Vat siltnamio ismatavimu tai tikrai nepasakysiu.Idomumo deliai reikes siemet issimatuot gal.Nu dziungles buna, cia jau Adija teisi, bet liepos menesi jau ir lapu padoriai nusigeni, tad kekes gauna pakankamai sviesos. Beto toje kolekcijoje ir lauko pomidoru yra.
Aš tų Samocvietų šiemet tai tikrai neauginsiu.Pabodo.Man Chocomato baby žymiai skanesni ,ypač kai teisingu laiku ragauni

Merginos, jei netingit pakomentuokit sias veisles, nes apie jas tai jau tikrai nieko nezinau:Pol Robeson,Bradwine black, Airiskas likeris-sis kazkur tai forume yra aptarinetas, reiks paieskot,large Barred Bear,Blindas irgi aptarinejot, dietskij sladkij, De barao gigant, Nadezda tarasenko,Dubok,Mikado cervony,Apelsin,Serdce Aschabada,Rusion Rose,Guliver, Sibirskij Skorospelyj,Demidov,Limonnyj gigant,Purple russian, zdorovek,Mikado oranzevyj.Busiu dekinga, labai

QUOTE(sypt @ 2016 01 17, 13:52)
Pas mane 2 siltnamiai vienas mazas, o kitas didelis, MB pasistenge, 150 daigu sukisu. Vadinasi auginsiu , net paciai idomu pasidare kaip as cia auginsiu
Nu bent jau po viena daiga tai tikrai, musiau susirgciau jei bent viena veisle netilptu
As taip negaleciau kaip kai kurios, tureti ir laukti kitu metu. Nu paprikos bus tremty lauke , galu gale auginsiu tik vienu stiebu.Svarbiausia, kad bute palangiu uztektu 

Na gerai, azartas ir idomumas savo keliu, na dar tiek to visas sezonas darbo, bet kaip tiek suvalgyt?
QUOTE(sypt @ 2016 01 17, 14:24)
Merginos, jei netingit pakomentuokit sias veisles, nes apie jas tai jau tikrai nieko nezinau:Pol Robeson,Bradwine black, Airiskas likeris-sis kazkur tai forume yra aptarinetas, reiks paieskot,large Barred Bear,Blindas irgi aptarinejot, dietskij sladkij, De barao gigant, Nadezda tarasenko,Dubok,Mikado cervony,Apelsin,Serdce Aschabada,Rusion Rose,Guliver, Sibirskij Skorospelyj,Demidov,Limonnyj gigant,Purple russian, zdorovek,Mikado oranzevyj.Busiu dekinga, labai 

visų pirma teisingai pavadinimus užsirašykit, nes po kelių sugedusio telefono seansų "naujos" veislės atsiranda.
Paul Robeson, Brandywine black, Large Barred Boar
QUOTE(Anna Bergman @ 2016 01 17, 13:31)
Na gerai, azartas ir idomumas savo keliu, na dar tiek to visas sezonas darbo, bet kaip tiek suvalgyt?
Na,čia jau labai individualus dalykas.Žiūrint kiek šeimoj valgytojų ir kiek vienas valgytojas suvalgo.Vienam 5 pomidorų gana,aš ir virš 20 vnt. vidutinio dydžio suriju,nekalbant apie kokias vyšnines blusas.Dar konservavimas.Dar padažai,sultys visokios

QUOTE(adija5 @ 2016 01 17, 13:16)
Aš tų Samocvietų šiemet tai tikrai neauginsiu.Pabodo.Man Chocomato baby žymiai skanesni ,ypač kai teisingu laiku ragauni 

Prinokę atrodo taip:

Papildyta:
Ko čia taip stebėtis, forume ne viena yra kurios apie/virš 300 daigų augina..
Aš tai baltai pavydžių, kad turi galimybę tiek vienu metu auginti...

*adija5 labukas, noriu paklausti pačios: o gal auginus Evergreen ir galėtum palyginti su Zelionoplodnyje su šią veisle? Kažkodėl mintis tokia, kad vertinys iš rusų kalbos, noriu atmesti tokią tikimybę..Beje, koks pas tau buvo Zelionoplodnyje aukštis?
O gal dar kas augino abi kartu ir gali palyginti?
Čia nuo valgytojų priklauso

Kaip ir sypt, auginsiu apie 80 veislių ir nei viena negali laukt kitų metų

QUOTE(saintlina @ 2016 01 16, 19:06)
as ju irgi niekada nebandzius auginti ,gal prisijungti

QUOTE(snaige123 @ 2016 01 17, 15:19)
Jums ka, kūrybinis štilis?
Snaige, vis noriu paklaust, kokiu būdu sultis spaudi?
Papildyta:
Kas iš lietuvybių rūgštesni? Turiu svara, laukiai, skariai, viltis, rutuliai ir jurgiai. Galiu siemet tik du bandyt. Nuo kurių pradėt, kad nenusivilt? Kad nerūgštūs, derlingi būt?
QUOTE(Mičiko @ 2016 01 17, 14:21)
Jums ka, kūrybinis štilis?
Kodėl štilis? Mes gal persisotinom egzotine gausa ir atsisukam į tikrasias vertybes

QUOTE(sypt @ 2016 01 17, 13:24)
Merginos, jei netingit pakomentuokit sias veisles, nes apie jas tai jau tikrai nieko nezinau: dietskij sladkij, Purple russian.Busiu dekinga, labai 

Dietskij sladkij neaukštas, be proto derlingas, cherry tipo. Nebuvo saldus, nors pavadinimas skamba saldžiai

Purple Russian man buvo vienas iš skaniausių praėjusio sezono pomidorų. Saldus, pomidorai pailgos formos, dydžiu nustebino, nes maniau bus slyvos dydžio, bet pradžioj buvo ir didesnių sulyg dviem didelėm slyvom, tik vėliau susmulkėjo. Pats augalas buvo apie 1,5 m aukščio. Kaip toks skanus galėtų būti aukštesnis