Gal tada seniunijose? Nors tas pats ten velnias... Gali būt kad plačiai neskelbia, savų juk visada atsiranda
Beje mačiau 15min skelbimą , kad ieško jaunimo daržoves pardavinėt, jau kokią savaitę spausdina
Gal tada seniunijose? Nors tas pats ten velnias... Gali būt kad plačiai neskelbia, savų juk visada atsiranda
Beje mačiau 15min skelbimą , kad ieško jaunimo daržoves pardavinėt, jau kokią savaitę spausdina
O kaip manot kokių darbų galėtų gauti keturiolikmetė? Noriu dirbti aukle, tik nežinia ar priims mane kas nors... Na šiaip noriu nors 1000 lt per vasarą užsidirbti kad nors mokyklines prekes paciai susipirkti ir teveliams dalia palengvinti. Prasau padekitE!!!
Kaip manote ar imanoma rasti darba nepilnameciui (16metu) siemet? Galiu dirbti ,betkoki darba, geriausia zinoma stroikese. Meginau skelbimuose ieskot, tuscia.
P.S. 1000LT nepilnameciui per 3 menesius yra LABAI daug.
Kaip manote ar imanoma rasti darba nepilnameciui (16metu) siemet? Galiu dirbti ,betkoki darba, geriausia zinoma stroikese. Meginau skelbimuose ieskot, tuscia.
P.S. 1000LT nepilnameciui per 3 menesius yra LABAI daug.
Na aš gal įsidarbinsiu braškyne. Šiaip daug minusų, bet atlyginimas, kaip jūs sakote per 3 mėn 1000lt yra daug, tai čia per vieną mėnesį mažiausiai 1500lt. už diena 50-60litų, jei netingi, tai prašom, gali ir daugiau užsikalt. Bet darbas 4h ryto, baigiasi apie 4vakare.
Na aš gal įsidarbinsiu braškyne. Šiaip daug minusų, bet atlyginimas, kaip jūs sakote per 3 mėn 1000lt yra daug, tai čia per vieną mėnesį mažiausiai 1500lt. už diena 50-60litų, jei netingi, tai prašom, gali ir daugiau užsikalt. Bet darbas 4h ryto, baigiasi apie 4vakare.
Sukakojo man žiemą 16 metų, tai maniau bus lengviau darbą rast nei būnant 15 Bet kad nežinau net nuo ko pradėt. Nete skelbimų nelabai randu, o kur dar reikėtų ieškot? Beje, kaip suprasti jaunimo darbo centrą? Čia kaip darbo birža nepilnamečiams ar kas?