Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-taisiais

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 16, 17:38)

Aš šiandien irgi  iš Ali užsisakiau vasarines kelnes smile.gif

O anksčiau jau pirkai ką nors iš rūbų iš Ali?
Aš daug ką iš ten siunčiausi, bet būtent rūbų - ne, nedrįstu kažkaip (bijau ir dėl dydžių neatitikimo, ir dėl kokybės) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2016 02 16, 15:47)
Tu teisi - aš irgi manau, kad žmogus pats turi norėt juos pasakyt garsiai. Džiaugsmas tik tame, kad aš pati savo kaily jaučiuos gerai ir tie kg pas mane proporcingai išsidėstę, tai kam pasakau, tas nelabai ir patiki tokiais skaičiais  biggrin.gif Aišku, tikiu, kad logiškai kyla klausimas "Tai kodėl esi šioje temoje?". Iš smalsumo, vienok. Noriu pamatyti, kaip atrodyčiau n-kg lengvesnė  bigsmile.gif  ax.gif O tada jau bus matyt  biggrin.gif Man kažkaip tas skaičių rašymas ir pan. asmeniškai neatneša kažkokios disciplinos, nes aš jau išmokau tą faktą, kad ne skaičiai lemia, o bendra išvaizda, bendras jausmas  smile.gif Meilė sau atėjo turbūt pirmiau už smalsumą mano atveju  biggrin.gif

drinks_cheers.gif pasirašau po viskuo, nes panašiai galvoju.
Tik mano atveju skaičiaus man pačiai reikia, kai jį rašau, pasidaro šiek tiek gėda, noriu pasiekti kažkokio apčiuopiamo rezultato smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2016 02 16, 16:01)
O anksčiau jau pirkai ką nors iš rūbų iš Ali?
Aš daug ką iš ten siunčiausi, bet būtent rūbų - ne, nedrįstu kažkaip (bijau ir dėl dydžių neatitikimo, ir dėl kokybės)  blush2.gif

Rūbų nesu daug pirkusi. Ilgą sijoną vasarai ėmiau, visai neblogas, man patiko. Maikutę neblogą esu nusipirkusi, nusižiūrėjau vienoje FB grupėje.
Dabar kelnes į pležą sau pasiėmiau, žiūrėsiu ką gausiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 16 vasario 2016 - 16:54
eina sau, išgėriau tą migdolų pieną ir paskui kad sustojo skrandis, taip bloga buvo doh.gif doh.gif unsure.gif nu siaubas kažkoks, nesuprantu.. tik kadangi vaistų neturėjau nuo skrandžio blogumų, tai viską pramušantį "vaistą" pagriebiau - kolos buteliuką.. išpliurpiau, tai rodos padėjo, nes pradėjo dirbti skrandis.. vanduo nepramušė taip, kaip kola doh.gif unsure.gif nu meniu nusiblogino, bet kol kas nemanau, kad vakarienei norėsis kažko daugiau, nei tik kefyro doh.gif verysad.gif toks jausmas, kad mano skrandis nelabai nori su migdolais jokiam pavidale draugaut unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar dienos kalorijos:

obuolys 70
3 finn crisp su sūriu ir dešra 150

2 virti kiaušiniai 200
kapučinas 40

kietieji makaronai su sūriu ir kečupu 650

kakava 10
zefyrai 250

duona 100

raugintų kopūstų sriuba 95
1/2 orkaitėje kepto baklažano su sūriu 170

viso 1735 - šiandien pasistengsiu mažiau....
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2016 02 16, 18:28)
eina sau, išgėriau tą migdolų pieną ir paskui kad sustojo skrandis, taip bloga buvo  doh.gif  doh.gif  unsure.gif

console.gif kaip šiandien jautiesi? 4u.gif

Šiandien svarstyklės mane šiek tiek nudžiugino - 78,9. Sakiau nesisversiu dabar iki vasario 29 dienos lotuliukas.gif tai bus mažiau įtampos, nei kad kiekvieną dieną sveriantis, o ir rezultatas gal bus koks fainesnis po 10 dienų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 17 vasario 2016 - 08:17
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 17, 10:15)

Šiandien svarstyklės mane šiek tiek nudžiugino - 78,9. Sakiau nesisversiu dabar iki vasario 29 dienos lotuliukas.gif tai bus mažiau įtampos, nei kad kiekvieną dieną sveriantis, o ir rezultatas gal bus koks fainesnis po 10 dienų biggrin.gif

O aš šiandien net naktį svėriausi lotuliukas.gif doh.gif Prastai miegojau, daug kartų kėliausi. Na ir galvoju, pasisversiu. Ogi svoris kilu didesnis, nei vakar ryte blink.gif Atsikėlus iš ryto vėl pasisvėriau, kažkur 500 g išgaravo biggrin.gif

Almost., o paprasto pieno negeri? unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Man jau pakvipo pavasariu, ne tiek aplink, kiek viduje, tai kaip ir kasmet atėjo noras apsitvarkyt, išmest nereikalingus daiktus, apsivalyt bigsmile.gif
Dontstop, matai, kokie procesai vyksta naktimis, tai priaugi, tai numeti lotuliukas.gif
Atsakyti
Oras tai tikrai pavasariškas - yra dar šaltuko, bet dangus giedras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 17, 09:26)
Oras tai tikrai pavasariškas - yra dar šaltuko, bet dangus giedras  wub.gif

Pas mus kieme tai baisumai dedasi, labai didelis rūkas, dangaus iš viso nesimato, pilka visur, ūkanota, brrr.

Aš gurkšnoju arbatą su citrina ir galvoju, nuo kurio kampo man čia pradėti tvarkytis smile.gif
Atsakyti
Sveikos, vis paskaitineju jusu tema.....gal priimtumet naujoke? Reikia kompanijos ir palaikymo....sportas ir mityba apleisti lygiagreciai doh.gif siai dienai 58 kg. Su 168 cm. Tikslas-per 4 men. Minus 5kg ir stangrus bei sportiskas kunas
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 02 17, 09:46)
Pas mus kieme tai baisumai dedasi, labai didelis rūkas, dangaus iš viso nesimato, pilka visur, ūkanota, brrr.

Aš gurkšnoju arbatą su citrina ir galvoju, nuo kurio kampo man čia pradėti tvarkytis smile.gif

Kuriam čia Lietuvos gale? 4u.gif Pas mus vakar taip pat buvo, šiandien išsigiedrijo, net gyvent smagiau smile.gif

Papildyta:
QUOTE(kimy @ 2016 02 17, 09:59)
Sveikos, vis paskaitineju jusu tema.....gal priimtumet naujoke? Reikia kompanijos ir palaikymo....sportas ir mityba apleisti lygiagreciai doh.gif siai dienai 58 kg. Su 168 cm. Tikslas-per 4 men. Minus 5kg ir stangrus bei sportiskas kunas

Sveika prisijungusi 4u.gif
Papasakok, kaip sieksi savo tikslo smile.gif

Aš tai šiandien padariau du gerus darbus: rezervavausi kilimėlį mankštai vakare ir paskambinau Pauliui Velaikiui, susitariau dėl konsultacijos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 17 vasario 2016 - 10:06
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 17, 10:03)
Kuriam čia Lietuvos gale? 4u.gif  Pas mus vakar taip pat buvo, šiandien išsigiedrijo, net gyvent smagiau smile.gif

Sostinė skendi rūke smile.gif Nors dabar lenda kažkas panašaus į saulę, bet per rūką nieko dorai nesimato schmoll.gif
Kimy, sveika prisijungusi, papasakok, kaip sieksi savo tikslo smile.gif
Atsakyti