QUOTE(giega @ 2016 01 14, 14:02)
Nu nemanau,kad Birzelio 30-liepos 8 bus labai pigu ir tam Fuerte

Vienam vaikui 16,kitam 3.Tai uz sesiolikini tikrai jau pilna kaina moket reikia...
Man ir Tenerife labai labai

Bet reikia ir i kitas salas nuvaziuot

Pvz tai draugei Fuerto labaiusiai patiko(buvo visuose salose)

Tenerife 2 vietoj,Lanzerote Trecioj ir GC paskutinej...
Nepernesu begt
As sandier is pat ryto Gyme buvau,planavom i aerobika,bet sukeite ja su spin(kur ant dvirku)siaip patinka man tam spin,bet pabijojau,kad ryt robotine busiu,nepajudesiu,tai siaip i sale nuejom...Ant slidziu ir ant dvirkos pavaziavau...Ant begimo takelio ne nelipu...Fui
Nu va net ka tik paziurejau kad AI man meta sitom datom keturiems keturiu zvaigzdziu viezbutis 1129 svarai.Nera ten brangu.
Papildyta:
QUOTE(Heida @ 2016 01 14, 14:33)
Na ir kodel ja grazint reikia

kad aptempta? O kodel blogai aptempta jei figura grazi

as tai dar ja patrumpinciau kad butu sulig keliu virsum. Kai ziuri tai ta vieta zemyn keliu idomiai atrodo, lyg iskabusi arba cia tik nuotrauka tokia. Pasilikciau.
Negaliu patrumpinti virs keliu.Pas mane iskreivejo kojos ties keliais.Jeigu nukirpsiu tada labai matysis.Man turi buti arba iki vidurio slaunu arba zemiau keliu.Cia ji nelyginta,tik parsitempiau ir uzsitraukiau darbe.
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2016 01 14, 14:36)
Elija, pritariu anom merginom

Grazink...
Pati dar neziurejau tu kelioniu, gal mb vistiek sakys, kad Turkija

O ra mano drauge tikrai moka susirats pigiausius variantus
Kaip mane nervina ta baze

Jau keli metai sneka tuoj i kita kelsimes, bus aikstele didesne... o dabar uz vartu stoviu, nei kur masinos ikist.. Baisiau nei per sventes
As tai turkijoj nebuvau ir nenoriu ten buti.Nepernesu as situ kulturu.Nei Egiptu,nei Maroku visokiu.Man ta nepagarba moterim ir nesveikas noras ipirsti savo preke pasibaisetinas.Ir nepakeliasi laisvai.Fiau.Cia ne man.
Kodel grazinti.Sukonkretizuok.