Įkraunama...
Įkraunama...

Darbas paaugliams

QUOTE(alfija @ 2009 06 10, 21:38)
tikrai aišku, kad šuns neturite ir neturėjote. Kitaip nesvajotumėt apie svetimo šuns pavedžiojimą.

manau ši tema ne apie tai.
Atsakyti
QUOTE(Marizza @ 2009 06 10, 20:19)
Bet nei google nei  vilnius.lt nieko apie tai nera.
Matyt siemet neorganizuoja... arba taip placiai neskelbiama.

Gal tada seniunijose? g.gif Nors tas pats ten velnias... Gali būt kad plačiai neskelbia, savų juk visada atsiranda unsure.gif
Beje mačiau 15min skelbimą , kad ieško jaunimo daržoves pardavinėt, jau kokią savaitę spausdina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(F=ma @ 2009 06 11, 17:40)
Gal tada seniunijose? g.gif  Nors tas pats ten velnias... Gali būt kad plačiai neskelbia, savų juk visada atsiranda unsure.gif
Beje mačiau 15min skelbimą , kad ieško jaunimo daržoves pardavinėt, jau kokią savaitę spausdina mirksiukas.gif

hmmm, darbas yra darbas, bet asmeniškai man, kažkaip gėda būtų su daržovėm stovėt kokiam turguj schmoll.gif

mano nuomonės prašau nekomentuoti.
Atsakyti
O kaip manot kokių darbų galėtų gauti keturiolikmetė? Noriu dirbti aukle, tik nežinia ar priims mane kas nors... Na šiaip noriu nors 1000 lt per vasarą užsidirbti kad nors mokyklines prekes paciai susipirkti ir teveliams dalia palengvinti. Prasau padekitE!!! unsure.gif g.gif
Atsakyti
Ale kokie dideli norai,per vasarą 1000lt.
g.gif
Atsakyti
per 3mėn 1ooo lt yra daug? kaži..
Atsakyti
Kaip manote ar imanoma rasti darba nepilnameciui (16metu) siemet? Galiu dirbti ,betkoki darba, geriausia zinoma stroikese. Meginau skelbimuose ieskot, tuscia.

P.S. 1000LT nepilnameciui per 3 menesius yra LABAI daug.
Atsakyti
i galima lankstinukus nesioti vasara ceburekus pardavineti..
Atsakyti
QUOTE(Nepilnametis @ 2010 04 08, 15:24)
Kaip manote ar imanoma rasti darba nepilnameciui (16metu) siemet? Galiu dirbti ,betkoki darba, geriausia zinoma stroikese. Meginau skelbimuose ieskot, tuscia.

P.S. 1000LT nepilnameciui per 3 menesius yra LABAI daug.

Be pažįstamų tai vargu bau ar rasi ką. Nekokia padėtis dabar su darbais ne tik nepilnamečiams. 4u.gif
Atsakyti
Na aš gal įsidarbinsiu braškyne. Šiaip daug minusų, bet atlyginimas, kaip jūs sakote per 3 mėn 1000lt yra daug, tai čia per vieną mėnesį mažiausiai 1500lt. smile.gif už diena 50-60litų, jei netingi, tai prašom, gali ir daugiau užsikalt. smile.gif Bet darbas 4h ryto, baigiasi apie 4vakare. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2010 04 11, 23:50)
Na aš gal įsidarbinsiu braškyne. Šiaip daug minusų, bet atlyginimas, kaip jūs sakote per 3 mėn 1000lt yra daug, tai čia per vieną mėnesį mažiausiai 1500lt. smile.gif už diena 50-60litų, jei netingi, tai prašom, gali ir daugiau užsikalt. smile.gif Bet darbas 4h ryto, baigiasi apie 4vakare.  doh.gif

O cia kur randasi braskynas?
Bet kokioamziau paauglius priema(pvz 13)?
Atsakyti
Sukakojo man žiemą 16 metų, tai maniau bus lengviau darbą rast nei būnant 15 unsure.gif Bet kad nežinau net nuo ko pradėt. Nete skelbimų nelabai randu, o kur dar reikėtų ieškot? Beje, kaip suprasti jaunimo darbo centrą? Čia kaip darbo birža nepilnamečiams ar kas? g.gif
Atsakyti