Įkraunama...
Įkraunama...

Ir Londone žiema

QUOTE(gotte @ 2016 01 12, 14:58)
Sveikos,

Nova, sėkmės, tikėki, kad viskas bus gerai, nes kitaip ir būti negali 4u.gif
Mano mamai prieš pat Kalėdas labai negražų guziuką ant kojos išpjovė, buvo toks pajuodęs, skaudėjo. Tai vakar gavo atsakymą, kad nepiktybinis...net lengviau atsivėpiau.

Mrs. Patranka, kurioje vietoje woodforde tas incidentas įvyko, aš kai gyvenau ten, tai kažkaip įdomu pasidarė g.gif
oho esktremale bigsmile.gif kaip šeimoj reikalai, gal jau geriau?
Bliamba mano mažylei kojas skauda jau antra diena. Jei ryt vėl bus tas pats, tai skambinsiuosi gydytojui. Ryte iš lovos išlipo ir tiek skauda, kad nei paeiti negali, verkia. Spėjus, kad augimas jai kaulų, nes dieną prasivaikšto ir viskas gerai. Vakar taip blogai nebuvo, kad nepaėjo, tik šlubavo vos vos porą valandų. O šiandien ryte, jau net verkė unsure.gif

Manajai kaip augo irgi skaudedavo.Sako kad kaulai auga greiciau negu raumenys,del to tempimas gaunasi.Ipatingai aukstiems vaikams cia buna.Pskui praeis.Bet pas gydytoja nueikit.
Sveikutes visos.
Ir as is Lietuvos ne karta parvariusi esu.Kaip atkali sistema,tai ne taip ir baisu buna. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 12 sausio 2016 - 15:13
Sorry mad reiki shifruot. Is telefono rasau, kazkaip va korektorius istaiso, nemoku atjungt... Mano mergaitem bent iki dabar jokiu kaulu skausmu ner buve, tfu tfu tfu... Jo sistema atkalus ne taip ir baisu, I kas ta Žiema, tik lietuvoi...smile.gif bet tevai Kai suzinojo nenorejo isleist, oi pykciu buvo.... Stojau lenkijoi 5 valandas ismiegojau ir toliau keliavom smile.gif
QUOTE(I.Elija @ 2016 01 12, 13:10)
Manajai kaip augo irgi skaudedavo.Sako kad kaulai auga greiciau negu raumenys,del to tempimas gaunasi.Ipatingai aukstiems vaikams cia buna.Pskui praeis.Bet pas gydytoja nueikit.
Sveikutes visos.
Ir as is Lietuvos ne karta parvariusi esu.Kaip atkali sistema,tai ne taip ir baisu buna. biggrin.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už patarimus dėl kojyčių, aš jau prisiskaičiau apie tuos augimus, greičiausiai tas ir bus, nes jai po to dieną pareina, vaikas bėgioja kaip niekur nieko. Bet ką daryti jei vėl ryte bus? Teks vesti pas GP nori nenori, nes jau bus trečia diena kai neina į mokyklą doh.gif unsure.gif ji ryte ne tik kad paeiti negali, net stovėti jai skauda unsure.gif
Ką tik grįžau iš vaistinės, nusipirkau osteocare ir šiaip vitaminų kompleksą, pradėsiu girdyti.

Simkab, mano didžiajai mergytei kojoje riebalinį guziuką operavo pernai, tai tu matyt su ja maišai. Na o dėl šeimos, tai žiūrėk gal pavyks grįžti į vėžes, nėra namų be dūmų.

Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2016 01 12, 15:37)
Ačiū visoms už patarimus dėl kojyčių, aš jau prisiskaičiau apie tuos augimus, greičiausiai tas ir bus, nes jai po to dieną pareina, vaikas bėgioja kaip niekur nieko. Bet ką daryti jei vėl ryte bus? Teks vesti pas GP nori nenori, nes jau bus trečia diena kai neina į mokyklą doh.gif  unsure.gif ji ryte ne tik kad paeiti negali, net stovėti jai skauda unsure.gif
Ką tik grįžau iš vaistinės, nusipirkau osteocare ir šiaip vitaminų kompleksą, pradėsiu girdyti.
Simkab, mano didžiajai mergytei kojoje riebalinį guziuką operavo pernai, tai tu matyt su ja maišai. Na o dėl šeimos, tai žiūrėk gal pavyks grįžti į vėžes, nėra namų be dūmų.

Anksti ryte,jei norit eit į mokyklą dėk šaltus kompresus,padeda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 01 12, 17:01)
Anksti ryte,jei norit eit į mokyklą dėk šaltus kompresus,padeda 4u.gif

žinok labai bijau dėl šaltų, nes vos tik kas ji kosti baisiausiai verysad.gif

gal šilti padėtų? g.gif pamirkymas šiltame vandeny? g.gif
Atsakyti
As, kai buvau maza, man labai skaudejo kojas. Tyre ir nustate, kad yra uzesiuku sirduteje. Na, gydytojai taip sake, kad nuo sirdies kojas skaudeti gali. g.gif paskui isaugau.
Jeigu net i mokykla neina, tai ohoho koks skausmas turetu buti g.gif as ieskociau kokio tepalo nuskausminimui, nes taip irgi nieko gero g.gif

Simkab, is tiesu drasi motera thumbup.gif pati viena, oho thumbup.gif dziaugiuosi del seimos 4u.gif kaip namukas jusu? Pardavet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 12 sausio 2016 - 21:06
Nu visos mes drąsios jai reikia smile.gif laukiu vyro gryztant, gal ryt nakti jau bus smile.gif. Nu lyg pardavęs namą, laukiam visu popierizmu...
QUOTE(Limcamca @ 2016 01 12, 19:05)
As, kai buvau maza, man labai skaudejo kojas. Tyre ir nustate, kad yra uzesiuku sirduteje. Na, gydytojai taip sake, kad nuo sirdies kojas skaudeti gali.  g.gif paskui isaugau.
Jeigu net i mokykla neina,  tai ohoho koks skausmas turetu buti  g.gif as ieskociau kokio tepalo nuskausminimui, nes taip irgi nieko gero  g.gif

Simkab, is tiesu drasi motera  thumbup.gif pati viena, oho  thumbup.gif dziaugiuosi del seimos  4u.gif kaip namukas jusu? Pardavet?

tongue.gif
Atsakyti
Laba diena. Nera gyvu Londone? Uodegas prisalot g.gif Tikiuosi rytoj nesnigs, isvaziuoja mano pana i zoologijos muzieju, tai visai nesinori kad po sniega su autobusu makaluotusi, tegul pasninga savaitgali biggrin.gif
Atsakyti
Nu salam salam...O as dar i LT ruosiuos,tai suku galva,ka ten rengtis doh.gif Labai nemegstu tokiu tempu skirtumu,kai namie+20,o lauke -15 doh.gif Na bet nors kailinius pravedinsiu lotuliukas.gif Pernai ne issitraukus nebuvau lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena.
Nova, lengvo tau tyrimo ir parasyk kaip sekesi 4u.gif

Giegai gero savaitgalio LT smile.gif

Atsakyti
Praleidau, kokiu klausimu GIEGA i LT skrenda?

Nova, as irgi laikau kumscius!

Salta... sniego nera. Kuriame zoo tavo panele, Heida?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 01 14, 11:23)
Praleidau, kokiu klausimu GIEGA i LT skrenda?

Baliniu lotuliukas.gif Kokiu reikalu as dar galiu i LT skrist biggrin.gif Ryt skrendu,sekmad griztu cool.gif

Nova 4u.gif 4u.gif
Atsakyti