Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-taisiais

QUOTE(Almost. @ 2016 02 10, 13:37)
Agnės knygą kol kas tik perverčiau, dar neskaičiau, bet, vėlgi, padaryta gražiai  smile.gif ir taip - visas tas istorijas, įkvėpimus, receptus ir visokiausias kitokiausias tiesas šiai dienai labai lengva rasti internete, bet man net ir tokiu atveju, kai internetas tarsi antri namai (pagal darbo pobūdį taipogi), vis tiek maloniau vartyti spausdintą leidinį  drinks_cheers.gif  smile.gif

Pritariu, aš mėgstu skaityt popierines knygas, versti puslapius, aš knygas skaitau vakare, lovoj, arba vonioj gulėdama, relaksas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 02 10, 10:17)
Kava lėtina metabolizmą, tai jei ir be cukraus geriama - gali šiek tiek trukdyti lieknėjimui (nors aš neatsisakyčiau, jei tarkim ir gerčiau, man pavyko sulieknėt ir geriant po 2 puodelisu per dieną... smile.gif)

Tu cia rimtai del kavos?? As galvojau atvirksciai, kad padeda liekneti biggrin.gif Zodziu, as esu kavos megeja, isgeriu virs 0,5 l i diena... tai cia gal del to lasiniai ant pilvo auga??? biggrin.gif
Papildyta:
Sios dienos meniu iki dabar:
Pusryciams avizine kose, pasidalinta su vaikuciu.
Bananas, jogurto indelis ir kava, daug kavos... praktiskai jau 05 l isgeriau, o dar ne vakaras...
Kazkaip jauciu, kad valgyt norisi, bet uz dvieju val. vaziuosim pas uosvius, tai tie pamaitins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pergale1 @ 2016 02 10, 16:01)
Tu cia rimtai del kavos??

Rimtai, rimtai, mokslinis faktas smartass.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kava pati nemanau, kad storina ir lašinius augina biggrin.gif Bet stabdo efektyvų lieknėjimą, pasirodo smile.gif Bet čia ne rodiklis, va manekenės geria daug kavos, bet ne lašiniuotės biggrin.gif Čia tik mano prielaida, nežinau, ar manekenės geria daug kavos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 02 10, 15:22)
Kava pati nemanau, kad storina ir lašinius augina  biggrin.gif  Bet stabdo efektyvų lieknėjimą, pasirodo  smile.gif  Bet čia ne rodiklis, va manekenės geria daug kavos, bet ne lašiniuotės  biggrin.gif  Čia tik mano prielaida, nežinau, ar manekenės geria daug kavos  biggrin.gif

Kava veikia insulina, metabolizmo hormona. Man sis poveikis ryskus, tuo labiau, kad isbandyta savu kailiu.
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2016 02 10, 14:36)
Kava veikia insulina, metabolizmo hormona. Man sis poveikis ryskus, tuo labiau, kad isbandyta savu kailiu.

Tikiu ir neneigiu.

Valgau melioną su vaikais nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2016 02 10, 13:22)

oj, kokių tik neturiu..  doh.gif dabar naujausias pirkau šias:
SVEIKI PUSRYČIAI IR UŽKANDŽIAI: daugiau nei 100 sveikų pusryčių ir užkandžių idėjų! ;
VIRTUVĖ BE CUKRAUS: paprasti neįtikėtinai gardžių patiekalų receptai, kurie padės iš kasdienybės išspirti cukrų ir jaustis nuostabiai;
SALOTŲ ANATOMIJA: salotų receptai ir išsami maistinių verčių informacija norintiems gyventi sveikiau;
LENGVAI PARUOŠIAMOS VAKARIENĖS: neįtikėtinai gardžios idėjos Jūsų šeimos vakarienei!;

seniau pirkau šias:
PASIEK SAVO TIKSLĄ: bestselerio TOBULAS KŪNAS autorius atskleidžia metodus ir paslaptis kaip rasti motyvacijos sportuoti ir ją išlaikyti;
TOBULAS kūnas pristato: SUPER MAISTAS. Produktai ir jų deriniai maksimaliam kūno efektyvumui + daugiau nei 100 receptų, kurie padės pasiekti superformą per 6 savaites!;
Jagelavičiūtės knygą gavau dovanų nuo tėvų Kalėdų proga;
TOBULAS KŪNAS: asmeninio trenerio patarimai, kaip pasiekti trokštamas kūno formas jam ir jai;
Slaptas sulieknėjusios merginos dienoraštis

blink.gif eina sau, tikiu, kad visų neperskaitei biggrin.gif
Aš turiu dvi: Jagelavičiūtės, tai man labai patinka, nes mažai skaitymo, pilstymo iš tuščio į kiaurą, receptai ne super įmantrūs smile.gif
Ir slaptomanės darbo knygą, bet ji man nepasiteisino. Šiaip pats dienos pildymas ten fainas, sužymėti valgymai, aktyvumas, vandens stiklinių skaičius, bet kaip darbo knyga ji man per ružava ir per stora biggrin.gif tai stovi dailiai lentynoj nepildoma:)

Papildyta:
QUOTE(Pergale1 @ 2016 02 10, 14:01)
Zodziu, as esu kavos megeja, isgeriu virs 0,5 l i diena... tai cia gal del to lasiniai ant pilvo auga??? biggrin.gif

Ne nuo to, ne nuo to biggrin.gif
Atsakyti
ne veltui sakoma, kad pats blogiausias ir labiausiai svorį auginantis maistas yra kava. prie jos visada norisi kažko kramtomo laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar dienos kalorijos:

pieniška ryžių košė su 1/2 banano 300

kapučinas 40
2 "saldainiai" 140

avinžirniai 300 (įsidėjau daugiau, bet neįveikiau)
sumuštinis 150 (nepavalgius normaliai pietų jau po pusvalandžio buvau alkana, teko dasitept sumuštinį)

kapučinas 40
liesa grūdėta varškė su 1/2 banano 120
kriaušė 100

1/2 vištienos ketvirčio ant garų 200
burokėliai 50

Viso 1450
Nepaisant nedidelio kcal kiekio ir to fakto, kad po treniruotės nesuvalgiau nė kąsnelio, svoris pradėjo lipt į viršų sad.gif

Vakar ką užmačiau interneto platybėse blink.gif kalorijų skaičiavimas na ir prastos mitybos pavyzdys doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 11 vasario 2016 - 07:24
Labas rytas 4u.gif
vakar meniu:Įprasti pusryčiai
juodojo šokolado gabaliukas
2 žuvies kepsneliai su ryžiais ir žirneliais
pakelis liesos varškės
sumuštinis su juoda duona ir lašiša

Vakar valgiau ir po 18 val., nes kitaip laikas nesusidėliojo smile.gif

Atsakyti
*CoCoNuT*, manau be reikalo bijai to valgymo po 18 val. Aš prisimenu, kad tau taip paskaitoj sakė, na tikrai tiesa, kad vakare organizmas mažiau išdegina kalorijų, bet vis dėl to jei ne visai anksti eini miegoti, nieko baisaus ir kiek vėlesnė vakarienė smile.gif Aš pati laikausi principo valgyti 1-3 val prieš miegą. Aišku, 1 val prieš miegą jau galima nebent visai lengva vakarienė, bet 3 val prieš - visiškai rimta gali būti biggrin.gif Tai 18 val vakarienė gali būti nebent jei miegot eini 21 val...Geriau žinai duoną perkelti bent jau į pavakarius (lėtieji angliavandeniai - pradės duoti energiją tik po kelių valandų nuo suvalgymo), man atrodo, daugiau naudos būtų, nei koncentravimas į 18 val mirksiukas.gif Pakelis liesos varškės kad ir 1 valandą prieš miegą tikrai tikrai nenueitų į riebalus, garantuoju ok.gif smile.gif
Atsakyti
Tai aš savęs labai neriboju, tik stengiuosi vakarais prisilaikyti, vakar jaučiu, kad noriu valgyti - susitepiau sumuštinį apie 20.30, bet miegot nuėjau po 4 valandų tik.
Anksčiau būčiau važiavus iki picerijos picos, mėsainio ar šiaip ko skanaus biggrin.gif
Kadangi vakar buvau mankštoj, tai iš karto grįžus suvalgiau varškės, bet jos nepakako.
beje apie mankštą - buvo nerealiai bigsmile.gif 45 minutes dirbom: kardio, ant kilimėlio pratimukai, tempimas. Tiek energijos turėjau grįžus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2016 02 11, 06:52)

Vakar ką užmačiau interneto platybėse  blink.gif  kalorijų skaičiavimas na ir prastos mitybos pavyzdys  doh.gif

lotuliukas.gif dieta su Vilniaus saldainėm ir kinder bueno batonėliais lotuliukas.gif
Atsakyti