Įkraunama...
Įkraunama...

Burmos - meiliausios katės pasaulyje, IX namučia

QUOTE(BurmeSS @ 2016 04 08, 09:19)
jums tiesiog reikia dar vienos burmos biggrin.gif

seniai tą supratau tongue.gif tik finansai šią dieną niekaip to neleistų blush2.gif teko stipriai perskirstyti prioritetus vaikų poreikių naudai.
gal kada nors wub.gif
Atsakyti
As, kaip pirmakarte kates augintoja, turesiu ir kvailoku klausimu.

Pasakykit, prasau, kas kiek laiko reikia keisti visa silikonini kraika? Kas nereikalinga ten, aisku isimineju pastoviai smile.gif

Ar visi 4men kaciai miega beveik visa diena ir nakti? smile.gif Duksta tik rytais ir vakarais. O taip, tai tik trumpam atsikelia pavalgyt, pasisiot ir pasiglaustyt 1min smile.gif

Kulverstuk, miela skaityt apie jusu meiles. Ir ziauriai gerai, kad sunus turi toki nusiraminima. Musu sprendima augintiniui leme irgi sunaus jautrumas. Tik musiskis kacius tai kol kas dar pas vaikus ant ranku neuzsibuna. Nepyksta, jei paniurko, bet privengia smile.gif
Atsakyti
aš niekad nesu keitusi viso kraiko, išimu dalimis, nukasu atsargiai viršų ir tą pageltonavusį išsemiu. Ir niekas nesmirda nieko thumbup.gif
Atsakyti
mes dėžutę valom vieną arba du kartus per dieną. kraiko esam pribėrę labai daug, didesnę pusę dėžutės, kad nešvarėsiai nepasiektų dugno. maždaug kas 3-4 savaites išpilam absoliučiai viską ir dėžutę išplaunam.
Atsakyti
Hmm. I dezute supyliau visa maiseli (nelabai dideli, nepamenu kiek ten litrais), dabar yra 12-a diena. Smarves dar nera, bet beveik visas kraikas pageltes. Kacius kapsto daug, kol viska ten suslepia, tai ismaiso kraika gerai smile.gif Nezinau, ka daryt, ar jau reik keist smile.gif

Pasidalinkit, koks kraikas geriausias pagal kaina/kokybe?
Atsakyti
mes naudojam bentonitinį, sušokantį kraiką, ne silikoninį. perku įvairų, mums vienodai gerai funkciją atlieka ir brangesnis, ir pigesnieji, nepastebėjau didelio skirtumo. ekskavatorininkė irgi neblogai išspardo jį, bet dėžutė uždara, viskas atgal subyra. "turtas" dažniausiai lieka sušokęs į gumuliukus, tai pakanka juos išrinkti semtuvėliu.
6 kg kraiko maišas mums tarnauja maždaug mėnesį.
Papildyta:
beje, kas mums tikrai pasiteisina, tai įberti kraiko DAUG. youtubėj mačiau ir įsikaliau galvon, kad daug kraiko reiškia, kad pati dėžutė nenukentės ir išsėmus liks švari, tad katei nebus nemalonaus kvapo. vienu metu mūsų kacei buvo pradėjusios nutikti nelaimės, ir aš niekaip nesupratau kodėl, net buvusiai Monytės "mamai" sms rašiau. kol išsiaiškinau pagal jūtųbę (ir, manau, teisingai), kad dėžutėje turi būti daug kraiko, tada pati dėžutė yra švari, kraiko paties dažnai keisti nereikia. o kai kraiko nedaug, katė jį sukasa į vieną vietą, jei lieka apyplikis dugnas, ant jo padaro ir daugiau ten nebenori daryti. tada ir nelaimė gali nutikti ne dėžutėje. manau, aš pati buvau dėl to kalta, tiesiog pradėjom daug daugiau įberti į dėžutę kraiko, automatiškai ir jį visiškai keisti reikia rečiau.
Atsakyti
Sveikos, as perku 5 litru silikoni kraika. Supilu visa is karto ir keiciu visa po 3-4 savaiciu, kai balti burbuliukai pageltonuoja. O ir kate pradeda ilgiau kapstytis. Pigesni kraikai dazniausiai neislaiko 3 savaiciu. Lietuvoje man labiausiai patiko Trixie firmos.
Atsakyti
Iš aukštybių

user posted image

Akimirkos iš dalyvavimo visur. maudosi sūnus-šokoladui irgi reikia dalyvauti.

user posted image
user posted image

Atsakyti
N
QUOTE(BurmeSS @ 2016 04 09, 17:34)
Iš aukštybių

user posted image

Akimirkos iš dalyvavimo visur. maudosi sūnus-šokoladui irgi reikia dalyvauti.

user posted image
user posted image

Nelenda maudytis? Druska kartais atvaro pas mane i dusa padidairyt😂😃

wub.gif
Atsakyti
Nelenda, atsargiai kraštais vonios maklinėja. va šiandien krabui akvą keičiau, tai mačiau, kaip nevidonas kišo leteną į vandenį, krabą bandė kibint biggrin.gif sūnus rėkia-aaaa prie žnyplių lenda tuoj busssss biggrin.gif biggrin.gif nieko nebuvo ax.gif
Atsakyti
Burmess, o tavo krabas karposi? unsure.gif aš irgi kažkada auginau, mano Karambolė niekada niekam neįkirpo schmoll.gif gerybinis buvo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kulverstuk @ 2016 04 10, 19:54)
Burmess, o tavo krabas karposi?  unsure.gif aš irgi kažkada auginau, mano Karambolė niekada niekam neįkirpo  schmoll.gif gerybinis buvo  wub.gif

na mes jo vengiam, jis sau, mes - sau biggrin.gif įgnybtų, jei imtume biggrin.gif
Atsakyti