Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-taisiais

QUOTE(Almost. @ 2016 02 08, 14:19)
kad žinok aš ir taip ryte kai sportuoju, tai praktiškai pradžioj tik bėgimas (cardio) 30min. intervalais, kad geriau degtų keptų viskas.. bet nu eina sau, man kaip veikia ant nuotaikos  doh.gif  lotuliukas.gif gal ir tai prideda savo, kad aš ne ryto žmogus esu..
o vakare labai po sunkios dienos (mano darbas ne fizinis - protinis, sėdimas, labai daug bendravimo, galvojimo) kartais namie net pasišildymui į orkaitę maisto įsimest nėra jėgų, tai jeigu dar po sporto, man net sunku namo būdavo grįžti  doh.gif  lotuliukas.gif

aišku, kaip sakoma excuses excuses , bet nu neina su sportu man susidraugaut kažkaip niekaip  doh.gif  unsure.gif gal tiesiog reikia gero trenerio asmeninio, gal reikės kažkaip pasiįdomaut..

Bėgimas yra intensyvu. Vasarą esu bėgiojusi, tikrai po bėgimo negalėčiau eiti į darbą ir pilnu pajėgumu atidirbti. Gal tikrai asmeninis treneris galėtų pasiūlyti kažką tau tinkamiausio?
Mano darbas irgi sėdimas protinis, o kartais stresinis lotuliukas.gif tai man po itin sunkių dienų padeda pasivaikščiojimas 1-2 val. O kaip savaitgalį sužinojau paskaitoj, nuo to ir rekomenduojama pradėti 4u.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2016 02 08, 14:22)

O į mėgstamas treniruotes bėgte bėgu jau 9ti metai (su pertraukom), ir nei prisiversti reikia, nei ką, liūdžiu, jei tenka praleisti  smile.gif  Man labiausiai patinka stepas ir zumba  smile.gif  Reikėjo laiko atrasti savo mėgstamos fizinės veiklos formas, bet kai atradau, meilė turbūt visam gyvenimui  wub.gif

Taikliai thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 08, 12:26)
Bėgimas yra intensyvu. Vasarą esu bėgiojusi, tikrai po bėgimo negalėčiau eiti į darbą ir pilnu pajėgumu atidirbti. Gal tikrai asmeninis treneris galėtų pasiūlyti kažką tau tinkamiausio?
Mano darbas irgi sėdimas protinis, o kartais stresinis lotuliukas.gif  tai man po itin sunkių dienų padeda pasivaikščiojimas 1-2 val. O kaip savaitgalį sužinojau paskaitoj, nuo to ir rekomenduojama pradėti 4u.gif  smile.gif

va dar žinai, kaip būna - man nepadeda liniuotės. man turbūt labiausiai padeda nusiteikimas kristi visa jėga į sportinę veiklą, nes tik tada matysiu kažkokius rezultatus. bet po 2 - 4sav perdegu ir tiek tos naudos doh.gif lotuliukas.gif
aišku, galėčiau vietoj motorolerio darban eiti pėstute (greitu žingsniu apie 1val užtrukčiau), tai va būtų ta dienos norma. bet nu vėlgi.. paskui jau dirbt nebenorėsiu, kol ateisiu padusus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

man tikrai kuo toliau, tuo labiau atrodo, kad geriau pinigus ne mėnesio abonementui leisti, o asmeninėms sesijoms su treneriu. aš turiu draugę, kuri ooooo vaikyti, kokių rezultatų pasiekė. kainavo daug valios, pastangų, jėgų, laiko, daug finansinių išlaidų, bet treniravosi berods 3 - 4k/sav su asmeniniu treneriu ir sakė pagrinde bent pradžioj tik jo dėka prisiversdavo judėti ir kažko siekti..
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2016 02 08, 14:31)
va dar žinai, kaip būna - man nepadeda liniuotės. man turbūt labiausiai padeda nusiteikimas kristi visa jėga į sportinę veiklą, nes tik tada matysiu kažkokius rezultatus.

Tai gal dėl to ir perdegi greitai, kad visas jėgas atiduodi. O rezultato nėr, tik nuovargis smile.gif ir aš taip darydavau, jei jau bėgt, tai valandą iš karto, jei jau mint dviratį, tai kuo greičiau.
Bet iš tikro tai tas aktyvumas turi būti pamatuotas smile.gif
Atsakyti
Aciu visoms, mane pasveikinusioms! Ugis mano 160, o svoris apie 58 doh.gif geriausiai jauciuosi, kai svoris svyruoja 54-55 kg. Maziau ir nesitikiu, nes kaulai stamboki. Tai jei per Velykas sversiu 54, busiu savimi labai patenkinta biggrin.gif sportuoju ne namie, bet sporto klube. Kazkaip as labiau galiu prisiversti, kai dirbam grupeje, o ne viena namuose. Ir man labiausiai tinka kardio treniruotes-ilgos, apie valanda, kai gerai isprakaituoji.
Tik svarbu grizus nepsisivalgyti per daug, nes sportuoju vakarais.
Ar yra cia atsikraciusiu kazkiek svorio ir per kiek laiko?
Atsakyti
Ot pripliurpet biggrin.gif yra ko paskaityt bigsmile.gif
As ir bulvinius blynus, kugelius, cepelinus ir bulvinius vedarus, viska su daug grietines, svogunais ir dar spirguciais labai megstu, gerai, kad nebegaminu (maniskiai nemegejai,), o ir siaip bulviu labai mazai ir retai valgom, nera ir nebereikia. tik cia kalba pasisuko, tai seile nutyso essen.gif
is sportu tai man pilatesas nr 1, po to svoriai eina, lankiau stepa du metus, patiko, bet sirdi nuvargino, praejo noras. Begimas irgi ne man, nors praeitais metais begiojau, kokius 3 men po valanda, ejo vaikai i treniruote, stadione aplink begdavau. Kiek tik atsimenu, po begimo visad labai miegot noredavosi, o ryte pasportavus isvis diena prarasta. O su dziaugsmu i pilatesa thumbup.gif bet kada.
Pradejau pernai mest, pakilimai, nukritimai. liko tai, kas liniuoteje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tytuka: 08 vasario 2016 - 15:24
QUOTE(Pergale1 @ 2016 02 08, 16:59)

Ar yra cia atsikraciusiu kazkiek svorio ir per kiek laiko?

Na aš esu 162 cm, prieš antrą savo nėštumą sulieknėjau nuo 60 iki 53 kg. Turėjau tikslą 50 kg, ir manau būčiau jį pasiekus, bet nespėjau, pastojau smile.gif
Dabar lieknėju nuo temos sukūrimo, t y nuo sausio vidurio kažkur, nuo 57 kg link 53 (bent jau) arba 50, per pirmą mėn pavyko atsikratyti ~900 g, kas kaip man yra labai gerai. Iki Velykų ne taip jau daug liko, aš pati 4 kg niekaip nenumesčiau, 1 kg geriausiu atveju smile.gif Na aš kaip tik ryte rašiau, kad man svoris nekrenta taip jau greitai, galbūt dėl to, kad lieknėju komfortiškai, niekur neskubu ax.gif
Man svoris krito po 3 kg/mėn, kai buvau virš 60 kg, po 2 kg/mėn, kai nusirideno žemiau 60 kg ribos, dabar max 1 kg galiu tikėtis atsikratyti per mėn, o gal tik 500 g ir tai irgi bus gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2016 02 08, 16:19)
gal tiesiog reikia gero trenerio asmeninio, gal reikės kažkaip pasiįdomaut..

Man labiausiai patikdavo kai sportavau su drauge, tada ir motyvaciją buvo, o dabar kai neturiu galimybės kur išeit, tai daugiau jėgų reikia ne fizinių, o dvasiniųbiggrin.gifD

QUOTE(Pergale1 @ 2016 02 08, 16:59)
Aciu visoms, mane pasveikinusioms! Ugis mano 160, o svoris apie 58 doh.gif geriausiai jauciuosi, kai svoris svyruoja 54-55 kg. Maziau ir nesitikiu, nes kaulai stamboki. Tai jei per Velykas sversiu 54, busiu savimi labai patenkinta biggrin.gif

Beveik kaip aš! tik aš šiek tiek mažesnė, bet ir tikslai mūsų panašūs lotuliukas.gif Aš irgi labai gerai jaučiaus sverdama nuo 53 iki 55 kg, nors pagal visas tas normas, tai idealus svoris turėtų būti 52 kg biggrin.gif
Atsakyti
Atbėgu pasigirt.. ką tik pažįstamas pastebėjo, kad sukūdau! Ryt eisiu svertis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Victrix @ 2016 02 08, 19:21)
Atbėgu pasigirt.. ką tik pažįstamas pastebėjo, kad sukūdau! Ryt eisiu svertis  lotuliukas.gif

Tokie komplimentai labai motyvuoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Victrix @ 2016 02 08, 18:21)
Atbėgu pasigirt.. ką tik pažįstamas pastebėjo, kad sukūdau! Ryt eisiu svertis  lotuliukas.gif

Malonūs tokie komplimentai smile.gif
Iš patirties man iki 60-58kg svoris greit krenta, o paskui vis lėtyn ir lėtyn smile.gif
Atsakyti
Sveikos, leidom paskutines dienas pas tevus tai siek tiek buvau atsijungus blush2.gif aisku, ir maisto neziurejau. Na o ryt soksiu ant svarstykliu, ziuresiu koks is tiesu tas mano svoris ir grysiu i doros kelia bigsmile.gif
beje, ryt uzgavenes, galvoju kaip su blynais, gal kokiu bananiniu ar su varske kept, nes seimyna jau uzsisake doh.gif
Atsakyti
Iskepiau sausainiu su dz. slyvom, jau tris dienas mirko, nieks nenorejo. Laikausi, jau siandiena taisyklingai valgau, gaila sugriesint. tuo labiau, kad cia sukudusios komplimentu sulaukia biggrin.gif , o as i savo motyvacinius dzinsus ir rytoj noriu ilist rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(trysduvienas @ 2016 02 08, 22:40)
beje, ryt uzgavenes, galvoju kaip su blynais, gal kokiu bananiniu ar su varske kept, nes seimyna jau uzsisake doh.gif

kaip kepsi?
Atsakyti