Įkraunama...
Įkraunama...

Darbas paaugliams

Laba, už kelių dienų man šešiolika metų.
Esu linkusi, kad vasarą reikia tik ilsėtis, bet paskutiniais metais užėjo noras dirbti.Šeip pinigų užsidirbu darydama papuošalus ir t.t., bet norisi ir dar kažko naujo, nes užsakymų gi ne kiekvieną dieną gaunu...
Galvojau, kad būtų gerai braškes parinkti, bet poto supratau, kad nelabai, jau gėda būtų nuo močiutės, kuri turi pilna tų uogų, taip kad man net pas ją ant saulės sunku jas skinti, o ką jau kalbėti apie darbą visai dienai ir dar už tokius juokingus pinigėlius.

Mano svajonė-šuo, kurio jau noriu dešimt metų.Tas šuo yra auksaspalvis retriveris.Gaila, didokas šuo kaip keturių kambarių butui ir penkių narių šeimai.Gal ir įmanoma, tik kad tėtis..Na bet čia jau kita tema.Taigi likau prie to, kad kažkas minėjo, jog galima šunis vedžioti.Ne darbas, o malonumas būtų.Ir tėvams patiktų, nes galvotų, kad patirsiu ką reiškia ŠUO (aišku čia tik svajuko dramblionės).
Bet čiūju labai sunku būtų rasti tokį darbą.Kaip manot?

Dėkavoju 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sogettene su artėjančiu gimtadieniu 4u.gif 4u.gif

Na,ką,Laukite mano sesers mirksiukas.gif
Atsakyti
man 15, irgi norėčiau darbelio mirksiukas.gif galėčiau net vaikus mokyt lt kalbos ( nu iki 6-7 kl. ), pati esu epistolinio rašinio laureatė tongue.gif
nu nesvarbu man ką, bet reiktų darbelio, norėtųsi bent šiek tiek palengvinti tėveliams, bo jau palietė mus krizė verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, man 17-ka ir aš norėčiau susirasti kokį darbelį vasarai... tik nelabai sekasi... \O kaip jums?
Atsakyti
O nebandėt mokykloj ieškot darbo? Pas mus kabėdavo skelbimai, kad priima mokinius mirksiukas.gif Dabar jau per vėlu būtų, bet kitiems metams galit galvot, savivaldybėse irgi anksčiau priimdavo 1 mėnesiui.
Sho.Igneta, šunų vedžiojimo idėja gera, bet abejoju, kad Lietuvoj įgyvendinama ax.gif
*Riutelia, vasarą atostogauk, o nuo rugsėjo pradėk mokinių korepetitoriavimui ieškot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(F=ma @ 2009 06 06, 20:49)
O nebandėt mokykloj ieškot darbo? Pas mus kabėdavo skelbimai, kad priima mokinius mirksiukas.gif  Dabar jau per vėlu būtų, bet kitiems metams galit galvot, savivaldybėse irgi anksčiau priimdavo 1 mėnesiui.
Sho.Igneta, šunų vedžiojimo idėja gera, bet abejoju, kad Lietuvoj įgyvendinama ax.gif
*Riutelia, vasarą atostogauk, o nuo rugsėjo pradėk mokinių korepetitoriavimui ieškot smile.gif

Negirdejau dar niekada apie savivaldybes... Koki ten darba siūlo ir i ka reiktu kreiptis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marizza @ 2009 06 06, 22:56)
Negirdejau dar niekada apie savivaldybes... Koki ten darba siūlo ir i ka reiktu kreiptis? smile.gif

jaučiu kokią aplinką tvarkyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marizza @ 2009 06 06, 21:56)

Visam tam yra google mirksiukas.gif

Taip, aplinką tvarkyt. Niekada nedirbau tai plačiau kieko nežinau, tik žinau, kad anksčiau priimdavo moksleivius vasarai smile.gif
Atsakyti
Kazin imanoma 13-metei isidarbinti paste isnesioti laikrascius ar lankstinukus?
Atsakyti
QUOTE(god@ @ 2009 06 07, 17:33)
Kazin imanoma 13-metei isidarbinti paste isnesioti laikrascius ar lankstinukus?

legaliai dirbt galima nuo 14
Atsakyti
QUOTE(F=ma @ 2009 06 07, 16:36)
Visam tam yra google mirksiukas.gif

Taip, aplinką tvarkyt.  Niekada nedirbau tai plačiau kieko nežinau, tik žinau, kad anksčiau priimdavo moksleivius vasarai smile.gif

Bet nei google nei vilnius.lt nieko apie tai nera.
Matyt siemet neorganizuoja... arba taip placiai neskelbiama.
Atsakyti
QUOTE(Sho.Igneta @ 2009 05 31, 20:18)

Mano svajonė-šuo, kurio jau noriu dešimt metų.Tas šuo yra auksaspalvis retriveris.Gaila, didokas šuo kaip keturių kambarių butui ir penkių narių šeimai.Gal ir įmanoma, tik kad tėtis..Na bet čia jau kita tema.Taigi likau prie to, kad kažkas minėjo, jog galima šunis vedžioti.Ne darbas, o malonumas būtų.Ir tėvams patiktų, nes galvotų, kad patirsiu ką reiškia ŠUO (aišku čia tik svajuko dramblionės).
Bet čiūju labai sunku būtų rasti tokį darbą.Kaip manot?

Dėkavoju  4u.gif  biggrin.gif

tikrai aišku, kad šuns neturite ir neturėjote. Kitaip nesvajotumėt apie svetimo šuns pavedžiojimą.
Atsakyti