Įkraunama...
Įkraunama...

Burmos - meiliausios katės pasaulyje, IX namučia

QUOTE(ddruska @ 2016 03 20, 21:48)
aciu tongue.gif gal kaip nors ismoksiu...man irgi tokia keista jos melyna spalva...bet gal tokia ir buna  g.gif  smile.gif
ka tik prasidejo zaidimu valanda... lotuliukas.gif griauna namus...visa diena miegojo ponios...

http://www.part.lt/i...93a434bc895.jpg

Oi kokia gražuolė, ir kaip Vladuke minėjo, labai panaši į Bellą smile.gif

Kaip su šuniuku sutaria? draugės? Bella irgi su spaniele gyvena, bet savo tvarką įvedus, tad visada Bellos viršus turi būti, Nora visada nusileidžia...

ddruska, parodoje galit dalyvaut, Bella pirmą kartą parodoje dalyvavo būdama 4 mėnesių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edka: 25 kovo 2016 - 23:46
Aciu wink.gif Taip sabaline. Dziaugiuosi nerealiai savo katyte. Jau daugiau nei pusmetis ji gyvena musu seimoj. Ir tikrai galiu sakyti, kad mano gyvenime bus tik burmos veisles kates. Visada sakiau, kad jau jos tinka visiems zmonems, kad ideali kate. Bet buvo draugu ir jie pasake: "tik neuzpyk, bet ikyresnes kates nesu mates, kazkokia nenormali, uz dyka neimciau" biggrin.gif is pradziu papykau, nu gi kaip mano Tessute gali buti nenormali biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ji labai normali, ji ideali. Bet veliau pradejau galvoti ir supratau, kad zmonems tas burmiskas bendravimas gali buti nasta, ikyreti ir kad jiems reikalingas katinas - na toks katinas, kokie yra katinai - dazniausiai stebetojai is sono smile.gif As savo katyte vadinu seseliu, nes ji yra mano seselis tiesiogine ta zodzio ptasme. Visur is paskos: miegam, valgom, tvarkom namus, einam i tualeta, duse prausiantis irgi tupi ir patinka kai ant jos vanduo bega. Visada, visada kartu ir man tas labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tifa @ 2016 03 27, 12:09)
Aciu wink.gif Taip sabaline. Dziaugiuosi nerealiai savo katyte. Jau daugiau nei pusmetis ji gyvena musu seimoj. Ir tikrai galiu sakyti, kad mano gyvenime bus tik burmos veisles kates. Visada sakiau, kad jau jos tinka visiems zmonems, kad ideali kate. Bet buvo draugu ir jie pasake: "tik neuzpyk, bet ikyresnes kates nesu mates, kazkokia nenormali, uz dyka neimciau" biggrin.gif is pradziu papykau, nu gi kaip mano Tessute gali buti nenormali biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ji labai normali, ji ideali. Bet veliau pradejau galvoti ir supratau, kad zmonems tas burmiskas bendravimas gali buti nasta, ikyreti ir kad jiems reikalingas katinas - na toks katinas, kokie yra katinai - dazniausiai stebetojai is sono smile.gif As savo katyte vadinu seseliu, nes ji yra mano seselis tiesiogine ta zodzio ptasme. Visur is paskos: miegam, valgom, tvarkom namus, einam i tualeta, duse prausiantis irgi tupi ir patinka kai ant jos vanduo bega. Visada, visada kartu ir man tas labai patinka smile.gif

wub.gif kaip miela. Aš irgi visam gyvenimui tapau burmėtoja smile.gif
Šokoladinį dažnai vadinu vaiku. Sakau -kur mano vaikas biggrin.gif
Su šv Velykom visas burmėtojas. 4u.gif
Atsakyti
Štai ką reiškia turėti burmą namie smile.gif
Ji taip pat švęs Velykas kartu smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

smile.gif
Atsakyti
Sveikos burmetojos.Mazumele buvau dingusi,uzsiemusi motera as,antra versla ikuriau😊
Top miau isties kuri laika jau savas klubas,mes jame ir as tuo patenkinta.Girdejau apie nauja kluba ir kad bus ju paroda Trakuose vasara.
Drruska sveikinu isigijus melynuke,kaip ir minejau kai kalbejomes-susitiksim parodose!
Mano trijule sauniai laikosi,Yvos jiems nebereikia,duodas po namus kaip vijurkai tik mano senis suo ju nebenori,trukdo jam ilsetis😀
Labai visu grazus burmiukai,gaila,kad mes ju nebeturesime-sterilizavome uzvakar Yva.Pilnas kiemas benamiu katinu per jos morciu,nuzymejo visus namus is isores😢
Vladuke puikiai pazystamas jausmas del issiskyrimo su kaciukais.Ryt ikelsiu kaciuku fotkiu,bet tik buitiniu turiu.
Atsakyti
kuuur mazgių foto????
Apskritai kas čia, pavasaris ir visos burmos saulėj šildosi pilvus išvertusios??? Lepinkit nuotraukomis.
Atsakyti
Su vis siltejanciu pavasariu visas burmetojas 4u.gif
Musu namai istustejo, Basiliukas iskeliavo i savo naujuosius namucius verysad.gif Liudna, bet kartu ir dziugu, kad dar viena seima tures nerealu dziaugsma ir saules spinduleli svo namuose. Dabar pratinames grizti i iprastini 'suaugusiu' kaciu ritma, Della morciuoja, lyg vaiko ir nebuta doh.gif
wingele, ddruska,
lauksim jusu mazyliu pasirodymu parodose, ar ruosiates i Panorma Vilniuje balandzio 23-24 d.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vladuke: 04 balandžio 2016 - 06:52
Druska ruošiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 04 04, 09:06)
Druska ruošiasi  smile.gif

O, kaip smagu, jei tik busime Vilniuje, ateisim aplankyti ir palaikyti 4u.gif
Atsakyti
Vladuke, įsivaizduoju kaip tuščia namuose be mažylio... mūsų mergina kartu su vaikais mėgavosi savaite atostogų kaime. tai taip baisiai tuščia namuose buvo doh.gif vaikų žinoma ilgu ir trūksta, bet ir katytės trūko labai-labai...
beje, katžole nepasisekė atpratinti mūsų gėlininkės nuo gėlių niokojimo pomėgio. nors sukarstyti palubėmis, močiutės žalėsiai buvo susekti. fignia ta katžolė, kai galima pomidorų daigelius sudoroti doh.gif lotuliukas.gif gerai, kad ir turguje jais prekiauja...
Atsakyti
QUOTE(kulverstuk @ 2016 04 04, 12:45)
Vladuke, įsivaizduoju kaip tuščia namuose be mažylio... mūsų mergina kartu su vaikais mėgavosi savaite atostogų kaime. tai taip baisiai tuščia namuose buvo  doh.gif vaikų žinoma ilgu ir trūksta, bet ir katytės trūko labai-labai...
beje, katžole nepasisekė atpratinti mūsų gėlininkės nuo gėlių niokojimo pomėgio. nors sukarstyti palubėmis, močiutės žalėsiai buvo susekti. fignia ta katžolė, kai galima pomidorų daigelius sudoroti  doh.gif  lotuliukas.gif gerai, kad ir turguje jais prekiauja...

kulverstuk,

nu profesionali zolininke ir darzininke ta Mona biggrin.gif dar tokio kates intereso augalams nesu maciusi, jau ir prie pomidoru daigu prisikase doh.gif
liudna namie, ir gaila Dellos, i antra plana katyte nuejus po Basiliuko, reikes jai dabar kompensuoti demesio trukuma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vladuke @ 2016 04 04, 12:58)
kulverstuk,

nu profesionali zolininke ir darzininke ta Mona biggrin.gif dar tokio kates intereso augalams nesu maciusi, jau ir prie pomidoru daigu prisikase doh.gif
liudna namie, ir gaila Dellos, i antra plana katyte nuejus po Basiliuko, reikes jai dabar kompensuoti demesio trukuma ax.gif

tai jau taip, registruojamės geriausios gamtininkės medaliui bis.gif šito garbingo titulo tikrai niekas nenurungs tongue.gif bet tą katžolę (nupirkau gatavą vazonėlį su žolytės šiaušuliu, nesulaukusi kol sėklytės sudygs) irgi mielai doroja apsikabinusi rolleyes.gif
Vladuke, ar planuosit dar katinukų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kulverstuk: 04 balandžio 2016 - 12:07