*CoCoNuT*, kaip sekėsi kelionė į Alytų-Kauną?

QUOTE(dontstop @ 2016 02 15, 09:33)
Gerai, nusipirkau naujus kedus

Labas, siandien suvalgiau tik viena maza saldaini ir sausaini
buciau nevalgius, bet sveciai atsiveze, tai...
Uzlipau siryt ant svarstykliu, pamaciau kad per praejusia savaite esu uzsidejus gera pliusa, tai tas priverte susiimti, taip ksd jei ne sausainis ir saldainis, siandien viskas butu buve puikiai

Uzlipau siryt ant svarstykliu, pamaciau kad per praejusia savaite esu uzsidejus gera pliusa, tai tas priverte susiimti, taip ksd jei ne sausainis ir saldainis, siandien viskas butu buve puikiai

Sveikos
Vakar dienos kalorijos:
obuolys 80
avižų košė su bananu 250
kapučinas 70
pudingas 300
sušiai 250
kakava 10
liesa grūdėta varškė su 1/2 banano 150
2 grylinti sparneliai 260
rauginti kopūstai 50
viso 1390
Tvarkingai
Iškart -500 iš ryto
Šią dieną pradėjau nuo treniruotės sporto klube
Kadangi šventinė diena, sporto klubas dirba tik pusę dienos, vakarinė treniruotė buvo perkalta į rytinį laiką
Ryte sportuoti man daug labiau patinka, jausiuos žvali ir energinga visą dieną
Vakar gavau sijoną, kurį pirkau internetu. Ir kaip nusivyliau - neįlindau
Nors pagal visus išmatavimus turėčiau... Taigi, turiu papildomą stimulą sulieknėti iki vasaros

Vakar dienos kalorijos:
obuolys 80
avižų košė su bananu 250
kapučinas 70
pudingas 300
sušiai 250
kakava 10
liesa grūdėta varškė su 1/2 banano 150
2 grylinti sparneliai 260
rauginti kopūstai 50
viso 1390
Tvarkingai

Šią dieną pradėjau nuo treniruotės sporto klube

sveikos 
su švente, tautietės
vakar maitinausi tvarkingai, bet ne itin protingai
vis su laiku pastebiu, kad mano skrandis nebetoleruoja tam tikrų produktų (žalio svogūno niekaip neapdirbto, riešutų, paprikos). tai vakar užkandžiui po pietų užkandau migdolų neapdorotų niekaip. eina sau, kaip kankinausi su skrandžio skausmu
bet ką, tvarkingai pavalgius ir pagėrus skysčių kaip priklauso, šįryt jau buvo minusas šioks toks. nu smagu, ką galiu pasakyt. stimulas kažkoks. kartais gal ir pačiai sau tylos viduj reikia, kad susiimti.. ypatingai po ėdraus savaitgalio
Vakar dienos meniu:
Pusryčiai: avižinė košė su 1/2 banano, migdolų pienu, šiltas vanduo su citrinos sultimis;
Užkandis: bananas ir vidutinė lieso pieno latte, keli migdolai;
Pietūs: kugelis, likęs nuo sekmadienio pietų (suvalgiau protingai mažai, tai nebuvo skrandžio skausmų
);
Užkandis: migdolai (gal 12 riešutų) ir maža lieso pieno latte;
Vakarienė: traškių salotų mišinys, grill vištienos gabalėlis (apie kokius 100g manau), keptas prosciutto kumpis, tarkuoto parmezano sūrio žiupsnelis, citrinos sultys ir kefyro stiklinė
Šiandienai irgi numatytas neblogas meniu, tai tikiuos riešutų užkandžiui nereikės

su švente, tautietės

vakar maitinausi tvarkingai, bet ne itin protingai

Vakar dienos meniu:
Pusryčiai: avižinė košė su 1/2 banano, migdolų pienu, šiltas vanduo su citrinos sultimis;
Užkandis: bananas ir vidutinė lieso pieno latte, keli migdolai;
Pietūs: kugelis, likęs nuo sekmadienio pietų (suvalgiau protingai mažai, tai nebuvo skrandžio skausmų

Užkandis: migdolai (gal 12 riešutų) ir maža lieso pieno latte;
Vakarienė: traškių salotų mišinys, grill vištienos gabalėlis (apie kokius 100g manau), keptas prosciutto kumpis, tarkuoto parmezano sūrio žiupsnelis, citrinos sultys ir kefyro stiklinė

Šiandienai irgi numatytas neblogas meniu, tai tikiuos riešutų užkandžiui nereikės

Almost., oho, super pavyzdingas meniu

QUOTE(dontstop @ 2016 02 16, 09:49)
tą kugelį buvo galima gi geriau pakeisti kokia žuvim ar vištiena, bet bet bet.. mes labai retai iš tiesų valgom kugelį ar cepelinus, tai pagalvojau, kad išmesti gaila, o pietums suvalgius gabalėlį nieko nenutiks blogo, nes pusę kelio ryte į darbą ėjau pėsčiom ir paskui tiek pat atgal ėjau pėsčiom

šiandien planai meniu tokie:
pusryčiai (jau buvo): Gardėsio penkiagrūdė juoda duona be mielių (viena riekė), pusė avokado, du virti kiaušiniai, vidutinė lieso pieno latte;
užkandis: bananas (jei išalksiu iki pietų - jei ne, tai liks rytojui, nes pusryčiai buvo vėliau, nei įprastai) arba keli migdolai;
pietūs: grill vištienos gabalėlis, proteino rudi makaronai (100g), daržovių salotos;
užkandis: jogurtas;
vakarienė: konservuotos lašišos ir daržovių salotos, gal pabaigsiu kefyrą likusį

šiaip dar pagalvojau, kad jau nuo visko man atšipo dantys ir turbūt savaime gaunasi toks protingo meniu pasikeitimas bent kelioms dienoms be papildomų šokoladų ir t.t.

Labas rytas
šiandien svarstyklės rodė 79.2, kelis šimtus gramų nuritinau
Šiandien jau užkapojau lėkštę rugštynių sriubos, gal reikės ir vakarienei, nes lb skani buvo
Papildyta:
Čia gal papirkai tada, kai sakei kad labai nori kažką pirkti?
Papildyta:
Man bendradarbės vegetarės-veganės ir šiaip lieknos moterys patarė visus riešutus prieš valgant išmirkyti vandenyje - atėjus į darbą užmerkti ir po kelių valandų jau galima valgyti. Sakė visai kitas skonis, lengviau virškina, plius sakė nustebsi koks būna vanduo, kiek visokio brudo išsivalo

Šiandien jau užkapojau lėkštę rugštynių sriubos, gal reikės ir vakarienei, nes lb skani buvo

Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2016 02 16, 10:33)
Nors pagal visus išmatavimus turėčiau... Taigi, turiu papildomą stimulą sulieknėti iki vasaros 

Čia gal papirkai tada, kai sakei kad labai nori kažką pirkti?

Papildyta:
QUOTE(Almost. @ 2016 02 16, 11:45)
vakar užkandžiui po pietų užkandau migdolų neapdorotų niekaip. eina sau, kaip kankinausi su skrandžio skausmu

Man bendradarbės vegetarės-veganės ir šiaip lieknos moterys patarė visus riešutus prieš valgant išmirkyti vandenyje - atėjus į darbą užmerkti ir po kelių valandų jau galima valgyti. Sakė visai kitas skonis, lengviau virškina, plius sakė nustebsi koks būna vanduo, kiek visokio brudo išsivalo

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 16, 10:44)
Labas rytas
šiandien svarstyklės rodė 79.2, kelis šimtus gramų nuritinau

klausyk, gal mums tikrai verta sujungt jėgas šitam kely, a? žiūriu ne tik panaši pradžia, bet ir sekantys skaičiai panašūs

aš irgi esu taip girdėjus, bet man kyla klausimas (aišku galėčiau pasieškot informacijos, o ne tiesiog bandyt

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 16, 14:44)
Jo, jo, silpnumo apimta nusipirkau kelis vasarinius rūbelius

QUOTE(Almost. @ 2016 02 16, 13:29)
klausyk, gal mums tikrai verta sujungt jėgas šitam kely, a? žiūriu ne tik panaši pradžia, bet ir sekantys skaičiai panašūs

Man vis norisi paklausti kokie tavo skaičiai

Dėl jėgų sujungimo aš visada už

Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2016 02 16, 14:38)
Motyvas lieknėt

Aš šiandien irgi iš Ali užsisakiau vasarines kelnes

keliausim su MB aplink miestą, tik oras toks nelabai malonus

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 16, 13:38)
Man vis norisi paklausti kokie tavo skaičiai
bet neklausiu, nes manau, kad žmogus pats turi norėti juos pasakyti garsiai. Aš pvz čia, forume, rašau skaičius tam, kad susiimčiau 

Tu teisi - aš irgi manau, kad žmogus pats turi norėt juos pasakyt garsiai. Džiaugsmas tik tame, kad aš pati savo kaily jaučiuos gerai ir tie kg pas mane proporcingai išsidėstę, tai kam pasakau, tas nelabai ir patiki tokiais skaičiais