Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 35-ta tema

thumbup.gif thumbup.gif 11 DPĮ- 1092!!! wub.gif jausmas nerealus!!!! Panasu, kad du zirniukai isikure lotuliukas.gif visoms einancioms siuo keliu- didziausios didziausios stiprybes ir svarbiausia- TIKEJIMO !!!
Atsakyti
QUOTE(Kazkieno zmona @ 2016 01 11, 14:20)
thumbup.gif  thumbup.gif  11 DPĮ- 1092!!!  wub.gif jausmas nerealus!!!! Panasu, kad du zirniukai isikure  lotuliukas.gif  visoms einancioms siuo keliu- didziausios didziausios stiprybes ir svarbiausia- TIKEJIMO !!!

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif  thumbup.gif  11 DPĮ- 1092!!!  wub.gif jausmas nerealus!!!! Panasu, kad du zirniukai isikure  lotuliukas.gif  visoms einancioms siuo keliu- didziausios didziausios stiprybes ir svarbiausia- TIKEJIMO !!!

Smagu, saugok savo zirniuka (us). wub.gif
Atsakyti

Super thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

O mano naujienos siandien 17 dpi 1317 smile.gif Kraujuot nustojau, paskutines dvi dienas tepliojo, o dabar visai nustojo smile.gif
Meshkute irasyk kai galesi mano hcg pirmam psl. Gal kada mergaites kitom pravers smile.gif Kaip nuo 4 hcg- 5dpi ir kraujavimo paskui vistiek augo smile.gif 11dpi 179, 13 dpi 413, 17 dpi 1317 smile.gif
Pasirodo stebuklu buna wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maugute156: 11 sausio 2016 - 16:03
QUOTE(Kazkieno zmona @ 2016 01 11, 15:20)

bet jau džiaugiuosi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(maugute156 @ 2016 01 11, 16:53)
Super  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

O mano naujienos siandien 17 dpi 1317 smile.gif Kraujuot nustojau, paskutines dvi dienas tepliojo, o dabar visai nustojo smile.gif
Meshkute irasyk kai galesi mano hcg pirmam psl. Gal kada mergaites kitom pravers smile.gif Kaip nuo 4 hcg- 5dpi ir kraujavimo paskui vistiek augo smile.gif  11dpi 179, 13 dpi 413, 17 dpi 1317 smile.gif

sveikinimai nestuke.gif pagaliau viskas bus gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
super, merginos, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2016 01 11, 16:53)
Super  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

Meshkute irasyk kai galesi mano hcg pirmam psl. Gal kada mergaites kitom pravers smile.gif Kaip nuo 4 hcg- 5dpi ir kraujavimo paskui vistiek augo smile.gif  11dpi 179, 13 dpi 413, 17 dpi 1317 smile.gif
Pasirodo stebuklu buna  wub.gif

Čia tkras Kalėdų stebuklas.Geresno ir būt negali.Saugok save ir savo žrniuka. nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(nefifi @ 2016 01 08, 14:43)
Ai, tai pirmą vizitą net nesodina... o kodėl? nes šaldytiems galimybė geriau prisitvirtinti?
Kaip čia viskas painu, net baisu. Bet manau, kad koncentruosiuos į Memorial - vien dėl to jausčiaus ten užtikrinčiau, nes ir čia ji populiaresnė, ir info daugiau, ir turbūt daugiau praktikos turi, nei kitos  g.gif

Norėčiau paklaust preš FET ką naudojot papildomai kokių vtaminų ar maisto papildų dėl geresno įsitvirtinimo.Gydytojų klausiau,tai jie nieko nesako.KĄ JŪS gėrėte??????????
Bijau nesekmės,dar po šitos negaliu atsigauti.
Atsakyti
Maugute156, bet tai koks stebuklas wub.gif wub.gif Labai džiaugiuosi už tave!!

Kazkieno zmona thumbup.gif
Atsakyti
777, kaip laikaisi gal buvai echo pasidaryt? 4u.gif
Atsakyti
Kokios super naujienos!!! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As labai pikta ir nieko nesuprantu.rasiau madinai ir bahram ir gavau error...Sevda neatraso..nu kas per bardakas ten..negi bandyt tiesiai rasyt paciam gydytojui kuris apziurejo per vizita Ulker K. g.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 01 11, 21:01)
As labai pikta  ir nieko nesuprantu.rasiau madinai ir bahram ir gavau error...Sevda neatraso..nu kas per bardakas ten..negi bandyt tiesiai rasyt paciam gydytojui kuris apziurejo per vizita Ulker K. g.gif

Elis man buvo nurodzius arzu_georgia@hotmail.com, atsakinejo greitai- rusiskai moka, gal bandykit 4u.gif
Atsakyti