Įkraunama...
Įkraunama...

Burmos - meiliausios katės pasaulyje, IX namučia

QUOTE(Vladuke @ 2016 03 18, 08:52)
Sveiki prisijunge prie burmu myletoju ir turetoju klubo 4u.gif
LT yra du pagrindiniai klubai LGAC Vilniuje ir Bubaste Kaune. Top Miau klubas susikure pries kelis metus, kaip LGAC poklubis. LGAC, TopMiau priklauso WCF, o Bubaste FIFE.

Leisiu sau šiek tiek papildyti. Top Miau buvo metus laiko LGAC poklubiu, bet nuo 2014 metų dirba kaip atskiras klubas, turi savo paslaugų įkainius, savo taisykles ir t.t. smile.gif Taip pat šiemet atsidarė trečias WCF klubas Lietuvoje - Alpha Catum smile.gif Taip kad WCF klubų Lietuvoje pasirinkimas šiuo metu yra gan didelis...
Atsakyti
http://www.part.lt/p...a4e04daa170.jpg

ar taip patalpinama? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ddruska @ 2016 03 20, 19:24)

user posted image

panaši į šokoladą kažkiek. Nepaspaudei į forumą kopy. Tai padedu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BurmeSS: 20 kovo 2016 - 21:06
aciu tongue.gif gal kaip nors ismoksiu...man irgi tokia keista jos melyna spalva...bet gal tokia ir buna g.gif smile.gif
ka tik prasidejo zaidimu valanda... lotuliukas.gif griauna namus...visa diena miegojo ponios...

http://www.part.lt/i...93a434bc895.jpg
Atsakyti
QUOTE(ddruska @ 2016 03 20, 21:48)
aciu tongue.gif gal kaip nors ismoksiu...man irgi tokia keista jos melyna spalva...bet gal tokia ir buna  g.gif  smile.gif
ka tik prasidejo zaidimu valanda... lotuliukas.gif griauna namus...visa diena miegojo ponios...

http://www.part.lt/i...93a434bc895.jpg

na jau galėtumėt išmokti, ne aukštasis čia koks pilotažas, juolab, kad vakar gyvai rodžiau, bet, matyt, suvokimui kai kas trukdė lotuliukas.gif

abi kartu žaidžia?
Atsakyti
ddruska,

grazi jusu mergyte, ypac is profilio kur nuotrauka labai wub.gif , o antroje kur 'anfas' , nu gryna mano Bella (nezinau ar seimininke Edka pritars ax.gif ). burmu melynumas skiriasi nuo britu ir rusu melynuju kaciu, dar kaip sviesa krinta suzaidzia atspalvis, bei idomu koki gena katyte nesa, nes nuo to priklausys ar daugiau lelijuku ar sokoladuku ir sabaliuku ves.
Ar uzsiraset jau i kluba?
Atsakyti
QUOTE(Vladuke @ 2016 03 21, 13:12)
ddruska,

grazi jusu mergyte, ypac is profilio kur nuotrauka labai wub.gif , o antroje kur 'anfas' , nu gryna mano Bella (nezinau ar seimininke Edka pritars ax.gif ).  burmu melynumas skiriasi nuo britu ir rusu melynuju kaciu, dar kaip sviesa krinta suzaidzia atspalvis, bei idomu koki gena katyte nesa, nes nuo to priklausys ar daugiau lelijuku ar sokoladuku ir sabaliuku ves.
Ar uzsiraset jau i kluba?

Ačiū ax.gif jau beveik uzsirasiau, uzpildziau prasyma tik reikia dar metini etc. mokescius pervesti ir bus viskas, tuomet bandysiu i paroda registruotis...tik galvoju, ar ne per maza... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ddruska @ 2016 03 21, 14:00)
Ačiū ax.gif jau beveik uzsirasiau, uzpildziau prasyma tik reikia dar metini etc. mokescius pervesti ir bus viskas, tuomet bandysiu i paroda registruotis...tik galvoju, ar ne per maza... smile.gif

jos tėvas sabalinis? o seneliai?
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 03 21, 14:18)
jos tėvas sabalinis? o seneliai?

tėvas sabalinis,o seneliu, dovanok, neatsimenu ypatingai lotuliukas.gif bet, jei gerai pamenu, sabalines spalvos kodu nemazai buvo kilmes dokuose...reiktu pasitikslinti...
p.s. bijai, kad nebus sabalines mergaites smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ddruska: 21 kovo 2016 - 14:36
QUOTE(ddruska @ 2016 03 21, 14:35)
tėvas sabalinis,o seneliu, dovanok, neatsimenu ypatingai lotuliukas.gif bet, jei gerai pamenu, sabalines spalvos kodu nemazai buvo kilmes dokuose...reiktu pasitikslinti...
p.s. bijai, kad nebus sabalines mergaites smile.gif  mirksiukas.gif

rolleyes.gif man neskubu/kažkaip per tave ėmiau bijot antros katės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif galvoju o jei naktim lakstys? Sudraskys veidus netyčia doh.gif
Tai jei nepersigalvosiu ir visgi antrą imsiu, tai vistiek bus po metų kokių, tikiuosi, mažoji jau miegos savo kambary g.gif
Atsakyti
user posted image

Sveiki, mano kyska. Tikiuosi foto nebus per didele wink.gif

Beja, koki nuotrauku dydi padarote, kai reikia deti i foruma? Ne megabaitais, o auksti ir ploti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tifa: 21 kovo 2016 - 20:27
Tifa, sabaliukė čia? Gražutė wub.gif
Atsakyti