QUOTE(dontstop @ 2016 01 19, 07:35)
Man vakar buvo be galo sunki diena. Kažkodėl labai kamavo alkis

Lyg ir valgiau įprastus savo produktus/patiekalus, bet niekaip negalėjau pasisotinti
Į treniruotę vos ištrūkau, net su vyru susipykau

Nuo rugsėjo lankau sporto klubą, lyg viskas buvo ok, bet pastarąjį mėn vis nespėja jis grįžti iki 7 val. Ir pavėluoja tik kokias 5-10 min

Tai vakar visgi išėjau ir pati pavėlavau į treniruotę tas 5 min, labai nesmagu įsmukt į pilną salę, kur visos jau kažką daro

Net spintelės laisvos man neliko, vietą kur kilimėlį pasitiest vos radau. Nesąmonė kažkokia
Almost., tu tikriausiai ne LT gyveni?
"pagal Kayla Itsines programą" - čia kažkokia internetinė programa ar pas jus sporto klube vykdoma?
aš irgi alkį pajaučiau didesnį, nei įprastai, bet manau dėl to, kad ryte cardio treniruotę dariau, kas šiaip man nėra įprasta - sportuodavau vakarais iki traumos

bet keli gabalėliai juodo šokolado su kokosu ir daug skysčių (vandens, sulčių) pataisė situaciją. užtad šiandien nenoriu nieko ir kažkaip prastai jaučiuosi
aš va dėl to labai nemėgdavau eit į grupinius užsiėmimus sportkluby, kai lankiau normaliai, nes pas mus pagal užsirašymo sistemą ten padarė, bet paskui prisirašydavo žmonių papildomai ir retas kuris treneris išvarydavo juos

tai pekla tikra būdavo, nei pasisukt, nei kvėpuot kuo nebūdavo. nervindavo tik
aha, ne Lietuvoj aš
Kayla Itsines turi ir maisto, ir sporto planus, tai va planuoju užsiimti tuo

į sportklubį, kuriame abonementą turiu, jau senokai nebuvau nuėjus, o ir planuoju tik savaitgaliais į baseiną, nes žinai kaip yra - sausį ten būna sausakimša, nes visi pasiryžta mesti svorį nuo sausio
QUOTE(Victrix @ 2016 01 19, 08:06)
o mano svoris niekaip nekrenta, paskaičiavau, kad jau savaitę.. labai tikiuos, kad dėl sirgimo, nes eina sau.. sportuoju tikrai daug, turėjo bent keli šimtai gramų nukristi
bet tai gal apimtys pasikeitė?

ne vien į skaičiuką žiūrėt gi reikia
Enjoy this moment.
This moment is your life.