Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-taisiais

Sveikos 4u.gif

Smagios Valentino dienos visoms 4u.gif

user posted image

Vakar dienos kalorijos:

kapučinas 40
naminės obuolių sultys 285
pudingas 250
duona juoda 200

musaka 600 (1,5 porcijos doh.gif negalėjau apsiriboti 1 verysad.gif )

omletas 300
duona 100

Viso 1855 (viršyta sad.gif)

QUOTE(trysduvienas @ 2016 02 13, 22:40)
Oi, as tu saldumynu ir neperku - bet kaip vyrui irodyt, kad ju nereikia? biggrin.gif

O vyras argi nežino, kad meti svorį? mastau.gif Ar jis sau perkasi? smile.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
Na ką, ateinu su -700g thumbup.gif Vakar ryte buvo gerokai didesnis minusas, bet išgėriau šampano, va ir turiu ką turiu smile.gif Gerai, pagaliau liniuotė pajudėjus iš vietos smile.gif
Trysduvienas, mane irgi motyvuoja lieknų merginų foto smile.gif
Dontstop, o koks tavo dienos kalorijų leistinas limitas? Aš kalorijų neskaičiuoju, man daug vargo, neįgudus, tingiu kažkaip ax.gif
Vyrai kaip vyrai, maniškis irgi po darbo tai pyragiuką, tai eklerą prie kavos atveža, o aš negaliu susilaikyt, gi priklausoma nuo saldumynų doh.gif

Man kavos valandėlė, mmm wub.gif

Su Valentino diena, būsimos lieknosios wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 02 14, 15:24)

Dontstop, o koks tavo dienos kalorijų leistinas limitas? Aš kalorijų neskaičiuoju, man

1700 mano limitas, o apatinė riba 1200 (nepasiekiama man, mirčiau badu) smile.gif

Mano vyras žino, kad aš lieknėju, maitinuosi pagal tam tikrą mitbos planą, tai nieko tokio neperka, ko man negalima, tai pat gamindamas atsižvelgia, kad tarkim kepto aliejuje aš tiesiog nevalgysiu schmoll.gif Kitą vertus, sau tai jis perkasi ką nori, ir gaminasi ką nori tongue.gif Tai taip ar taip namuose nuolat yra saldumynų bei kitų neleistinų man skanėstų. Va šiandien mano vyras sugalvojo šventės proga šakočio nupirkt - nevalgysiu schmoll.gif Jis pirko sau ir vaikams smile.gif
Sunku kartais atsispirt, na bet ko mes čia susirinkom, gi lieknėt ax.gif Nieko neatsisakius, nieko nepakeitus savo mityboje vargu ar pavyks pasiekti užsibrėžto tikslo ax.gif
Atsakyti
Tai zino zino vyras, jis ir pats pagalvoja, kad noretu svorio numesti, bet tik pagalvoja biggrin.gif as anksciau bandziau kalorijas skaiciuot - bet pavyko tik kokia savaite, jei virsydavau, taip save grauzdavau paskui, kad galvoju geriau tiesiog bandysiu valgyt sveikai, daug darzoviu ir neskaiciuosiu kaloriju ax.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

Su Valentinu visas: būkite mylimos 4u.gif Ir lieknos biggrin.gif
Grįžtu į temą smile.gif Penktadienį buvo visko: ir šokolado, ir vyno, žodžiu biškį atitrūkau lotuliukas.gif
Šeštadienį laikiausi gana normaliai, šiandien taip pat smile.gif

Į saldumynų temą, tai aš liepiu, kad MB jų namo neneštų smile.gif nėra pagundų, mažiau norisi. Tiesa, visai neatsisakau, nes man įaugę į kraują gal tie saldėsiai. Tėtis nuo mažų dienų kasdien iš darbo parnešdavo šokoladuką, bet ne nomedą marmeladu teptą, o skanų wub.gif taip ir išugdė storulės geną lotuliukas.gif
Dauguma temoje turite vaikų, kaip jūs elgiatės šitu klausimu? T.y. draudžiat, ribojat, laisvai leidžiat smaguriauti mažiesiems? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 14, 18:17)

Dauguma temoje turite vaikų, kaip jūs elgiatės šitu klausimu? T.y. draudžiat, ribojat, laisvai leidžiat smaguriauti mažiesiems? 4u.gif

Nedaviau cukraus kiek galėjau, t y iki lopšelio. 2 metų sūnus pradėjo jį lankyti. O ten viskas su cukrum: košės, arbatos, kompotai, sausainiai, blynai cukrumi apibarstyti doh.gif , taip saldainių duoda, kai kokio nors vaiko gimtadienis, tėvai atneša tortą ar šakotį...Tai valgo saldumynus dabar kasdien sad.gif Svoriui įtakos neturi, kūdas kaip sliekas, o va dantim... nuo 4 metų taisom ir taisom, nuolat lankomės odontologo kabinete verysad.gif
Dukra kol kas nieko tokio neragavo, iki lopšelio ir neparagaus smile.gif Na o paskui - nenusaugosi unsure.gif
Atsakyti
blink.gif o neturėtų lopšelis atsisakyti cukraus?
Aš kažkaip įsivaizdavau, kad sveikiau viskas, gi iš mokyklų tai stengiasi visokį šlamštmaistį pašalinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 02 14, 14:03)

Smagios Valentino dienos visoms  4u.gif

QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 02 14, 14:24)
Na ką, ateinu su -700g  thumbup.gif
Su Valentino diena, būsimos lieknosios  wub.gif  wub.gif

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 14, 17:17)

Su Valentinu visas: būkite mylimos 4u.gif  T.y. draudžiat, ribojat, laisvai leidžiat smaguriauti mažiesiems? 4u.gif

Su Valentino diena ir Jus visas 4u.gif 4u.gif Bukit mylimos wub.gif
Rud@@kė smagus nukritimas thumbup.gif
Mes siandien velai atsikelem, pasilepinom, toks jaukus Valentinas namuose. Ai, neistveriau, ryte pasisveriau, tai tas pats, tas puskilis anksciau uzkiles thumbup.gif Reziume 1.5 kg nukrito per tris savaites, esu patenkinta. Vakar ir siandien nukrypimas buvo, toks visapusiskas. Nuo rytojaus i vezias. Siandien didzkis pankeikus vienas pats kepa visai seimai thumbup.gif
Mums ir su cukrais tragedija, bet jau sekmingai kasmet mazinam, nebeperkam visiskai cukruotu gerimu, jokiu, sasainius kepu namuose, i mokykla priespieciams vaisius 2-3 dienas savaitej, kitom ta pati, ka kiti vaikai mokykloj. Saldainiai progomis, gaunasi nemazai, bet be progos stengiuosi nepirkti. Vistiek daug palyginus, cukrinej visuomenej gyvenam blink.gif doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 14, 19:02)
blink.gif  o neturėtų lopšelis atsisakyti cukraus?
Aš kažkaip įsivaizdavau, kad sveikiau viskas, gi iš mokyklų tai stengiasi visokį šlamštmaistį pašalinti g.gif

Oi daržely aplamai maistas labai nesveikas schmoll.gif Ir prastas, nekokybiškas. Ir mažai vaikams pritaikytas (pvz pas mus lopšely, kurį lankė biškį virš metų pypliai, buvo ir silkės, ir majonezinių mišrainių, ir keptos duonos su česnaku, ir tarkuotų bulvių patiekalų...), ir itin mažai gerti duodavo, tarkim pusryčiams kakavos, pietum kompoto, vakarienei kefyro, vandens nei kiek, su savim nieko atsinešti negalima doh.gif

Ir mokykloj sakyčiau ne geriau g.gif
Atsakyti
Gerai kad maniskis mazas, dar tik pradedam koses valgyt, bet ir tai jau matos kad kas saldziau jam skaniau biggrin.gif
Ryt pirmadienio proga tarsiu saldumynams ne, nes siandien eilini karta prisirijau, na taip sakant nuo pirmadienio "ant dietos" biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar dienos kalorijos:

kapučinas 40
obuolys 70
kriaušė 100
omletas 200
4 rafaello saldainiai 252

2 grylinti sparneliai 260
perlinis kuskusas 120
salotos 20

kapučinas 40
pudingas 300

3 stiklinės obuolių sulčių 300
sušiai 8 vnt 200

viso 1839

Viršijau normą 4 dienos iš eilės, nu kas man darosi??? g.gif Savaitės rezultatas +300 g sleep.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Laukia darbinga diena bigsmile.gif
po darbo lėksiu ant bėgtakio pasivaikščioti. Reikia gal po pietų paskambinti treneriui ir susitarti dėl laimėtos asmeninės treniruotės g.gif
Atsakyti