Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-taisiais

QUOTE(dontstop @ 2016 02 11, 07:52)
Nepaisant nedidelio kcal kiekio ir to fakto, kad po treniruotės nesuvalgiau nė kąsnelio, svoris pradėjo lipt į viršų sad.gif

Vakar ką užmačiau interneto platybėse  blink.gif  kalorijų skaičiavimas na ir prastos mitybos pavyzdys  doh.gif

Nepergyvenk, visada svoris svyruoja, aukstyn, zemyn kazkiek, kartais skysciai uzsilaiko. Pasisversi po keliu dienu ir bus minusas smile.gif

Paziurejau ta dieta, tikra saldainiu dieta, kasdiene duona jie ten. Kazkada saldainiai budavo per sventes ir kai sveciai ateidavo, o dabar vietoj duonos saldainiai doh.gif is kur gali buti sveikata gera nuo tokio maitinimosi g.gif

Vakar prie kavos vel puse plytos juodo sokolado suvalgiau, inikau 2 puodelius per diena gerti. Uzbaigsiu savo firminius pusrycius o kartu ir su kava uzrisiu ir ziuresiu kaip man seksis.

MB turi savaite atostogu, tai mano suplanuotam valgymui kaput, kiekviena diena nezinau kaip iseis, ka veiksim, kur busim, ka valgysim biggrin.gif Sestadieni mazojo gimtadienis, nzn, gal ir torto reiks paragaut ax.gif Tai sekmadieni neprisiduosiu, ir taip aisku, kad pliusas bus blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 11, 10:05)
beje apie mankštą - buvo nerealiai bigsmile.gif 45 minutes dirbom: kardio, ant kilimėlio pratimukai, tempimas. Tiek energijos turėjau grįžus thumbup.gif

Saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 11, 11:05)

beje apie mankštą - buvo nerealiai bigsmile.gif 45 minutes dirbom: kardio, ant kilimėlio pratimukai, tempimas. Tiek energijos turėjau grįžus thumbup.gif

Super thumbup.gif
O kas toliau? Ši mankšta, kaip supratau, buvo vienkartinė? smile.gif
QUOTE(tytuka @ 2016 02 11, 12:10)
Sestadieni mazojo gimtadienis, nzn, gal ir torto reiks paragaut  ax.gif

Gimtadienis - šventas reikalas, kaip gi be torto ragavimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 02 11, 11:35)

Gimtadienis - šventas reikalas, kaip gi be torto ragavimo  smile.gif

Tai vat kad sventas, pagal savo motyvacinius dzinsus spresiu, ne pagal svarstykles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 02 11, 06:52)
Sveikos  4u.gif

Vakar dienos kalorijos:

pieniška ryžių košė su 1/2 banano 300

kapučinas 40
2 "saldainiai" 140

avinžirniai 300 (įsidėjau daugiau, bet neįveikiau)
sumuštinis 150 (nepavalgius normaliai pietų jau po pusvalandžio buvau alkana, teko dasitept sumuštinį)

kapučinas 40
liesa grūdėta varškė su 1/2 banano 120
kriaušė 100

1/2 vištienos ketvirčio ant garų 200
burokėliai 50

Viso 1450
Nepaisant nedidelio kcal kiekio ir to fakto, kad po treniruotės nesuvalgiau nė kąsnelio, svoris pradėjo lipt į viršų sad.gif

Vakar ką užmačiau interneto platybėse  blink.gif  kalorijų skaičiavimas na ir prastos mitybos pavyzdys  doh.gif

As, zinok, irgi panasiai stengiuosi per diena iseikvoti, apie 1400-1500 kcal. Taciau nesisversiu kasdien is principo, kad nesinervinciau, jei svoris pradetu lipti. Manau, uzteks kokio karto i savaite. Gal svertis kokiais sekmadieniais ar pirmadieniais? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 02 11, 10:35)
Super  thumbup.gif
O kas toliau? Ši mankšta, kaip supratau, buvo vienkartinė?  smile.gif

Ne, kiekvieną antradienį ir trečiadienį mankštos vyks, atšilus ormas turėtų būti ir šiaurietiškas ėjimas smile.gif
Prifotkino ten vakar mus, jei įdės kur viešai foto, įmesiu, nors liepiau manęs į kadrą neimt lotuliukas.gif
Po vakar net nebenoriu grįžt į sportklubį, bet jaučiu reikės, nes du kartai sporto mažokai, plius būna įvairios šventės ir iškrenta mankša smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 11 vasario 2016 - 11:14
sveikos hi.gif

oj, šįryt kiek prisijuokiau prisiminus, kaip MB nenorėjo manęs vakar palepinti laugh.gif
vakarienei valgėm vištienos blynelius su morkų - kopūstų salotom, o paskui aš taip nenormaliai norėjau mėsainio, kad eina sau.. bet. jaučiausi prastai, tai pati važiuot nenorėjau, o MB nepasirašė važiuot, nes kol grįžtų, tai jau būtų viskas atšalę lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai žodžiu likau pusiau sveikuoliškai pavalgius laugh.gif

vakar ir šįryt ėjau apie 2,5-3km darban pėstute. oras nuostabus, saulėta, toks šaltukas smagus, tai eina sau kaip gera prisiminti va tokią pajudėjimo rūšį bigsmile.gif man kai oras geras, tai viduj kažkur sportuot net ir nesinori doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2016 02 11, 11:16)
sveikos hi.gif

vakar ir šįryt ėjau apie 2,5-3km darban pėstute. oras nuostabus, saulėta, toks šaltukas smagus, tai eina sau kaip gera prisiminti va tokią pajudėjimo rūšį  bigsmile.gif man kai oras geras, tai viduj kažkur sportuot net ir nesinori  doh.gif  unsure.gif

Nu va, ir pajudėjus, ir nepikta biggrin.gif thumbup.gif Šaunuolė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Oj geras tas saldusis meniu biggrin.gif Bet ir sugalvok tu man tokį meniu demonstruot..
Prisiminiau, kad sėkmingam lieknėjimui didelę įtaką daro miegas. Turi būti kokybiškas bent 7 valandų miegas. Man šiąnakt prastas miegas buvo, kas valandą kėliausi, tai atsigerti, tai pas nykštukus, tai nerandu pozos patogios, už tai visa irzli šiandien, viskas nervina, ir noriu šokolado doh.gif Bet geriu vandenį su citrina.
Atsakyti
QUOTE(Pergale1 @ 2016 02 11, 13:03)
Gal svertis kokiais sekmadieniais ar pirmadieniais?  biggrin.gif

Ui, pas mane tai sekmadieniais ir pirmadieniais didžiausias svoris būna biggrin.gif Tai vien nervų gadinimas būtų tik tokiom dienom svertis blush2.gif
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 11, 13:09)
jei įdės kur viešai foto, įmesiu,

Super, laukiam thumbup.gif

Almost., pavydu gerų orų 4u.gif Pas mus šalta ir lyja šiandien. Reiks ne už ilgo eiti vaiko iš mokyklos parsivest, tai net nesinori pagalvot apie išėjimą iš namų (vienoj rankoj skėtis, kitoj - vaikas doh.gif ). Nepamenu, kada buvau ilgai pasivaikščiot smile.gif Vis trūnijam namie, išbėgu tik iki mokyklos ir sporto klubo...

Man irgi šiltuoju metų laiku nesinori sportuoti sporto klube, aplamai patalpoje drinks_cheers.gif Bet mūsų sportklubis ir taip užsidaro vasaromis smile.gif Paprasčiausiai nebelieka norinčių lankyt treniruotes. Nors trenerė sakė, kad būtent pernai vasarą tik vieną mėn nevyko treniruotės, ir tai tą mėn buvo galima su ja treniruotis gamtoje. Na jei ir šiemet ji ves vasarą treniruotes, aš manau nelankysiu ax.gif Paprastai balandį aš pradedu bėgioti ir važinėti dviračiu, užteks to sporto smile.gif (ant dviračio nesėdėjau jau 2 metai blink.gif iš pradžių nėštumas, paskui mažas kūdikis; pagaliau pagaliau šiemet vėl galėsim visa šeima važinėt į dviračių žygius bicycle.gif )

Rud@@kė*, aš šiandien siaubingai miegojau, dabar nuotaika prasta, sėdžiu, valgau šokoladą angel_not.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 02 11, 11:26)
Rud@@kė*, aš šiandien siaubingai miegojau, dabar nuotaika prasta, sėdžiu, valgau šokoladą  angel_not.gif

Pasidavei pagundai cool.gif Aš laikausi, nors žinau, kad visko spintelėje yra, ten stovi šokoladinis kremas... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 02 11, 13:29)
Pasidavei pagundai  cool.gif  Aš laikausi, nors žinau, kad visko spintelėje yra, ten stovi šokoladinis kremas...  biggrin.gif

Na kaip, man galima pagal mano meniu 4 gabaliukus nors ir kasdien, bet su tam tikrais apribojimais: tik juodas ne mažiau 80 % (aš valgau 82 ir 85 %), pusryčiams arba priešpiečiams, ne antroje dienos pusėje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 11, 09:18)
Nu va, ir pajudėjus, ir nepikta. Šaunuolė

grynai drinks_cheers.gif 4u.gif taip pagalvojau, kad visai gal būtų smagu įprasti pabėgioti, kai jau šviesu bus grįžus vakarais, ale jau žinom, kaip man būna, kai per daug užsikepu laugh.gif laugh.gif

QUOTE(dontstop @ 2016 02 11, 09:26)
Almost., pavydu gerų orų. Pas mus šalta ir lyja šiandien. Reiks ne už ilgo eiti vaiko iš mokyklos parsivest, tai net nesinori pagalvot apie išėjimą iš namų (vienoj rankoj skėtis, kitoj - vaikas ). Nepamenu, kada buvau ilgai pasivaikščiot. Vis trūnijam namie, išbėgu tik iki mokyklos ir sporto klubo...

Man irgi šiltuoju metų laiku nesinori sportuoti sporto klube, aplamai patalpoje. Bet mūsų sportklubis ir taip užsidaro vasaromis. Paprasčiausiai nebelieka norinčių lankyt treniruotes. Nors trenerė sakė, kad būtent pernai vasarą tik vieną mėn nevyko treniruotės, ir tai tą mėn buvo galima su ja treniruotis gamtoje. Na jei ir šiemet ji ves vasarą treniruotes, aš manau nelankysiu . Paprastai balandį aš pradedu bėgioti ir važinėti dviračiu, užteks to sporto  (ant dviračio nesėdėjau jau 2 metai. iš pradžių nėštumas, paskui mažas kūdikis; pagaliau pagaliau šiemet vėl galėsim visa šeima važinėt į dviračių žygius  )

ne nu jau turėk sąžinės moterie, tikrai irnesakyk.gif laugh.gif ko jau ko, bet gerų orų pavydėt mūsų pusei tikrai nereikia ir net gėda turėtų būt schmoll.gif biggrin.gif pastoviai gi vėtros paskutiniu metu, uraganai, tai ta saulė džiugina labai smile.gif

kur aš abonementą turiu, tai dirba nuolat visada, bet vasarom (kai čia tokios būna, tai apskritai tada) nelabai tikrai norisi patalpoj būt.. vis galvoju, stengiuos tą mintį sau išsiugdyti, kad bandyt prisipratint bėgiojimą lauke, bet nu niekaip doh.gif unsure.gif aš neturiu valios tiesiog..

man labai patinka dviračiu važinėt, bet vienai kažkaip nesmagu, o MB nemėgsta. jis apskritai tingus, bet su savo fiziniais duomenim gali drąsiai sau tai leisti doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti