Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 35-ta tema

QUOTE(nefifi @ 2016 01 08, 16:27)
sevda.kilic@memorial.com.tr. Atrašė po poros dienų.

Ar Memoriale IVF kaina 2310 su ICSI (išskyrus vaistus turiu omeny)?

Taip į šią kainą įskaičiuota ivf +icsi+ IMSI. Echo ir kraujo tyrimai stimuliacijos metu konsultacijos su ginium maždaug kas dvi dienos. Punkcija, auginimas iki blastučių, įsodinimas. Taip pat hcg jei daraisi ten smile.gif taip pat atsiveža ir nuveža į orouostą tik reikia parašyti kad reikės. Vaistai ten pigūs pirmam puslapy surašyta. Papildimai kainuoja šaldymas apie 600e. Dar reikalingas spermos tyrimas pas juos pagal tai sprendžia kokį ivf skirs. Pragyvenimas apie 20 d nuo 30-... Eurų. Skrydžiai su turkų linijom apie 200e žmogui. Iš Rygos pigiau. Bet kitos ir su kitom skrenda. Maisto kainos kaip pas mus. Ir aišku pramogos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 08 sausio 2016 - 17:11
QUOTE(siaures meskute @ 2016 01 08, 18:36)
Taip į šią kainą įskaičiuota ivf +icsi+ IMSI. Echo ir kraujo tyrimai stimuliacijos metu  konsultacijos su ginium maždaug kas dvi dienos. Punkcija, auginimas iki blastučių, įsodinimas.  Taip pat hcg jei daraisi ten smile.gif taip pat atsiveža ir nuveža į orouostą tik reikia parašyti kad reikės. Vaistai ten pigūs pirmam puslapy surašyta. Papildimai kainuoja šaldymas apie 600e.  Pragyvenimas apie 20 d nuo 30-... Eurų. Skrydžiai su turkų linijom apie 200e žmogui.  Iš Rygos pigiau. Bet kitos ir su kitom skrenda. Maisto kainos kaip pas mus. Ir aišku pramogos.

👍👍👍
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 01 08, 11:31)
Nepykit labai ant greičio bandau temą kurti iš telefono. To nesu darius tai matau kad nelabai gaunasi.bet namie grįžus sutvarkysiu.  blush2.gif  blush2.gif  cool.gif

Šaunuolė tu, taip rūpiniesi 4u.gif

QUOTE(RositaK @ 2016 01 08, 12:11)
Ateinu apvirusuoti būdama dar 3in1 wub.gif su savo drakoniukais linkim kuo gražiausių 5AA wub.gif ir ryškiausių II wub.gif  tikėjimo, brangiosios wub.gif apčyyyyy victory.gif

Čiumpu wub.gif šįmet labai norėčiau patirti tai, ką tu jauti blush2.gif

QUOTE(nora24 @ 2016 01 08, 12:20)
sveikutes mergaites,mes gryzom su savo stebukleliu smile.gif  kita savaite eisiu kraujo priduoti dabar prasidejo laukimas doh.gif ,ju atsildymo procentas superinis  ,tik tiek kad man atsilde ryte ir vakare isonino  nebuvo jam nei triju paru ,reikia tiketis pacio geriausio 4u.gif

Laikau kumščius thumbup.gif laukiam tik gražių skaičiukų smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, mielosios mirksiukas.gif
Del musu koordinatoriu - noriu pasidalinti patirtimi. Kadangi ruosiames neuzilgo vykti savo snauguciu, nusprendziau parasyti, prisistaciau, kas mes tokie, ko mes norim, ka mes turim, ka Elis liepe pasidaryti pries atvaziuojant ir pan. ir parasiau, rasau noredama isitikinti, kad mumis kas nors pasirupins... ax.gif
Taigi parasiau tam Bahram i bahram.atahanov@memorial.com.tr, kuri Elis buvo davusi, kad angliskai rasyti, ir prikabinau Sevda prie CC, taigi atrase ne jis, o Sevda... Taigi visiskas bardakas su tais musu koordinatoriais... doh.gif doh.gif doh.gif MB sako nepergyvenk, esam ne viena karta jau buve, susitvarkysim kaip nors. Tiesiog norisi pasiruosti FET ir pasidaryti viska, kas imanoma, viska, ko reikia, nes Elis buvo rasiusi, kad reikia vienokiu dalyku, o dabar Sevda parase, kad dar daktarai reikalauja to, to ir ano... unsure.gif
Taigi, sakiau ruosimes po truputi, nes uztruks, kol gausime tyrimu rezultatus, galvojome vykti vasari, kad greiciau, bet greiciausiai teks atideti kokiam kovui, nes nespesim susisukti iki vasario su tyrimu rezultatais, gimdos pabraizymu ir pan... verysad.gif
O cia, kaip visad, smagu matyti teigiamus rezultatus ir naujas mergaites 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux1984: 08 sausio 2016 - 22:38
Rasiux, kantrybės tau ieškant atsakymų 4u.gif

Man kitokia dilema iškilo unsure.gif Gyd prieš IVF liepė vartoti 1 mėn. KT. Bet kadangi pas mane ciklas ir taip nereguliarus, ar neišmuš išvis iš vėžių tos tabletės? Pamenu kai kuriom jūsų lygtai buvo, kad labai nusivėlino arba kaip tik anksčiau prasidėjo mm g.gif
Tai va galvoju, gal KT pavartoti 2 mėn prieš IVF? Jei po pirmos pakuotės ciklas sudurniuos, po antros turėtų daugmaž kaip laikrodis būti? Ar aš per daug nuslopinsiu savo kiaušides ir geriau taip nedaryt?
Man labai sudėtinga su atostogų derinimu.. Jei mm sudurniuos, nežinau, ar nereiks kelt IVF kitam ciklui doh.gif
Atsakyti
[quote=Persikute123,2016 01 09,

Man kitokia dilema iškilo unsure.gif Gyd prieš IVF liepė vartoti 1 mėn. KT. Bet kadangi pas mane ciklas ir taip nereguliarus, ar neišmuš išvis iš vėžių tos tabletės? Pamenu kai kuriom jūsų lygtai buvo, kad labai nusivėlino arba kaip tik anksčiau prasidėjo
[/quote]

Persikute, man taip buvo. Pagal KT paplanavau, jog prasides po 2d doh.gif. Isskridom i tr ir sedejom akis ispute cool.gif prasidejo gal po 4-5 doh.gif gerai kad kazkaip uzteko dienu.
Del 2 men tai gal negerai, uzslopins labai- reik turku klaust..
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2016 01 09, 08:18)

Persikute, man taip buvo. Pagal KT paplanavau, jog prasides po 2d doh.gif. Isskridom i tr ir sedejom akis ispute cool.gif prasidejo gal po 4-5 doh.gif gerai kad kazkaip uzteko dienu.
Del 2 men tai gal negerai, uzslopins labai- reik turku klaust..

Gydytojas atrašė - enough one month, bet lengva jam šnekėt, kai ne jis kelionę į kitą pasaulio kraštą turi organizuotis biggrin.gif
Ačiū tau už atsakymą 4u.gif

777, berods pas privatų ginių ruošeisi eiti? Kaip sekėsi? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 01 10, 13:21)
Gydytojas atrašė - enough one month, bet lengva jam šnekėt, kai ne jis kelionę į kitą pasaulio kraštą turi organizuotis  biggrin.gif
Ačiū tau už atsakymą 4u.gif
777, berods pas privatų ginių ruošeisi eiti? Kaip sekėsi? wub.gif

Nebebuvau pas privatų, kur norejau negavau vietos, tad nusprendžiau palaukti. Siandien gerkle pradejo skaudeti, reiks su druskos tirpalu skalaut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2016 01 10, 14:48)
Nebebuvau pas privatų, kur norejau negavau vietos, tad nusprendžiau palaukti. Siandien gerkle pradejo skaudeti, reiks su druskos tirpalu skalaut  doh.gif

sveikatėlės 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 01 08, 15:36)
Taip į šią kainą įskaičiuota ivf +icsi+ IMSI. Echo ir kraujo tyrimai stimuliacijos metu  konsultacijos su ginium maždaug kas dvi dienos. Punkcija, auginimas iki blastučių, įsodinimas.  Taip pat hcg jei daraisi ten smile.gif taip pat atsiveža ir nuveža į orouostą tik reikia parašyti kad reikės. Vaistai ten pigūs pirmam puslapy surašyta. Papildimai kainuoja šaldymas apie 600e. Dar reikalingas spermos tyrimas pas juos pagal tai sprendžia kokį ivf skirs. Pragyvenimas apie 20 d nuo 30-... Eurų. Skrydžiai su turkų linijom apie 200e žmogui.  Iš Rygos pigiau. Bet kitos ir su kitom skrenda. Maisto kainos kaip pas mus. Ir aišku pramogos.

cia kaina eurais ?? Dabar ziuriu daug pigiau nei uk , nes galvojam apie sese ar broli , po kokiu metuku ar maziau .. Ir atostogos butu ir gal sese parsiveztumem .. nu bet kolkas tik planai , vyra i Turkija reiktu prikalbinti vykti , nes kazkada sake ten tikrai niekada nevaziuos atostogaut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nora24 @ 2016 01 08, 13:20)
sveikutes mergaites,mes gryzom su savo stebukleliu smile.gif  kita savaite eisiu kraujo priduoti dabar prasidejo laukimas doh.gif ,ju atsildymo procentas superinis  ,tik tiek kad man atsilde ryte ir vakare isonino  nebuvo jam nei triju paru ,reikia tiketis pacio geriausio 4u.gif

Pačios ddžiausios sekmės Jums.Kokia embrono kokybė buvo,klausiu dėl to,kad man viskas aktualu,nes turu du ir abu nėra patys geriausi.Mastau pavasarop važiuoti.
Atsakyti
Jei kas domisi Medicana, dėl bendros info jų laiškas:
The cost of IVF treatment package in our Hospital is 1850 Euro + Drugs. Drugs are about 600 +/- 200 Euro depending on the response. You may buy the drugs from the pharmacy yourself. Package contains the IVF/ICS procedure, AHA and blastocyst culture, all hormone tests and consultations during follow up period.

There are also many reasonable options and Hotels for accommodation near to our Hospital changing from 35 to 80 Euro per day. We may send the details if you’d like.

As an alternative; we may offer you a full package which costs 3500 Euro (includes the IVF/ICSI procedure including all blood tests, freezing the extra embryos, all the drugs and medications until embryo replacement and also a 20 night accommodation in a flat and airport transfers. Flat is fully furnished and near to our Hospital (in walking distance).
If you choose the “full package” that means you will just arrange your time table and buy your flight tickets.

Ar yra merginų, kurios darės Medicanoj?
Atsakyti