Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 35-ta tema

QUOTE(vasarosziedai @ 2016 01 11, 18:21)
Elis man buvo nurodzius arzu_georgia@hotmail.com, atsakinejo greitai-  rusiskai moka, gal bandykit 4u.gif

4u.gif parasiau gydytojui apziurejusiam.atsikasiau internete jo email.ziuresiu, jei niekas nan neatrasys tada rasysiu jusu nurodytu.o arzu angliskai irgi kalba? Nes rusu as ne itin draugauju blush2.gif aciukas uz adresa
Atsakyti
QUOTE(Kazkieno zmona @ 2016 01 11, 14:20)
thumbup.gif  thumbup.gif  11 DPĮ- 1092!!!  wub.gif jausmas nerealus!!!! Panasu, kad du zirniukai isikure  lotuliukas.gif  visoms einancioms siuo keliu- didziausios didziausios stiprybes ir svarbiausia- TIKEJIMO !!!

QUOTE(maugute156 @ 2016 01 11, 15:53)
Super  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif
O mano naujienos siandien 17 dpi 1317 smile.gif Kaip nuo 4 hcg- 5dpi ir kraujavimo paskui vistiek augo smile.gif  11dpi 179, 13 dpi 413, 17 dpi 1317 smile.gif
Pasirodo stebuklu buna  wub.gif

Sveikinu kuo nuoširdžiausiai! nuostabu wub.gif
Atsakyti
Jauciuosi kad beldžiu i Dievo vartus ne i memoriala doh.gif ir daktaro Ulker emailas error.fantastika verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nekantrioji:): 11 sausio 2016 - 21:27
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 01 11, 21:26)
Jauciuosi kad beldžiu i Dievo vartus ne i memoriala doh.gif ir daktaro Ulker emailas error.fantastika verysad.gif

Zinau, kad keletas merginu siom dienom rase Madinai ir nebuvo jokiu error, dar ir atsakymus gavo. Gali buti kazkas ne taip su jusu el.pastu...
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 01 11, 22:26)

kaip idomiai , žinau merginų kurios rašė ir gavo atsakymus .. pažiūrėkit gal kur ką nors ne taip įrašote..o kada madinai rašėt ?
Atsakyti
QUOTE(joorgita @ 2016 01 11, 17:44)
Norėčiau paklaust preš FET ką naudojot papildomai kokių vtaminų ar maisto papildų dėl geresno įsitvirtinimo.Gydytojų klausiau,tai jie nieko nesako.KĄ JŪS gėrėte??????????
Bijau nesekmės,dar po šitos negaliu atsigauti.

O gal dar per anksti FET, jei dar neatsigavai? 4u.gif
Vargu ar vitaminai daro stebuklus isitvirtinimo reikaluose. Nu pagalvokim ko reikia:
*geros gleivines - estrogenai,
*geros kraujotakos - gleivines pabraizymas, tinkamas fizininis aktyvumas, 4u.gif
*gero nusiteikimo - kazkaip bandyt nusiteikus nesekmei schmoll.gif
Mano galva taip kazkaip 4u.gif

Asmeniskai as dar nenoriu, dar reikia padirbeti su savim, nes bijau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazkieno zmona @ 2016 01 11, 14:20)
thumbup.gif  thumbup.gif  11 DPĮ- 1092!!!  wub.gif jausmas nerealus!!!! Panasu, kad du zirniukai isikure  lotuliukas.gif  visoms einancioms siuo keliu- didziausios didziausios stiprybes ir svarbiausia- TIKEJIMO !!!

sveikinimai, aukit dideli ir stiprūs visus 9 mėnesius 4u.gif

QUOTE(maugute156 @ 2016 01 11, 15:53)

O mano naujienos siandien 17 dpi 1317 smile.gif Kraujuot nustojau, paskutines dvi dienas tepliojo, o dabar visai nustojo smile.gif
Meshkute irasyk kai galesi mano hcg pirmam psl. Gal kada mergaites kitom pravers smile.gif Kaip nuo 4 hcg- 5dpi ir kraujavimo paskui vistiek augo smile.gif  11dpi 179, 13 dpi 413, 17 dpi 1317 smile.gif

oooo, koks stipruoliukas thumbup.gif 4u.gif o dabar ramaus ir sklandaus nešiojimo visus 9 mėnesius thumbup.gif

Mergaitės, gal galit pasidalinti kontaktais (a.ž.), per ką perkart imunoglobuliną? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Januari: 12 sausio 2016 - 08:53
QUOTE(joorgita @ 2016 01 11, 17:44)
Norėčiau paklaust preš FET ką naudojot papildomai kokių vtaminų ar maisto papildų dėl geresno įsitvirtinimo.Gydytojų klausiau,tai jie nieko nesako.KĄ JŪS gėrėte??????????
Bijau nesekmės,dar po šitos negaliu atsigauti.

Joorgita 4u.gif Kada planuoji FET?

Buvau pas K. ir jos nuomone ir FET reikia pasiruošti, bent jau mano atveju tai tikrai. Ji man vardino, ką norėtų, kad aš gerčiau prieš FET (sakė pasiruošimui reiks apie 2 mėn.), bet kadangi man nekokybiškai padarė abraziją ir dar liko ten kažkas, dabar geriu vaistus (visišką chemiją) ir man ne FET galvoj. TAČIAU bet kuriuo atveju žadu ruoštis iš anksto ir gerti visus papildus/vitaminus ir bele kokį velnią, ką ji tik patars, tik kad pavyktų, nes manau, kad ji labiau nusimano šiame reikale, nei mes čia lotuliukas.gif

Galėsiu pasidalinti info, tik vat kiekvieno atvejis yra skirtingas, tai kas gerai man, nebūtinai bus gerai kitam. Bet pasidalinsiu, tikrai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(maugute156 @ 2016 01 11, 16:53)

O mano naujienos siandien 17 dpi 1317 smile.gif Kraujuot nustojau, paskutines dvi dienas tepliojo, o dabar visai nustojo smile.gif
Meshkute irasyk kai galesi mano hcg pirmam psl. Gal kada mergaites kitom pravers smile.gif Kaip nuo 4 hcg- 5dpi ir kraujavimo paskui vistiek augo smile.gif  11dpi 179, 13 dpi 413, 17 dpi 1317 smile.gif

Maugute156 4u.gif

Labai dėl tavęs pergyvenau ir džiaugiuosi, kad skaičiukai auga toliau. Linkiu, kad šis kartas būtų TAS mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 12 sausio 2016 - 10:53
Aciu mergaites 4u.gif
Atsakyti
Stambule vel sprogimas

http://www.15min.lt/...mas-57-566413#_

doh.gif

siaubas, planuojame vaziuoti ten verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2016 01 12, 13:29)
Stambule vel sprogimas

http://www.15min.lt/...mas-57-566413#_

doh.gif

siaubas, planuojame vaziuoti ten  verysad.gif

Siaubas, tikrai jau kad... doh.gif

Delena, teks mažiau turistauti, o ką daryti...
Atsakyti
QUOTE(Kazkieno zmona @ 2016 01 11, 15:20)

Smagu skaityti tokias geras naujienas thumbup.gif thumbup.gif. Taip ir toliau link svajonės tapimo realybe wub.gif.
Papildyta:
QUOTE(maugute156 @ 2016 01 11, 16:53)

Kumščiai ir toliau už jus 4u.gif wub.gif.
Atsakyti