Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-taisiais

QUOTE(dontstop @ 2016 01 14, 06:51)
neištvėriau po treniruotės  doh.gif  - pusė riekės duonos 50

Almost., tai kaip pavyko tuos avokadus pamėgt, ar atradai kokį nors skanų receptą?  smile.gif

aš šiaip kiek girdėjus, tai po treniruotės gi būtinai pavalgyt baltymų per 1val? ar Tu stengiesi nebevalgyti nieko po treniruotės? g.gif

nežinau net biggrin.gif pirmą kartą, kai ragavau, tai iki šiol pamenu, kad buvo labai neskanu, bet bandžiau sau įrodyt, kad skanu.. sutryniau avokadą ir vietoj sviesto tepiau ant duonos, dėjau lašišą ant viršaus ir valgiau. antrą kartą jau žinojau, kad tiesiog per daug aš to avokado pridėjau. susitryniau jau mažiau žymiai, pridėjau prieskonių (druskos, žolelių), vėl taip pat užsitepiau, uždėjau lašišos ir suvalgiau. jau buvo gerokai skaniau. trečią kartą dar geriau susitryniau, dar skaniau pasidariau tokį sumuštinį. dabar va neseniai dariausi vakarienei grūdų duoną, ant jos avokadą skiltelėm plonai pjaustytą, nes buvo toks ne itin prinokęs, tai kietokas dar. ant viršaus žolių mišinį (rockets, buroklapiai, dar kažkas ten buvo), tada virtą kiaušinį ir grilintų krevečių smile.gif tai buvo PASAKA. MB irgi valgė, tik be žolių, tai sakė žiauriai gerai avokadas su viskuo susigrojo smile.gif daugiau niekaip nebandžiau (skaičiau, kad kiti deda į kokteilius žaliuosius net), bet būtinai išbandysiu smile.gif

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 01 14, 06:52)
Labas rytas 4u.gif
Per ligas nuplaukė mano sportas ir kiti svarbūs reikalai - ryt imu išeiginę... Bet gerai tai, kad šiom dienom išgeriu daug skysčių, tikrai 2 litrus be problemų per dieną biggrin.gif  bent vienas pliusas.

O kaip su nesaldžiom arbatom, vandeniu draugaujat jūs?
Aš pvz išgeriu apie 1 litrą įprastu ritmu smile.gif mažai, bet daugiau nesinori...

sveik 4u.gif

aš arbatų apskritai nelabai mėgstu, bet paskutiniu metu stengiuosi susidraugauti. kai labai šalta, o kavos nebegaliu gert daugiau (kai per daug kavos išgeriu, man drebuliai prasideda laugh.gif ), tai geriu arbatą. aš į ją labai retai dedu cukraus, dažniau tiesiog citrinos ir medaus šaukštelį, jei turiu (namie). vandens irgi stengiuosi paskutiniu metu daugiau gerti, bet sunkiai išeina.. kartais labai gerai sueina apie 1,5l - 2l, o kartais ir 0,5l sunku išgert unsure.gif

šį rytą vėl su koše pradėjau, man taaaaip skanu košė rytais, taip pripratau prie jos wub.gif kažkokį laimės pliūpsnį ji man suteikia atrodo laugh.gif
Atsakyti
Almost., po trenoruotės reikia valgyti tuomet, kai treniruotė yra anaerobinė, t y skirta raumenų augimui, su svoriais pvz, tuomet iškart po treniruotės reikia uždaryti taip vadinamą "anabolinį langą". Dėl to "uždarymo" auga raumenys smile.gif
Na o jei treniruotė aerobinė, kitais žodžiais riebalų deginimo, tai kaip tik minimum valandą, o geriau 2, valgyti negalima. Per šią valandą efektyviausiai dega riebalų sankaupos, jei bus "įmesta" maisto, organizmas degins tą maistą, ne esamas kūno riebalų sankaupas...

Aš raumenų neauginu, sportuoju jau 8 metus, pakankamai jų turiu showoff.gif
Noriu tik riebalų maximaliai sudegint smile.gif

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 01 14, 11:04)
Almost., po trenoruotės reikia valgyti tuomet, kai treniruotė yra anaerobinė, t y skirta raumenų augimui, su svoriais pvz, tuomet iškart po treniruotės reikia uždaryti taip vadinamą "anabolinį langą". Dėl to "uždarymo" auga raumenys  smile.gif
Na o jei treniruotė aerobinė, kitais žodžiais riebalų deginimo, tai kaip tik minimum valandą, o geriau 2, valgyti negalima. Per šią valandą efektyviausiai dega riebalų sankaupos, jei bus "įmesta" maisto, organizmas degins tą maistą, ne esamas kūno riebalų sankaupas...

Aš raumenų neauginu, sportuoju jau 8 metus, pakankamai jų turiu showoff.gif
Noriu tik riebalų maximaliai sudegint  smile.gif

bet va kaip įdomiai, kiek skirtingų nuomonių.. naršau dabar internete ir randu vis, kad reikia ir svorį metant pavalgyt po treniruotės, bet rekomenduoja tik baltymų kokteilį, o ne kažkokį patiekalą. vienu žodžiu skirtingos nuomonės visur dėl visko biggrin.gif tai kaip tam žmogui atsirinkt pradedant sportu ir baigiant mityba.. mega_shok.gif

o aš savo ruožtu vis dar bandau jaukintis savo mitybos planą.. nu gal sakau jau po antros savaitės nuklydimų trečią savaitę pavyks normaliai? ir gal su sportu priede? mastau.gif laugh.gif sugriešijau tiek, kad vakar vakarienei kartu su MB valgiau makaronu su faršu ir sūriu (dėjausi labai mažai palyginus su savo alkiu, bet pavyko protą apgauti, kad pavalgiau ir jaučiausi soti), kai turėjau valgyti grilintą kepsnį su daržovėm unsure.gif vienu žodžiu artėja savaitgalis ir prasideda man nuklydimai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2016 01 14, 15:31)
bet va kaip įdomiai, kiek skirtingų nuomonių.. naršau dabar internete ir randu vis, kad reikia ir svorį metant pavalgyt po treniruotės, bet rekomenduoja tik baltymų kokteilį, o ne kažkokį patiekalą. vienu žodžiu skirtingos nuomonės visur dėl visko  biggrin.gif tai kaip tam žmogui atsirinkt pradedant sportu ir baigiant mityba.. mega_shok.gif
o aš savo ruožtu vis dar bandau jaukintis savo mitybos planą.. nu gal sakau jau po antros savaitės nuklydimų trečią savaitę pavyks normaliai? ir gal su sportu priede? mastau.gif laugh.gif sugriešijau tiek, kad vakar vakarienei kartu su MB valgiau makaronu su faršu ir sūriu (dėjausi labai mažai palyginus su savo alkiu, bet pavyko protą apgauti, kad pavalgiau ir jaučiausi soti), kai turėjau valgyti grilintą kepsnį su daržovėm  unsure.gif vienu žodžiu artėja savaitgalis ir prasideda man nuklydimai  doh.gif

Čia tai tikrai, kiek straipsnių, tiek ir nuomonių drinks_cheers.gif

Buvo man toks periodas, kai aš gerdavau baltyminį kokteilį po treniruotės bigsmile.gif Mūsų klube net toks ale bariukas buvo, kur tuos kokteilius plakdavo. Bet, vis tiek anuometinė trenerė leisdavo išgerti kokteilį tik praėjus valandai po treniruotės unsure.gif Dėl to gamindavausi juos pati namuose, nes nebūdavo ką veikti visą valandą klube biggrin.gif

Aš šiandien na praktiškai makaronus su faršu ir sūriu suvalgiau - lazaniją smile.gif Nu ir kaloringa rupūžkė, 700 kcal visai nedidukė porcija schmoll.gif
Troškinu kopūstus, gal pavyks jais užsikimšti likusią dienos dalį doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 14 sausio 2016 - 14:34
QUOTE(dontstop @ 2016 01 14, 12:34)
Aš šiandien na praktiškai makaronus su faršu ir sūriu suvalgiau - lazaniją  smile.gif  Nu ir kaloringa rupūžkė, 700 kcal visai nedidukė porcija  schmoll.gif

manęs kažkaip lazanija šiaip nelabai traukia (ten gi dar kalorijų ir tas Bešamelio padažas prideda, ane, ir gana nemažai?), bet va kartais makaronai su faršu ir sūriu tai ooom.. mega_shok.gif aš iš viso pamišus dėl mėsos ir sūrio esu žiauriai, tai neišeina niekaip atsispirti doh.gif blush2.gif biggrin.gif bet šiaip dar pastebėjau, kad aš kcal dienos pvz. pradedu sekti (naudojuosi MyFitnessPal programėle telefone), o paskui pamirštu ką nors įvesti ir viskas, baigiasi mano sekimas.. ir aną savaitę vedžiausi maisto dienoraštį, rašiau kada ir ką valgiau, bet irgi vienos dienos užteko apleidimui ir baigėsi rašymai laugh.gif

pietums to paties turiu, o vakarienei planuoju gamintis kalakutienos / kalafijoro / morkų / svogūnų keksiukus - kotletus orkaitėj keptus bigsmile.gif jau laukiu vakaro lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 01 14, 09:51)

Leyla[/b], stengiuosi kuo dažniau gaminti iš varškės: apkepai, varškėčiai, omletai (varškė+kiaušiniai+daržovės). Mėsos, žuvies vakarais nevalgau (valgau pietum, o antrą kartą  nenoriu). Ir beje, nebūtinai valgau baltyminį maistą vakarienei  smile.gif  Dažnai daržovės (sriubos, salotos, troškiniai)

4u.gif įdomiai tas omletas su varške man skamba, ačiū
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Vakar dienos kalorijos:

sumuštinis juoda duona + mėsytė 130

kapučinas 40
kriaušė 100

lazanija 700

kapučinas 40
grybų sriuba nepilna porcija 50
troškinti kopūstai 50

omletas mikrobangėje su kons. žirneliais 510

viso 1620 kcal

Deja vyras grįžo per vėlai, nespėjau į treniruotę verysad.gif

O šiandien tai kalorijų neskaičiuoju blush2.gif Šiandien mano dukros pirmasis gimtadienis, valgysiu picą ir tortą blush2.gif
Atsakyti
dontstop, sveikinimai dukrytei 4u.gif ir tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Aš sėkmingai sergu namie, bet jau lyg ir gerėja, pusryčiams sukapojau du sumuštinius su lašiša, pietus MB parveš čili sriubytės smile.gif
Po pietų lysiu į žmones, noriu ką nors nusipirkti. Gerai, kad kaimuky mažai parduotuvių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 01 15, 08:33)
O šiandien tai kalorijų neskaičiuoju  blush2.gif  Šiandien mano dukros pirmasis gimtadienis, valgysiu picą ir tortą  blush2.gif

sveikinimai bigsmile.gif 4u.gif
aš šiandien vakare irgi sakiau kirsiu picą ir užsigersiu vynu, nes jau nebegaliu mega_shok.gif

vakar atradom dar vieną pusiau sveikuolišką reikalą biggrin.gif pusiau tai todėl, kad duona kepta buvo blush2.gif biggrin.gif ant keptos duonos užsitepėm su prieskoniais ir citrinos sultim trinto avokado (gavosi praktiškai kaip sviestas, toks tepalas), aš dėjausi ant viršaus lapų miksą ir virtą kiaušinį, o MB valgė be lapų biggrin.gif tai pasigardžiuodami abu ritinom ir tas avokadas labai liuks suėjo į šitą reikalą wub.gif

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 01 15, 08:41)
Aš sėkmingai sergu namie, bet jau lyg ir gerėja, pusryčiams sukapojau du sumuštinius su lašiša, pietus MB parveš čili sriubytės smile.gif

Po pietų lysiu į žmones, noriu ką nors nusipirkti. Gerai, kad kaimuky mažai parduotuvių smile.gif

sveikatos 4u.gif

man atrodo, kad net ir mažam kaimuky galima rast pvz. naujos sportinės amunicijos bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
O šiandien tai kalorijų neskaičiuoju blush2.gif Šiandien mano dukros pirmasis gimtadienis, valgysiu picą ir tortą blush2.gif
[/quote]

4u.gif

o aš šiandien atradau youtube patarimus to trenerio kur kilo. jis atsakinėja į žmonių klausimus, visai įdomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victrix @ 2016 01 15, 20:55)

o aš šiandien atradau youtube patarimus to trenerio kur kilo. jis atsakinėja į žmonių klausimus, visai įdomu  smile.gif

Įmesk nuorodą 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ačiū už sveikinimus bigsmile.gif 4u.gif

Vakar kalorijų neskaičiavau ir manau, kad smarkiai lenkiau savo 1700 kcal ribą blush2.gif Valgiau tik 3 kartus, pusryčiams košę, pietum picą, vakarienei torto. Na jei košė ~300, tortas ~500, tai pica manau koks milijonas biggrin.gif

Prasidėjo savaitgalis, probleminis laikotarpis blush2.gif
Neturiu jokių planų, ką gaminti. Pusryčiams jau suvalgiau omleto. Gamino vyras, iš skonio jaučiau, kad miltų pridėjo dry.gif
Šeima savaitgaliais pageidauja skaniai, tai cepelinai, tai picos, tai koks kugelis ar kebabas doh.gif Sutinka ir patys gamint, tai man nėra kur dėtis blush2.gif

Svarstyklės pataisytos, bijau lipti doh.gif
Atsakyti