Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-taisiais

Grizau isprakaitavusi po dviracio mynimo, i dusiuka, o paskui pasidariau ekspreso kavos su apelsinu ir suslamsciau visa snikeri doh.gif tai jauciu mano iseikvotos kalorijos grizo su saiku.
Man reikes ryt tiksliai pasisverti, bes negaliu pasakyti tiklaus storio, taip apytiksliai tiktai. Kur kaupiasi jusu lasiniai? Mano tai didzioji dalis nusedo ant pilvo, sunku atsikratyti. Bet jei svoris bendras mazes, tai ir pilvas plones biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar dienos kalorijos:

košė multi grūdų 250

kapučinas 40
pudingo likučiai, atliko nuo vaiko 50
kriaušė 100
šokoladas 95

avinžirniai troškinti 600

kakava 10
0 % homogenizuotas sūrelis, be cukraus thumbup.gif vaisių skonio, 200 g, nerealus atradimas thumbup.gif 70
šokoladas 125

omletas mikrobangėje su liesa varške 300
kelis dž. vaisiai 50

Viso 1690 (ir netikėtai gerokai virš kilo minusas šį rytą ant svarstyklių bigsmile.gif )
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Mano vakar meniu:
įprasti pusryčiai
juodas šokoladas (82 proc.)
kepsneliai su daržovėm
3 saldainiai
du kepti kiaušiniai su daržovėm ir riekele juodos duonos

Pastebėjimas: reikia užkandžiams darbe nusipirkti riešutų ar kažko panašaus, nes dabar kapoju saldumynus biggrin.gif

Vakare valandą pasivaikščiojau. Būčiau ėjus daugiau, bet norėjau pažiūrėt vieną reportažą, tai skubėjau namo.

Nepaisant visko, svarstyklės rodė 400 g mažiau biggrin.gif
Šiandien bandysiu varyti į mankštą po darbo, pažiūrėsiu kas gausis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2016 02 09, 07:22)

ir netikėtai gerokai virš kilo minusas šį rytą ant svarstyklių  bigsmile.gif )

bigsmile.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Pergale1 @ 2016 02 09, 00:14)
Kur kaupiasi jusu lasiniai? Mano tai didzioji dalis nusedo ant pilvo, sunku atsikratyti. Bet jei svoris bendras mazes, tai ir pilvas plones biggrin.gif

Pas mane kaupiasi visur biggrin.gif t.y. proporcingai esu stora. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip smagu kad prasidejo kritimo metas 4u.gif 4u.gif
Siryt apelsinas, kava su grietinele,
Pietums liko nuo vakar mesytes su darzovem,
vakarienei turbut kefyras, avokadas, ir dar nezinau kas.
Vakaryksciai kepti sausainiai baigia isgaruot ir be mano pagalbos tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif del blynu persigalvojau - uzgaveniu proga siryt varskeciai, pati du mazucius suvalgiau, nes siaip nesu didele megeja ax.gif svarstykles siryt rodo 65,4 bigsmile.gif tai nuo atejimo i sia tema (bus mazdaug apie 2 savaites) nukrito 1,6 kg thumbup.gif
Atsakyti
*CoCoNuT*, su minusu 4u.gif

Tytuka, žaviuosi tokiu mažu apetitu bigsmile.gif Jau kelintą kartą pastebiu, kad tai pusryčiai daugiau simboliniai, tai vakarienė itin lengva smile.gif Aš jaučiuosi tikra rajūnė palyginus hihihi.gif

Trysduvienas, puikus rezultatas thumbup.gif

-------------------
Man šiandien yra užėjęs kažkoks nenumaldomas noras nusipirkti ką nors iš rūbų, pasipuošti, atsinaujinti rolleyes.gif flirt.gif Protu suvokiu - dar neverta. Sausį pirkau kelis rūbus per išpardavimus, iš skirtingų parduotuvių surinkau, bet į visus tilpau tik 1 dydžiu didesnius, nei priešnėštuminiai. Neverta prisipirkti didesnio dydžio, gal pavyks iki vasaros ir į turimus sulįst ax.gif Bet taip norisi wub.gif Porą valandų praleidau žiūrinėdama Vinted... blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 02 09, 11:27)

-------------------
Man šiandien yra užėjęs kažkoks nenumaldomas noras nusipirkti ką nors iš rūbų, pasipuošti, atsinaujinti  rolleyes.gif flirt.gif  Protu suvokiu - dar neverta. Sausį pirkau kelis rūbus per išpardavimus, iš skirtingų parduotuvių surinkau, bet į visus tilpau tik 1 dydžiu didesnius, nei priešnėštuminiai. Neverta prisipirkti didesnio dydžio, gal pavyks iki vasaros ir į turimus sulįst  ax.gif  Bet taip norisi  wub.gif Porą valandų praleidau žiūrinėdama Vinted... blush2.gif

Pasilepink kuo nors, kam drabužių dydis neturi įtakos: rankine, delnine, papuošalu, snūdu ar pan 4u.gif ir daiktas bus geras, ir širdy gera, ir nereiks siaurint nieko numetus kg biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 02 09, 12:27)

Tytuka, žaviuosi tokiu mažu apetitu  bigsmile.gif Jau kelintą kartą pastebiu, kad tai pusryčiai daugiau simboliniai, tai vakarienė itin lengva  smile.gif  Aš jaučiuosi tikra rajūnė palyginus  hihihi.gif

-------------------
Man šiandien yra užėjęs kažkoks nenumaldomas noras nusipirkti ką nors iš rūbų, pasipuošti, atsinaujinti 

Na nera toks jau mazas apetitas biggrin.gif Pusryciai, didokas apelsinas, koks 100 kal tikrai, grietineles 100 gr. tikrai, viso 450 kal,
pietums darzoves tarp 0,5 - 1kg, kiek cia gali but kaloriju, plius 2-3 saukstai ar daugiau riebalu, mesa ar zuvis apie 200 gr. (ne liesa).
Vakarienei kefyro puslitris, mesos 100 gr, arba kiausiniai 2, sviesto koks 40 gr, darzoves. Atrodo uztenkamai, alkio nereikia kesti, jei norisi, valgau daugiau. Jei neiseina pavalgyt, tai gaunasi lengvesni patiekalai, kurie yra po ranka. Atmetus cukru, kurio kalorijos tuscios, ir kitas tuscias, tai kalorijomis, reikalingom medziagom atrodo uztektinai gaunu.

Dontstop, galima nusipirkti koki papuosala, dirza, salikeli, atsinaujinsi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tytuka: 09 vasario 2016 - 11:53
QUOTE(dontstop @ 2016 02 09, 11:27)
*CoCoNuT*, su minusu  4u.gif

Tytuka, žaviuosi tokiu mažu apetitu  bigsmile.gif Jau kelintą kartą pastebiu, kad tai pusryčiai daugiau simboliniai, tai vakarienė itin lengva  smile.gif  Aš jaučiuosi tikra rajūnė palyginus  hihihi.gif

Trysduvienas, puikus rezultatas  thumbup.gif

-------------------
Man šiandien yra užėjęs kažkoks nenumaldomas noras nusipirkti ką nors iš rūbų, pasipuošti, atsinaujinti  rolleyes.gif flirt.gif  Protu suvokiu - dar neverta. Sausį pirkau kelis rūbus per išpardavimus, iš skirtingų parduotuvių surinkau, bet į visus tilpau tik 1 dydžiu didesnius, nei priešnėštuminiai. Neverta prisipirkti didesnio dydžio, gal pavyks iki vasaros ir į turimus sulįst  ax.gif  Bet taip norisi  wub.gif Porą valandų praleidau žiūrinėdama Vinted... blush2.gif

Zinok nepatariu tau pirkti didesnes ismieros, itilpsi is savo priesnestuminius. Is patirties sakau. Prisipirkau graziu drabuzeliu, o paskui pastojau ir po gimdymo isstorejau. Vos neverkiau ziuredama i kruva nauju drabuziu ir negaledama i juo ilisti, iki slaunu tik kelnes uzsitempdavau, o bluzkeliu susisegt negaledavau doh.gif kadangi gailejau tiek investavus i drabuzius juos kazkam perleisti, tai liko tik susimazinti save dviem dydziais biggrin.gif pavyko per gera pusmeti thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 09, 11:34)
Pasilepink kuo nors, kam drabužių dydis neturi įtakos: rankine, delnine, papuošalu, snūdu ar pan 4u.gif  ir daiktas bus geras, ir širdy gera, ir nereiks siaurint nieko numetus kg biggrin.gif

Tikrai, jei nori ka nusipirkti, nusipirk koki aksesuara, o ne drabuzi.

Papildyta:
Pasisveriau siandien... 57.7 kg, na, ne taip jau blogai kaip tikejausi. Jei iki Velyku pasieksiu 55 kg, uzsikabinsiu sau medali 4u.gif arba ka nors tokio grazaus nusipirksiu pasipuosti...
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 09, 13:34)
Pasilepink kuo nors, kam drabužių dydis neturi įtakos: rankine, delnine, papuošalu, snūdu ar pan 4u.gif  ir daiktas bus geras, ir širdy gera, ir nereiks siaurint nieko numetus kg biggrin.gif

Tiksliai smile.gif
QUOTE(Pergale1 @ 2016 02 09, 13:47)
Zinok nepatariu tau pirkti didesnes ismieros, itilpsi is savo priesnestuminius. Is patirties sakau. Prisipirkau graziu drabuzeliu, o paskui pastojau ir po gimdymo isstorejau. Vos neverkiau ziuredama i kruva nauju drabuziu ir negaledama i juo ilisti, iki slaunu tik kelnes uzsitempdavau, o bluzkeliu susisegt negaledavau doh.gif kadangi gailejau tiek investavus i drabuzius juos kazkam perleisti, tai liko tik susimazinti save dviem dydziais biggrin.gif pavyko per gera pusmeti thumbup.gif

Įtilpsiu kažkada smile.gif Aš jau seniai "po gimdymo" blush2.gif Dukrai jau antri metai eina, o aš kaip neįtelpu, taip neįtelpu doh.gif Per pirmus metus visgi teko šį bei tą pirkti - striukę, kelias poras kelnių, maikučių, kelis komplektus šventinių rūbų, nes buvo įvairių progų... gaila, neekonomiška, nes šiaip tai turiu keletą pilnų vakuuminių maišų priešnėštuminių rūbų... ką pirkau netrūkus po gimdymo aišku jau perdideli dabar, nes pradžioje buvau 3 dydžiais didesnė (daug priaugau per nestuke.gif ).
Tai va, link ko čia aš, 2 metai jau verčiuosi su minimaliu kiekiu rūbų, vis dasiperku tik kažką tikrai būtino, ir jau biški tai pabodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 02 09, 11:53)
Tiksliai  smile.gif

Įtilpsiu kažkada  smile.gif  Aš jau seniai "po gimdymo"  blush2.gif  Dukrai jau antri metai eina, o aš kaip neįtelpu, taip neįtelpu  doh.gif  Per pirmus metus visgi teko šį bei tą pirkti - striukę, kelias poras kelnių, maikučių, kelis komplektus šventinių rūbų, nes buvo įvairių progų... gaila, neekonomiška, nes šiaip tai turiu keletą pilnų vakuuminių maišų priešnėštuminių rūbų... ką pirkau netrūkus po gimdymo aišku jau perdideli dabar, nes pradžioje buvau 3 dydžiais didesnė (daug priaugau per  nestuke.gif ).
Tai va, link ko čia aš, 2 metai jau verčiuosi su minimaliu kiekiu rūbų, vis dasiperku tik kažką tikrai būtino, ir jau biški tai pabodo  ax.gif

Zinok, as irgi jau antri metai kaip po gimdymo, sunukui 1,8 m. Po pirmo nestumo svoris nukrito mazdaug po pusmecio, kai susiemiau, o dabar jau viskas ne taip paprasta. Ir amzius jau ne tas, bet nepasiduodu. Pries nestuma sveriau 53-54 kg, tai bandysiu atsikratyti 3-4 kg.
Atsakyti
Sveikos smile.gif Man irgi po vakar dienos tvarkingos mitybos yra minusas, bet labai dar nesidžiaugiu, palauksiu kas bus toliau smile.gif Kurią savaitės dieną jūs fiksuojat minusus (arba pliusu biggrin.gif )?
Atsakyti