Blush turiu, su visais pomikais persikėliau į savo FB: https://www.facebook...t...3127&type=1
Noire de Crimee- nu labai skanūs, man tas vid. derlingumas..ne rodiklis..ir krūmas gražus buvo..O kad kai kurios veislės augina daug pažastėlių, tai tik ypatybė, ne blogybė.
QUOTE(Mičiko @ 2016 01 17, 12:27)
Mergytes, gal kuri turit blushiuku ir ivan kupala tikruju seklu pasidalinti? Skaitydama paskutinius postus prisiminiau ko taip vasara kliedejau....
Blushiukų turiu, galiu padidalint, o ivan Kupala tik parduotuvinės sėklos pas man (sibirsko sado gamybos) tikriausiai ne tie tikrieji...

Ate 42 aciu uz aprasyma, dzin tikri ar netikri, ir is tikru isauga velniai zino kas

QUOTE(sypt @ 2016 01 17, 12:29)
Sypt, o koks pas tave šiltnamis (-iai)?, kad planuoji tiek veislių sutalpint. Ir dar ne po vieną daiga

QUOTE(Mičiko @ 2016 01 17, 12:40)
Adija, kurie tokie
Nei vieni

QUOTE(nijole0619 @ 2016 01 17, 10:59)
Turėjau omeny,kad gal kas augino vėliau, kitais metais, ne iš tos pirmos serijos sėklų ir džiaugėsi. O tuos baisiuoklius aš pamenu.. Dar asmeniškai pretenzijas išreiškiau UAB Agrofirma "SĖKLOS" atstovei, tai ilgai galvą kraipė, sakė, negali būti..pas mus kokybiškos sėklos, vaisiai, labai skanūs buvo, bendradarbės augino 2015m., vieni kitus vaišino...
Tai dar pamenu, pakritikavau, kodėl toks mažas pasirinkimas pomidorų, kai aplink tiek gražių spalvotų, naujoviškų.. Žodžiu, įdomus pokalbis buvo..ir kortelę nuolaidų gavau ir išsiskyrėm..linksmai..

tai po pirmo karto vargu bau ar atsirado drasuoliu norinciu dar karta pabandyti. juolab, kad seklas vel is naujo pirkti kainuoja

---------------
Idomu, kaip sekesi zmonems auginti Zirafa, tai dar vienos seklos kurias ismeciau be jokio gailescio , be jokio antro sanso. Gal irgi zmonems , kito pakavino, kito tiekejo ar dar ko - kitaip sekesi?
Pas mane 2 siltnamiai vienas mazas, o kitas didelis, MB pasistenge, 150 daigu sukisu. Vadinasi auginsiu , net paciai idomu pasidare kaip as cia auginsiu
Nu bent jau po viena daiga tai tikrai, musiau susirgciau jei bent viena veisle netilptu
As taip negaleciau kaip kai kurios, tureti ir laukti kitu metu. Nu paprikos bus tremty lauke , galu gale auginsiu tik vienu stiebu.Svarbiausia, kad bute palangiu uztektu

QUOTE(Mičiko @ 2016 01 17, 12:40)
Žiūriu, žiūriu į tavo nuotrauką, bet tie samocvetai izumrudnai ir pas tave keistoki buvo. Nieko nesuprantu. Sėjau iš originalaus pakučio ..
kurie tikri?

Mano irgi iš originalaus pokučio sėtas, hibridas. Bandžiau šalia krapštytinį hibridą sėt palyginimui, bet tas krapštytinis dar labiau skyrėsi - spalva ta pati, bet formos apvalios buvo, ir neskanūs, neturėjo tokio saldumo kaip originalas. O pas Adiją gal veislė iš Ex, ne hibridas

QUOTE(sypt @ 2016 01 17, 12:52)
Pas mane 2 siltnamiai vienas mazas, o kitas didelis, MB pasistenge, 150 daigu sukisu.
Įdomu pasidarė,koks tas didelis?Pas man du po 3×10 ,sukišu 120 .Ale liepos gale jau džiunglių džiunglės,vis gailiuosi,kad per daug sugrūdau

QUOTE(adija5 @ 2016 01 17, 13:50)
Ot tai mano zuika galės visą savo šiltnamiuką savo samocvetų augint. Visų trijų tipų

QUOTE(R&B @ 2016 01 17, 12:59)
O pas Adiją gal veislė, ne hibridas iš Ex gautas
nes kažkada lyg Ex buvo įdėjus saviškių nuotrauką, tai tokie kaip pokučio paveiksliuky, jei atmintis neatgauna 

Ugu,iš tos kūtvėlos