QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 02 10, 11:02)
Na ir kantrybė

Aš nusipirkusi knygą pati save stabdau, nes jei įdomi, galiu per dvi dienas suskaityt

Tai vis galvoju, viskas, dar vieną skyrių paskaitysiu ir padėsiu
oj, aš daugumą jų nusiperku dėl turėjimo, pavartymo. man tos knygos, kaip ir receptų, tokios gražios, apgalvotos, viską.. o kai skaityt, tai neprisiverčiu

gal kad per darbo dieną tiek visko reikia prisiskaityt, kad eina sau
QUOTE(tytuka @ 2016 02 10, 11:08)
Paskaityk paskaityk tas knygas, mums ka papasakosi. Kelias skaiciau, kelias dar turiu kompe, tik ten labai nepatogu skaityti, todel ir yra neperskaitytos. Kokias turi?
oj, kokių tik neturiu..

dabar naujausias pirkau šias:
SVEIKI PUSRYČIAI IR UŽKANDŽIAI: daugiau nei 100 sveikų pusryčių ir užkandžių idėjų! ;
VIRTUVĖ BE CUKRAUS: paprasti neįtikėtinai gardžių patiekalų receptai, kurie padės iš kasdienybės išspirti cukrų ir jaustis nuostabiai;
SALOTŲ ANATOMIJA: salotų receptai ir išsami maistinių verčių informacija norintiems gyventi sveikiau;
LENGVAI PARUOŠIAMOS VAKARIENĖS: neįtikėtinai gardžios idėjos Jūsų šeimos vakarienei!;
seniau pirkau šias:
PASIEK SAVO TIKSLĄ: bestselerio TOBULAS KŪNAS autorius atskleidžia metodus ir paslaptis kaip rasti motyvacijos sportuoti ir ją išlaikyti;
TOBULAS kūnas pristato: SUPER MAISTAS. Produktai ir jų deriniai maksimaliam kūno efektyvumui + daugiau nei 100 receptų, kurie padės pasiekti superformą per 6 savaites!;
Jagelavičiūtės knygą gavau dovanų nuo tėvų Kalėdų proga;
TOBULAS KŪNAS: asmeninio trenerio patarimai, kaip pasiekti trokštamas kūno formas jam ir jai;
Slaptas sulieknėjusios merginos dienoraštis
Enjoy this moment.
This moment is your life.