Įkraunama...
Įkraunama...

Burmos - meiliausios katės pasaulyje, IX namučia

QUOTE(kulverstuk @ 2016 04 04, 13:05)
tai jau taip, registruojamės geriausios gamtininkės medaliui bis.gif šito garbingo titulo tikrai niekas nenurungs  tongue.gif bet tą katžolę (nupirkau gatavą vazonėlį su žolytės šiaušuliu, nesulaukusi kol sėklytės sudygs) irgi mielai doroja apsikabinusi  rolleyes.gif
Vladuke, ar planuosit dar katinukų?

Dabar norim ir patys paatostogaut vasra, ir Dellai reikia pailseti nuo vaiku, tad nauju maziuku tikimes rudeniop. Gal dar ka spradziugins maziukais anksciau ir greiciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vladuke @ 2016 04 04, 14:58)
Dabar norim ir patys paatostogaut vasra, ir Dellai reikia pailseti nuo vaiku, tad nauju maziuku tikimes rudeniop. Gal dar ka spradziugins maziukais anksciau ir greiciau ax.gif

lauksim mažylių wub.gif nors man ir mano suaugusi katė atstoja mažiulį, aš kai mažo katinuko niekada neauginusi, man ji tokia žaisminga, nors ir brandžiai, bet žaisminga wub.gif
bet paganyti akis į kitų mažylius visada malonu tongue.gif
Atsakyti
Sveiki,

Pagaliau sulaukeme savo melyno mazylio, pasidziaugem savaitele ir atejau "prisiduoti" cia smile.gif Kaciukas pakankamai ramus, meilus, tvarkingas. Bet pernelyg nelenda, mielai miega sau kur silta. Naktimis irgi leidzia miegoti, nebent tik trukdo, kai jam norisi butinai ant pagalves prie veido isitaisyt smile.gif Siandien jam jau 4men. Cia jis toks keista poza paemes smile.gif : user posted image

Sorry, nesumazinau foto.
Atsakyti
jetus, koooks princas wub.gif pliušinis žaisliukas...
Atsakyti
QUOTE(kulverstuk @ 2016 04 04, 14:07)
lauksim mažylių  wub.gif nors man ir mano suaugusi katė atstoja mažiulį, aš kai mažo katinuko niekada neauginusi, man ji tokia žaisminga, nors ir brandžiai, bet žaisminga  wub.gif
bet paganyti akis į kitų mažylius visada malonu  tongue.gif

visad galima imti mazgį rolleyes.gif
Papildyta:
smagu, kad pildosi burniukais Lietuva wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveiki,
Kazkaip nebeleidzia per ta psl.kelti foto kur visada keldavau,per koki burmetojos jus keliate?
Bite planuose rudeni stratuoti i parodas,dar per maza ji mano nuonone,o ir balandzio paradoj jeo dar nebus keturiu menesiu.
Yva isleidau jau i pencija,sterilizavome,manau 5m.pats laikas pencijai😂
Fanta1000 kokia gera foto,toks uzsimiegojas melynukas!
Musu mazyliai kita savaite riedes i naujus namucius,istustes ir musu namai,suo laukia nesulaukia ramybes😁
Atsakyti
aš keliu per www.part.lt
oi ddruskos burmytė kaip jos pudeliuką vaiko, ten ištisinis veiksmas pas juos biggrin.gif bet smagu abiems.
Atsakyti
user posted image

viena akimirka iš buvimo kartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 04 07, 08:25)
user posted image

viena akimirka iš buvimo kartu smile.gif

wub.gif wub.gif kokia meilė wub.gif wub.gif
mes šiandien su vyru kalbam, kiek daug į namus atnešė katė... dabar toks nepaprastai sunkus metas, ypač vaikams, ypač sūnui, pilnas įtampos ir nerimo. sūnus pas mane ganėtinai nervingas, ir tokį sunkų metą kitokiu atveju būtų grynas nervų kamuoliukas. o dabar turi savo užtikrintą valerijoną blush2.gif vakar pasiėmė glėbin katę, susipakavo po megztuku pas save ant krūtinės ir visą vakarą prasisūpavo kieme abudu susikabinę. ir jokių nervų, ramuma ramuma... kaip gi gali su tokiu gėriu glėby nervuotis...
katytė - absoliutus ir neginčijamas būdas nusiraminti wub.gif gal ir labai savanaudiškai skamba... bet gėrio ir šilumos į namus įneša neišmatuojamai. pamilti katytę buvo vienas geriausių sprendimų mūsų gyvenime blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kulverstuk @ 2016 04 08, 07:11)
wub.gif  wub.gif kokia meilė  wub.gif  wub.gif
mes šiandien su vyru kalbam, kiek daug į namus atnešė katė... dabar toks nepaprastai sunkus metas, ypač vaikams, ypač sūnui, pilnas įtampos ir nerimo. sūnus pas mane ganėtinai nervingas, ir tokį sunkų metą kitokiu atveju būtų grynas nervų kamuoliukas. o dabar turi savo užtikrintą valerijoną  blush2.gif vakar pasiėmė glėbin katę, susipakavo po megztuku pas save ant krūtinės ir visą vakarą prasisūpavo kieme abudu susikabinę. ir jokių nervų, ramuma ramuma... kaip gi gali su tokiu gėriu glėby nervuotis...
katytė - absoliutus ir neginčijamas būdas nusiraminti  wub.gif gal ir labai savanaudiškai skamba... bet gėrio ir šilumos į namus įneša neišmatuojamai. pamilti katytę buvo vienas geriausių sprendimų mūsų gyvenime  blush2.gif  wub.gif

na, dėl meilės nzn, katinas mažosios privengia, matyt prisimena neatsargumą jos biggrin.gif bet va kai vaikai žaidžia, tai jis lyg tarp kitko šalia dalyvauja, bent kaip žiūrovas biggrin.gif
Puiku, kad rado sūnus nusiraminimo šaltinį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 04 08, 09:00)
na, dėl meilės nzn, katinas mažosios privengia, matyt prisimena neatsargumą jos biggrin.gif bet va kai vaikai žaidžia, tai jis lyg tarp kitko šalia dalyvauja, bent kaip žiūrovas biggrin.gif
Puiku, kad rado sūnus nusiraminimo šaltinį  thumbup.gif

bet juk natūralu, kad kūdikėlis elgiasi neatsargiai, neapskaičiuotomis jėgomis. reikia džiaugtis, kad katė ne laukia būti nuskriausta ir kerta atgal, o apdairiai ir atsargiai laikosi saugiu atstumu 4u.gif
mūsiškė, spėju, nuo tos begalinės meilės kartais pavargsta. nes vaikams niekada nepabosta jos myluoti, o tokie myluojantys du, vis nepasidalija, vis negana... o čia dar aš, ar mb, prisistatom, pareiškiam savo teises kate pasidžiaugti blush2.gif įsipavasarėjo, vakarojam nemažai lauke, tai katytei tenka arba laukti namie (ir turbūt nuo mūsų meilės pailsėti į tą sykį blush2.gif ) arba keliauti su savo aprėdu kartu į lauką. po truputį vis įsidrąsinam, išsinešam, tik ant šaltos žemės dar privengiam ją dėti. daugiau glėby šildosi cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kulverstuk: 08 balandžio 2016 - 08:07
QUOTE(kulverstuk @ 2016 04 08, 08:06)
bet juk natūralu, kad kūdikėlis elgiasi neatsargiai, neapskaičiuotomis jėgomis. reikia džiaugtis, kad katė ne laukia būti nuskriausta ir kerta atgal, o apdairiai ir atsargiai laikosi saugiu atstumu  4u.gif
mūsiškė, spėju, nuo tos begalinės meilės kartais pavargsta. nes vaikams niekada nepabosta jos myluoti, o tokie myluojantys du, vis nepasidalija, vis negana... o čia dar aš, ar mb, prisistatom, pareiškiam savo teises kate pasidžiaugti  blush2.gif įsipavasarėjo, vakarojam nemažai lauke, tai katytei tenka arba laukti namie (ir turbūt nuo mūsų meilės pailsėti į tą sykį  blush2.gif ) arba keliauti su savo aprėdu kartu į lauką. po truputį vis įsidrąsinam, išsinešam, tik ant šaltos žemės dar privengiam ją dėti. daugiau glėby šildosi  cool.gif

jums tiesiog reikia dar vienos burmos biggrin.gif
Mano šokoladinis jau vėl įėjo į ritmą laiko. Jis visad kokią 5 ryto keldavosi sausiako užkirsti. kai laikrodžius pasukom, nesuprato, kas vyksta, savaitę nesikeldavo anksčiau nei žadintuvas. dabar jau vėl tipena užkrimsti prieš žadintuvą biggrin.gif
Ryte išėjo, aš uždariau duris, nes girdisi, kaip triauškia, jis tada užkandęs nueina pas sūnų pamiegot. Tai gudruolis išgirdo telefono žadintuvą, atvarė ir duris krapšto, tipo ko nesikeliat, žadintuvas gi biggrin.gif
Atsakyti