QUOTE(Almost. @ 2016 02 08, 14:19)
kad žinok aš ir taip ryte kai sportuoju, tai praktiškai pradžioj tik bėgimas (cardio) 30min. intervalais, kad geriau degtų keptų viskas.. bet nu eina sau, man kaip veikia ant nuotaikos
gal ir tai prideda savo, kad aš ne ryto žmogus esu..
o vakare labai po sunkios dienos (mano darbas ne fizinis - protinis, sėdimas, labai daug bendravimo, galvojimo) kartais namie net pasišildymui į orkaitę maisto įsimest nėra jėgų, tai jeigu dar po sporto, man net sunku namo būdavo grįžti
aišku, kaip sakoma excuses excuses , bet nu neina su sportu man susidraugaut kažkaip niekaip
gal tiesiog reikia gero trenerio asmeninio, gal reikės kažkaip pasiįdomaut..

o vakare labai po sunkios dienos (mano darbas ne fizinis - protinis, sėdimas, labai daug bendravimo, galvojimo) kartais namie net pasišildymui į orkaitę maisto įsimest nėra jėgų, tai jeigu dar po sporto, man net sunku namo būdavo grįžti

aišku, kaip sakoma excuses excuses , bet nu neina su sportu man susidraugaut kažkaip niekaip

Bėgimas yra intensyvu. Vasarą esu bėgiojusi, tikrai po bėgimo negalėčiau eiti į darbą ir pilnu pajėgumu atidirbti. Gal tikrai asmeninis treneris galėtų pasiūlyti kažką tau tinkamiausio?
Mano darbas irgi sėdimas protinis, o kartais stresinis

Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2016 02 08, 14:22)
O į mėgstamas treniruotes bėgte bėgu jau 9ti metai (su pertraukom), ir nei prisiversti reikia, nei ką, liūdžiu, jei tenka praleisti

Taikliai