertis kas dieną, ypač, jei svoris krenta biggrin.gif Va dabar kai augo, tai nelipau visai ant svarstyklių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(trysduvienas @ 2016 02 09, 12:49)
svarstykles siryt rodo 65,4 bigsmile.gif tai nuo atejimo i sia tema (bus mazdaug apie 2 savaites) nukrito 1,6 kg thumbup.gif

Smagu 4u.gif

.. man šiandien su maistu vėl sunku.. raminu save, kad bent porcijos nebuvo didelės, dydžiają dalį kitiems įdėjau.. šįryt pusryčiams valgiau lietinių tortą nes vakar dariau..bent tiek kad su obuoliais ir be kremo, tai šiek tiek kalorijų sutaupiau, o vakarienei sausainius kepiau, tokius su avižiniais dribsniais sūriu ir tūkstančiu kalorijų doh.gif

P.S. Perskaičiau horoskopą.. nieko įdomaus apart to, kad geras ženklas šiandien suvalgyti blynų.. kažin ar svoriui toks ženklas nukristi padės:DD
Atsakyti
QUOTE(Victrix @ 2016 02 09, 16:27)
.. man šiandien su maistu vėl sunku.. raminu save, kad bent porcijos nebuvo didelės, dydžiają dalį kitiems įdėjau.. šįryt pusryčiams valgiau lietinių tortą nes vakar dariau..bent tiek kad su obuoliais ir be kremo, tai šiek tiek kalorijų sutaupiau, o vakarienei sausainius kepiau, tokius su avižiniais dribsniais sūriu ir tūkstančiu kalorijų  doh.gif 

aš jau neberaminu savęs. EINA SAU, tik tiek galiu pasakyti. pašlo paexalo vadinasi, pms taip kirto per skrandį ir norus, kad nebežinau nei pradžios, nei galo doh.gif dar laikaus neprisikimšus visko iš eilės, bet siaubalas unsure.gif verysad.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man šiandien irgi sunkiau, vaikai zirzalioja visą dieną, pagavau save jau valgant antrą saldainį doh.gif Atrodo aptemsta protas, kaip robotas prie saldumynų spintelės keliauju malšint emocijų. Bet gerai, kad laiku sustojau, nes galiu ir visą maišiuką suvalgyt unsure.gif
Atsakyti
As tai siandien pasidariau tokia kaip sriubos diena- valgiau 3 kartus, skanu. Dar avizu kose pasidalinom su sunaiteliu,,puse banano ir siek tiek vaniliniu ledu, esu savim patenkinta.
Metant svori labai svarbu moralinis nusiteikimas. Reikia tiketi, kad pasiseks, buti gerai nusiteikus ir nesigrauzti del menku klaidu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 02 09, 16:37)
Aš irgi mėgėja svertis kas dieną, ypač, jei svoris krenta biggrin.gif Va dabar kai augo, tai nelipau visai ant svarstyklių  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip pirstu i aki.
Pavakariams maziausiai 50 g juodo sokolado, gal dar daugiau su kava, bet nuklydimu neskaitau, po to vakarienes nelabai norejosi, bet suvalgiau.
Papildyta:
Vis tik kava yra mano nuklydimas.
Atsakyti
Labas rytas, įpusėjom darbo savaitę sokiai.gif
Vakar meniu:
Įprasti pusryčiai
juodo šokolado gabaliukas
Torto gabaliukas+šampano taurė (kolegos gimtadienis)
Kepsneliai su daržovėm
3 bulviniai blynai su šonine (ai, gi užgavėnės)

Viską suvalgiau iki 18 val.
Po to dvi valandas vaikščiojau po miestą, tai kažkiek iškračiau biggrin.gif
Vakare valgyt norėjosi, bet susivaldžiau, nes ne per labiausiai.

Šiandien vakare einu į bendruomeninę mankštą lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Almost. @ 2016 02 09, 18:48)
aš jau neberaminu savęs. EINA SAU, tik tiek galiu pasakyti. pašlo paexalo vadinasi, pms taip kirto per skrandį ir norus, kad nebežinau nei pradžios, nei galo  doh.gif dar laikaus neprisikimšus visko iš eilės, bet siaubalas  unsure.gif  verysad.gif  biggrin.gif

4u.gif Laikina būsena, laikykis, moterie biggrin.gif smile.gif jei ir nuklysi, tai bent pasimėgauk. O po to vėl į doros kelią bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 10 vasario 2016 - 08:18