Noire De Crime , kad nederlingi, tai cia dar nieko.Turejau gal 4 daigus ir visi buvo stipriai deformuotais vaisias, augalas atzalas, pazastis ar dar kaip jas ten vadint leido is visur, gerai, kad ne is pacio vaisiaus.Zodziu tokiu dar buvau neturejus. Is hibridu man dar patiko Baron F1.Nors vienur raso, kad Baron, kitur ant pokelio Baron miezkaniec F1.
Ar kuri esate auginusi Blush? Vakar dariau reviziją sėklų dėžutėj, tai tokių lobių dar radau 
Užėjo gerumo akimirka
Turiu savo rinktų Babuškino, Pol Robeson, Brandywine black, Airiškas likeris (žali), Large Barred Bear, Ex dryžikai Blindos, Costoluto Genovese, Sibirskij skorospelyj, Berkeley Tie Dye, Detskij sladkij. Daigumo netikrinau, sėklos rinktos iš gražiausių pomidorų. Galiu pasidalint, išmest gaila

Užėjo gerumo akimirka

Nepaminejau dar vienos veisles tai raudonas De Barao. Jis pats pirmas pries 10 metu isigytas is Loretos. Mano siltnamy vis dar karaliauja.Skonis ale ot, bet labai jau derlingas.
QUOTE(sypt @ 2016 01 17, 11:23)
Baisuoklai buvo Noire De Crime .
Nu ,čia daba

QUOTE(sypt @ 2016 01 17, 11:54)
Jei sodini Ivan kupala iš manęs gautas sėklas- ten netikras. Jis iš Tegilos, bet puikus derlingas pomidoras. Aukštas augalas. Vaisiai tarp raudono ir avieti io. Apvalus suplotas. Gilokas prisitvirtinimo lizdas. Mėsingas, sultingas.
QUOTE(adija5 @ 2016 01 17, 12:16)
Nu ,čia daba
Tris metus auginau,jokio pabaisos nebuvo
Jokių šabakštynų irgi.Gražūs,dailūs,dideli,labai labai ir net labai gardūs,ale kai ant krūmo 7-8 kabo,tai jau gal ir neauginsiu.Kažką gal sumilinai vėl.

Ir pas mane jie buvo dailučiai-skanučiai. Atsisakiau jų vien dėl mažo derliaus.
QUOTE(daimura @ 2016 01 17, 11:54)
Ar kuri esate auginusi Blush? Vakar dariau reviziją sėklų dėžutėj, tai tokių lobių dar radau 

Auginau, man labai patiko. Skanūs, saldūs, skoniu labai panašūs į Sungoldus pasirodė. Augo lauke, netrūkinėjo odelė skirtingai nuo sungoldų. Radau dar nuotrauką rugpjūtyje fotkinta. Čia blush'iukai kartu su samocvietais izumrudnais:

Būtinai auginsiu ir šiais metais, tik jau sodinsiu į šiltnamį, gal augs aukštesnis ir pomidorėlių bus daugiau, nes lauke auginamų pomidorų derlingumas visada pas man mažesnis būna.

Mergytes, gal kuri turit blushiuku ir ivan kupala tikruju seklu pasidalinti? Skaitydama paskutinius postus prisiminiau ko taip vasara kliedejau....
QUOTE(adija5 @ 2016 01 17, 13:16)
Nu ,čia daba
Tris metus auginau,jokio pabaisos nebuvo
Jokių šabakštynų irgi.Gražūs,dailūs,dideli,labai labai ir net labai gardūs,ale kai ant krūmo 7-8 kabo,tai jau gal ir neauginsiu.Kažką gal sumilinai vėl.

Nu ne si karta tikrai nesumilinau

QUOTE(sypt @ 2016 01 17, 12:29)
Nu ne si karta tikrai nesumilinau
Pirma karta tokie pomidorai pasitaike.

Nu,bet,jei neskanus buvo ,tai tikrai koks nors kitas .Dar negirdėjau ,kad kam nors būtų negardūs.