QUOTE(Pergale1 @ 2016 02 09, 13:57)
Zinok, as irgi jau antri metai kaip po gimdymo, sunukui 1,8 m. Po pirmo nestumo svoris nukrito mazdaug po pusmecio, kai susiemiau, o dabar jau viskas ne taip paprasta. Ir amzius jau ne tas, bet nepasiduodu. Pries nestuma sveriau 53-54 kg, tai bandysiu atsikratyti 3-4 kg.
Daug panašumų turim

Aš irgi greičiau lieknėjau po pirmo nėštumo, nei po antro, ko gero amžius daro savo, lėtėja medžiagų apykaita... Bet visgi ir po pirmo nėštumo ilgam buvau užstrigus ties 57 kg riba ir kad ir ką dariau, niekaip negalėjau pajudėt iš vietos

Kaltinau ir anuomet, ir dabar žindymą. Kai žindyti baigiau, likęs svoris lengvai nukrito
Dabar aš lieknėju su ta pačia trenere, ir mityba ta pati, ir sportas, prieš nėštumą be vargo per 3 mėn nukrito 7 kg, dabar jau 6tas mėn eina ir niekaip negaliu pasiekt norimų skaičiukų. Ko gero vėlgi dėl žindymo, organizmas matyt linkęs laikyti kelis kilus atsargoj ...
Bet ir aš nepasiduodu
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 02 09, 14:34)
Sveikos

Man irgi po vakar dienos tvarkingos mitybos yra minusas, bet labai dar nesidžiaugiu, palauksiu kas bus toliau

Kurią savaitės dieną jūs fiksuojat minusus (arba pliusu

)?
Aš sveriuosi kasdien, rašau svorį ant lapelio

Ilgai taip žymėdamasi pastebėjau šiokius tokius dėsningumus:
didžiausias svoris visad būna pirmadieniais - po savaitgalio
visad staigus nukritimas per naktį iš pirmadienio į antradienį - tik grįžtu į įprastas vėžes ir kaip taisyklė minus kilas ar daugiau;
paskui svoris arba iškart, arba po kelių dienų pradeda po biškį kilti vėl
visgi žymint matau tendenciją, kad tarkim vienos savaitės bėgyje svoris buvo tarkim 59 +/-, kitą savaitę jau žiū nebėmatau skaičiaus 59, jau 58 su biškiu, dar po kurio laiko jau ir 58 nematau, tik 57 su kažkiek po kableliu ir tt