Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-taisiais

*CoCoNuT*, kaip sekėsi kelionė į Alytų-Kauną? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 02 15, 09:33)
*CoCoNuT*, kaip sekėsi kelionė į Alytų-Kauną?  smile.gif

Gerai, nusipirkau naujus kedus thumbup.gif tiesa, SD neturėjo 39 dydžių beveik, tai pirkau akropolyje. Pavargau tik, nes žmonių buvo daug smile.gif Galvojau kad šventiniam ilgam savaitgaliui jie visi kur nors išvažiuos biggrin.gif
Atsakyti
Labas, siandien suvalgiau tik viena maza saldaini ir sausaini bigsmile.gif biggrin.gif buciau nevalgius, bet sveciai atsiveze, tai... blush2.gif
Uzlipau siryt ant svarstykliu, pamaciau kad per praejusia savaite esu uzsidejus gera pliusa, tai tas priverte susiimti, taip ksd jei ne sausainis ir saldainis, siandien viskas butu buve puikiai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar dienos kalorijos:

obuolys 80
avižų košė su bananu 250

kapučinas 70
pudingas 300

sušiai 250

kakava 10
liesa grūdėta varškė su 1/2 banano 150

2 grylinti sparneliai 260
rauginti kopūstai 50

viso 1390

Tvarkingai smile.gif Iškart -500 iš ryto smile.gif

Šią dieną pradėjau nuo treniruotės sporto klube bigsmile.gif Kadangi šventinė diena, sporto klubas dirba tik pusę dienos, vakarinė treniruotė buvo perkalta į rytinį laiką thumbup.gif Ryte sportuoti man daug labiau patinka, jausiuos žvali ir energinga visą dieną thumbup.gif

Vakar gavau sijoną, kurį pirkau internetu. Ir kaip nusivyliau - neįlindau blush2.gif Nors pagal visus išmatavimus turėčiau... Taigi, turiu papildomą stimulą sulieknėti iki vasaros smile.gif

Atsakyti
sveikos hi.gif

su švente, tautietės bigsmile.gif 4u.gif

vakar maitinausi tvarkingai, bet ne itin protingai doh.gif vis su laiku pastebiu, kad mano skrandis nebetoleruoja tam tikrų produktų (žalio svogūno niekaip neapdirbto, riešutų, paprikos). tai vakar užkandžiui po pietų užkandau migdolų neapdorotų niekaip. eina sau, kaip kankinausi su skrandžio skausmu doh.gif bet ką, tvarkingai pavalgius ir pagėrus skysčių kaip priklauso, šįryt jau buvo minusas šioks toks. nu smagu, ką galiu pasakyt. stimulas kažkoks. kartais gal ir pačiai sau tylos viduj reikia, kad susiimti.. ypatingai po ėdraus savaitgalio doh.gif unsure.gif

Vakar dienos meniu:

Pusryčiai: avižinė košė su 1/2 banano, migdolų pienu, šiltas vanduo su citrinos sultimis;
Užkandis: bananas ir vidutinė lieso pieno latte, keli migdolai;
Pietūs: kugelis, likęs nuo sekmadienio pietų (suvalgiau protingai mažai, tai nebuvo skrandžio skausmų 59.gif );
Užkandis: migdolai (gal 12 riešutų) ir maža lieso pieno latte;
Vakarienė: traškių salotų mišinys, grill vištienos gabalėlis (apie kokius 100g manau), keptas prosciutto kumpis, tarkuoto parmezano sūrio žiupsnelis, citrinos sultys ir kefyro stiklinė smile.gif

Šiandienai irgi numatytas neblogas meniu, tai tikiuos riešutų užkandžiui nereikės laugh.gif
Atsakyti
Almost., oho, super pavyzdingas meniu good.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 02 16, 09:49)
Almost., oho, super pavyzdingas meniu  good.gif

tą kugelį buvo galima gi geriau pakeisti kokia žuvim ar vištiena, bet bet bet.. mes labai retai iš tiesų valgom kugelį ar cepelinus, tai pagalvojau, kad išmesti gaila, o pietums suvalgius gabalėlį nieko nenutiks blogo, nes pusę kelio ryte į darbą ėjau pėsčiom ir paskui tiek pat atgal ėjau pėsčiom smile.gif

šiandien planai meniu tokie:

pusryčiai (jau buvo): Gardėsio penkiagrūdė juoda duona be mielių (viena riekė), pusė avokado, du virti kiaušiniai, vidutinė lieso pieno latte;
užkandis: bananas (jei išalksiu iki pietų - jei ne, tai liks rytojui, nes pusryčiai buvo vėliau, nei įprastai) arba keli migdolai;
pietūs: grill vištienos gabalėlis, proteino rudi makaronai (100g), daržovių salotos;
užkandis: jogurtas;
vakarienė: konservuotos lašišos ir daržovių salotos, gal pabaigsiu kefyrą likusį smile.gif

šiaip dar pagalvojau, kad jau nuo visko man atšipo dantys ir turbūt savaime gaunasi toks protingo meniu pasikeitimas bent kelioms dienoms be papildomų šokoladų ir t.t. biggrin.gif tačiau po 9 dienų važiuojam savaitei atostogų, tai jau faktas, kad visas racionas ir meniu keisis unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif šiandien svarstyklės rodė 79.2, kelis šimtus gramų nuritinau bigsmile.gif
Šiandien jau užkapojau lėkštę rugštynių sriubos, gal reikės ir vakarienei, nes lb skani buvo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2016 02 16, 10:33)
Vakar gavau sijoną, kurį pirkau internetu. Ir kaip nusivyliau - neįlindau  blush2.gif  Nors pagal visus išmatavimus turėčiau... Taigi, turiu papildomą stimulą sulieknėti iki vasaros  smile.gif

Čia gal papirkai tada, kai sakei kad labai nori kažką pirkti? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Almost. @ 2016 02 16, 11:45)
vakar užkandžiui po pietų užkandau migdolų neapdorotų niekaip. eina sau, kaip kankinausi su skrandžio skausmu  doh.gif

Man bendradarbės vegetarės-veganės ir šiaip lieknos moterys patarė visus riešutus prieš valgant išmirkyti vandenyje - atėjus į darbą užmerkti ir po kelių valandų jau galima valgyti. Sakė visai kitas skonis, lengviau virškina, plius sakė nustebsi koks būna vanduo, kiek visokio brudo išsivalo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 16 vasario 2016 - 12:45
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 16, 10:44)
Labas rytas 4u.gif  šiandien svarstyklės rodė 79.2, kelis šimtus gramų nuritinau bigsmile.gif

Man bendradarbės vegetarės-veganės ir šiaip lieknos moterys patarė visus riešutus prieš valgant  išmirkyti vandenyje - atėjus į darbą užmerkti ir po kelių valandų jau galima valgyti. Sakė visai kitas skonis, lengviau virškina, plius sakė nustebsi koks būna vanduo, kiek visokio brudo išsivalo 4u.gif

klausyk, gal mums tikrai verta sujungt jėgas šitam kely, a? žiūriu ne tik panaši pradžia, bet ir sekantys skaičiai panašūs bigsmile.gif biggrin.gif

aš irgi esu taip girdėjus, bet man kyla klausimas (aišku galėčiau pasieškot informacijos, o ne tiesiog bandyt laugh.gif ), kaip pvz. tuo atveju, kai riešutai ir be luobelės būna mastau.gif aišku, logiškai mastant, tada gal kaip tik dar labiau reikėtų juos išmirkyti dėl visų nešvarumų.. unsure.gif jaučiu pabandysiu tokį būdą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 16, 14:44)

Čia gal papirkai tada, kai sakei kad labai nori kažką pirkti? 4u.gif

Jo, jo, silpnumo apimta nusipirkau kelis vasarinius rūbelius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2016 02 16, 13:29)
klausyk, gal mums tikrai verta sujungt jėgas šitam kely, a? žiūriu ne tik panaši pradžia, bet ir sekantys skaičiai panašūs  bigsmile.gif  biggrin.gif

Man vis norisi paklausti kokie tavo skaičiai blush2.gif bet neklausiu, nes manau, kad žmogus pats turi norėti juos pasakyti garsiai. Aš pvz čia, forume, rašau skaičius tam, kad susiimčiau biggrin.gif
Dėl jėgų sujungimo aš visada už drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2016 02 16, 14:38)
Jo, jo, silpnumo apimta nusipirkau kelis vasarinius rūbelius  blush2.gif

Motyvas lieknėt 4u.gif
Aš šiandien irgi iš Ali užsisakiau vasarines kelnes smile.gif

lithuania.gif pasikroviau šiandien tiek fainos energijos Vasario 16-osios renginy, gaila sporto klubas nedirba, atsportuočiau už Tėvynę smile.gif
keliausim su MB aplink miestą, tik oras toks nelabai malonus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 16 vasario 2016 - 15:40
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 16, 13:38)
Man vis norisi paklausti kokie tavo skaičiai blush2.gif  bet neklausiu, nes manau, kad žmogus pats turi  norėti juos pasakyti garsiai. Aš pvz čia, forume, rašau skaičius tam, kad susiimčiau biggrin.gif
Dėl jėgų sujungimo aš visada už drinks_cheers.gif 

Tu teisi - aš irgi manau, kad žmogus pats turi norėt juos pasakyt garsiai. Džiaugsmas tik tame, kad aš pati savo kaily jaučiuos gerai ir tie kg pas mane proporcingai išsidėstę, tai kam pasakau, tas nelabai ir patiki tokiais skaičiais biggrin.gif Aišku, tikiu, kad logiškai kyla klausimas "Tai kodėl esi šioje temoje?". Iš smalsumo, vienok. Noriu pamatyti, kaip atrodyčiau n-kg lengvesnė bigsmile.gif ax.gif O tada jau bus matyt biggrin.gif Man kažkaip tas skaičių rašymas ir pan. asmeniškai neatneša kažkokios disciplinos, nes aš jau išmokau tą faktą, kad ne skaičiai lemia, o bendra išvaizda, bendras jausmas smile.gif Meilė sau atėjo turbūt pirmiau už smalsumą mano atveju biggrin.gif
Atsakyti