Įkraunama...
Įkraunama...

Ir Londone žiema

Labas rytas.
Vejas tikrai labai saltas lauke, bet nors nelyja rolleyes.gif
Mrs Patranka kur tiek pradingus buvai? Pagalvojus 16 metu gimtadienis 100 sveciu paaugliu, dar jei alkoholis, kaip suvaldyt tokia minia, tikrai tevai turejo labiau apgalvot. Lietuviuka Svedijoj mokykloj nudure pabegeliu vaikas, labai ziauru, jau nors mokykloj vaikai turetu but saugus, o cia net peilius gali isinest. Baisu kai gyvenimas baigiasi tik prasidejes ir dar del tokiu dalyku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 01 12, 10:28)
Labas rytas.
Vejas tikrai labai saltas lauke, bet nors nelyja  rolleyes.gif
Mrs Patranka kur tiek pradingus buvai?  Pagalvojus 16 metu gimtadienis 100 sveciu paaugliu, dar jei alkoholis, kaip suvaldyt tokia minia, tikrai tevai turejo labiau apgalvot. Lietuviuka Svedijoj mokykloj nudure pabegeliu vaikas, labai ziauru, jau nors mokykloj vaikai turetu but saugus, o cia net peilius gali isinest. Baisu kai gyvenimas baigiasi tik prasidejes ir dar del tokiu dalyku  verysad.gif

...nedingus...tik apatija padidėjus internetui mirksiukas.gif
O apie tokius susibūrimus,tai manau spraga įstatyme,nes tikrai jei renkasi paaugliai turi būti privaloma budėti suaugusiems,ar policijai,kuri neštų dalį atsakomybės...ir dar man keista,kad dieną ten day nurse,o vakare galima baliavot...juk mažyliai gali rasti ten visko po tokių balių doh.gif ir dieną ten nėra saugu,nes aikštelės ir dienos metu pilna žolę rūkančių ir geriančių...kameros teys ir tos tik kad matytusi keli kampai. Abejoju ar suras kas papjovė ta vaiką,nes ir peilis ne vienas rastas o visi trys...paaugliai ir toj pusėj ne kažką,šlaistosi vakarais galvėmis,grupėm,tokie nupindėję nuo tėvų pinigų...

Žodžiu,liūdna,kaip ten bebūtų,bet pasikartosiu,jei tėvam smegenys neveikia,nesugeba auklėti,skiepyti vertybių,pagarbos ,tai ką jau kitas žmogus gali padaryti...paskui kai atsitinka kas,pradeda kaltinti kitus.
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Pūga_ @ 2016 01 11, 20:13)
Geriau buc Limcamca nuorodos neieškojau,  aš vien žinių atsisakiau kad gyvenimas mažiau blogais dalykais apkrautas būtų,  aišku žiauru ir baisu,  kaip ten sako mažiau žinai mažiau širdį skauda  unsure.gif

Nesidomiu nelaimėmis ir aš. Bet, kad čia jau pažįstamas, tai neišvengsi tokių dalykų.

QUOTE(*nova* @ 2016 01 11, 20:48)
Heida, darys biopsija dabar. Pasiemiau day off, del viso pikto. Sake reiks keliu valandu sitam reikalui. Ziuresiu, jei kaip, neisiu i darba ir penktadieni.
Musiskio sarasuose nera, bet kriksto vaikis - yra  doh.gif

Sėkmės Tau tyrimuose 4u.gif Tikiu, kad viskas bus gerai.
Krikšto sūnus LT gyvena? Eis?

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 01 12, 08:40)
Nova,laikyk 4u.gif ,viskas bus gerai...
Limcamca,tas parkas visai prie manes,šešradienį buvo ten tokis jurzlikas,gyvenime dar nemačiau tiek policijos vienoj vietoj doh.gif ....dėl ne
Aimės kaltinu tėvus dalinai nes buvo besaikis alkocholis,kurį patys tėvai pirko vaikam,šalia esančioje parduotuvėje,paskui jau pats šeimininkas nepardavinėjo,net suaugusiems net cigarečių...

Labas rytas...šalta belekaip doh.gif

Gali būti, tikiu. Konfliktas penktadienį įvyko, šeštadienį ligoninėje mirė.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 01 12, 11:08)
Sveikos,
Nesidomiu nelaimėmis ir aš. Bet, kad čia jau pažįstamas, tai neišvengsi tokių dalykų.
Sėkmės Tau tyrimuose  4u.gif Tikiu, kad viskas bus gerai.
Krikšto sūnus LT gyvena? Eis?
Gali būti, tikiu. Konfliktas penktadienį įvyko, šeštadienį ligoninėje mirė.

Viskas vyko šeštadienį,apie 9 val mirksiukas.gif
Atsakyti
Aisku 4u.gif

Kaip pati gyveni?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 01 12, 11:19)
Aisku  4u.gif

Kaip pati gyveni?

Kaip žydas prie vokiečių,tik kad nešaudo mirksiukas.gif
Atsakyti
Lava rutabaga merginos, visai nesalta man Kai 3 savaites lt praleidi smile.gif gaila tu bahuriuku... Ta kur CIA anglijoi padure Mano gatvei gyveno... Gryzom, Kate kad pasiilgus manes, dar tokios meiles is jos nesu maciusi, nenulipa tiesiog, meilykaujasi, ko pries tai nelabai sulauksi smile.gif gryzau pati su masina su mergom, va kokia as extremale smile.gif
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 01 12, 10:28)
Kaip žydas prie vokiečių,tik kad nešaudo mirksiukas.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Nova, sėkmės, tikėki, kad viskas bus gerai, nes kitaip ir būti negali 4u.gif

Mano mamai prieš pat Kalėdas labai negražų guziuką ant kojos išpjovė, buvo toks pajuodęs, skaudėjo. Tai vakar gavo atsakymą, kad nepiktybinis...net lengviau atsivėpiau.

Mrs. Patranka, kurioje vietoje woodforde tas incidentas įvyko, aš kai gyvenau ten, tai kažkaip įdomu pasidarė g.gif

QUOTE(simkab @ 2016 01 12, 13:00)
Lava rutabaga merginos, visai nesalta man Kai 3 savaites lt praleidi smile.gif gaila tu bahuriuku... Ta kur CIA anglijoi padure Mano gatvei gyveno... Gryzom, Kate kad pasiilgus manes, dar tokios meiles is jos nesu maciusi, nenulipa tiesiog, meilykaujasi, ko pries tai nelabai sulauksi smile.gif gryzau pati su masina su mergom, va kokia as extremale smile.gif
biggrin.gif

oho esktremale bigsmile.gif kaip šeimoj reikalai, gal jau geriau?

Bliamba mano mažylei kojas skauda jau antra diena. Jei ryt vėl bus tas pats, tai skambinsiuosi gydytojui. Ryte iš lovos išlipo ir tiek skauda, kad nei paeiti negali, verkia. Spėjus, kad augimas jai kaulų, nes dieną prasivaikšto ir viskas gerai. Vakar taip blogai nebuvo, kad nepaėjo, tik šlubavo vos vos porą valandų. O šiandien ryte, jau net verkė unsure.gif
Atsakyti
An beissiskyrem far Kolkas... Bus natty jail CIA has toliau... Nova stiprybes ir pozytivumo tau!!!! Gote ar as klystron bet ansciau kazka mine jai apie kaZkurios mergaites kojas... Na man su atmintim nekas....
QUOTE(gotte @ 2016 01 12, 11:58)
Sveikos,

Nova, sėkmės, tikėki, kad viskas bus gerai, nes kitaip ir būti negali 4u.gif
Mano mamai prieš pat Kalėdas labai negražų guziuką ant kojos išpjovė, buvo toks pajuodęs, skaudėjo. Tai vakar gavo atsakymą, kad nepiktybinis...net lengviau atsivėpiau.

Mrs. Patranka, kurioje vietoje woodforde tas incidentas įvyko, aš kai gyvenau ten, tai kažkaip įdomu pasidarė g.gif
oho esktremale bigsmile.gif kaip šeimoj reikalai, gal jau geriau?
Bliamba mano mažylei kojas skauda jau antra diena. Jei ryt vėl bus tas pats, tai skambinsiuosi gydytojui. Ryte iš lovos išlipo ir tiek skauda, kad nei paeiti negali, verkia. Spėjus, kad augimas jai kaulų, nes dieną prasivaikšto ir viskas gerai. Vakar taip blogai nebuvo, kad nepaėjo, tik šlubavo vos vos porą valandų. O šiandien ryte, jau net verkė unsure.gif

smile.gif
Atsakyti

Sveikos

Simkab postus visad reik šifruoti biggrin.gif bet tai šaunuolė kokia, stojo kur miegot?

Nova viskas bus gerai 4u.gif

Gote mano drauge savo 2,5m mergaite per daktarus vedė dėl skausmo kojose, nieko nepadarė sakė augimas...

Atsakyti
Simkab, negaliu atsistebet tavo drasa vairuot sitiek kelio, ziema ir su vaikais, kieta motera, na bet buk tu zmogus, atjunk korektoriu savo telefone ar is kur rasai smile.gif

Gotte, jei taip stipriai skauda mergytei, tai tikrai pasitark su gyd. kaip jai padet. Mano drauges mergytei labai skaudejo, tai vasara LT padare tyrimus, rado kad labai mazai vit D ir kalcio, tai nusipirko papildu ir gere, pagerejo. Mano mazoji ir skundziasi koju skausmais, buna kad ir ibuprofeno tepalu patepu, paslubuoja ryte. Girdziau as jai Osteocare sirupa ir dar vit D atskirai, po sugirdymo tikrai gal puse metu negirdejau apie skaudancias kojas, gal tikrai truksta elementu kaulu statybai, kad vit D truksta cia gyvenantiems tai tikrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 12 sausio 2016 - 14:51
Gotte,kur stadionas didelis yra,įvažiavimas iš chidwell road už tilto..
Kas dėl kojų,mano dukra tokią problemą nuo dviejų metų turėjo iki kokių 15...apie 6 metus tai net vaikščiodavo pusiau sulenktom kojom...noeko nepadarys daktarai,tik stebėk kad sanariuose nesikauptų vanduo,nes pas mus taip buvo kelis kart unsure.gif ...dabar tfu,tfu,tfu lygtais gerai,nesiskundžia,o ir augti apstojo,nes ir taip dilba doh.gif

Simkab,kovinė tu biggrin.gif
Atsakyti