Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(pukepuke @ 2016 01 20, 22:35)
Birželio 18d., 7 naktim 2+2, tezų kaina 1826 (be agentūros papildomos nuolaidos), o čia jau minusuokit kokią gaunat i savo agentės smile.gif

Laba diena, na va skrisim kartu tik mes į kitą viešbutį bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=kerija,2016 01 21, 11:57]

Įkalbinėjo įkalbinėjo draugai rudenį važiuoti į Turkiją, vis kažkaip "nepasirašėm", jau sakiau gana man jos biggrin.gif . Ba, bet dabar, kai gaunasi beveik 1000eur šeimai, nei užsakant rudenį, kažkaip neišeina susilaikyti. lotuliukas.gif
Papildyta:

Cia i koki viesbuti? Kokia seimos sudetis? Kokia agentura? bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,
prašau tik nesijuosti iš klausimo. Ar labai karštą antrą birželio savaitę Turkijoje? Dar nė karto nesu buvusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skrobliukė @ 2016 01 21, 13:51)
Sveiki,
prašau tik nesijuosti iš klausimo. Ar labai karštą antrą birželio savaitę Turkijoje? Dar nė karto nesu buvusi smile.gif

Mums tai net liepą ir rugpjūtį nebuvo per karšta biggrin.gif Žinoma vidurdienį karšta, bet juk visur daug vandens, galima gaivintis smile.gif net vaikui mūsų 7 m nebuvo per karšta, visą dieną mirkdavo baseine ant saulutės lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Zylute1,2016 01 21, 13:30]
[quote=kerija,2016 01 21, 11:57]

Įkalbinėjo įkalbinėjo draugai rudenį važiuoti į Turkiją, vis kažkaip "nepasirašėm", jau sakiau gana man jos biggrin.gif . Ba, bet dabar, kai gaunasi beveik 1000eur šeimai, nei užsakant rudenį, kažkaip neišeina susilaikyti. lotuliukas.gif
Papildyta:
Cia i koki viesbuti? Kokia seimos sudetis? Kokia agentura? bigsmile.gif thumbup.gif
[/quote]
Amara Dolce vita, du suaugę ir vaikas 8 metų. O per tezus ar novaturą dar nežinau, nes vakar su savo agentu susiskambinom, jis susakė kainas, o mes pasakėm, kad važiuojam.
Atsakyti
Amara wub.gif smagus prisiminimai smile.gif
Tik mums agente sake, jei pirma lanketes ten, kiti viesbuciai jau bus ne tokie geri jums biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2016 01 21, 15:43)
Amara Dolce vita, du suaugę ir vaikas 8 metų. O per tezus ar novaturą dar nežinau, nes vakar su savo agentu susiskambinom, jis susakė kainas, o mes pasakėm, kad važiuojam.

O kuri menesi tokia kaina wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 01 21, 17:20)
O kuri menesi tokia kaina wub.gif  4u.gif

gegužės
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2016 01 21, 16:49)

O kokioj cia agenturoj tokios kainos blush2.gif nes mums rodo 1800 g.gif
Atsakyti
Pasakykit man kuo skiriasi Nurol Club Salima ( Novaturas) CLUB SALIMA HV-1 (Tez Tour) .
Ta pati viesbuti pardavineja tik siek tiek skirtingu pavadinimu ? biggrin.gif biggrin.gif

Novaturas?

TeZtour

Klausimas, kodel kainos taip skiriasi
, pvz 05-20d- 835eur, 05-23d. 805eur, 05-25d. - 755eur.
Du suauge + 1 vaikas ( iki 2m).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blanchet: 21 sausio 2016 - 19:07
QUOTE(D'esire @ 2016 01 21, 19:19)
O kokioj cia agenturoj tokios kainos blush2.gif  nes mums rodo 1800 g.gif

Tai aš juk kainos neparašiau, aš rašiau, kad mums pasiųlė beveik 1000eur pigiau, nei draugai lapkritį pirko mirksiukas.gif
Mums irgi panaši kaina nuo gegužės 7dieną, 8 nakvynės.

oi, soriukas už suklaidinimą, visgi žodelio pigiau neprirašiau, pati dabar perskaičiau savo rašytą žinutę blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerija: 21 sausio 2016 - 19:07
QUOTE(Blanchet @ 2016 01 21, 18:44)
Pasakykit man kuo skiriasi Nurol Club Salima ( Novaturas) CLUB SALIMA HV-1 (Tez Tour) .
Ta pati viesbuti pardavineja tik siek tiek skirtingu pavadinimu ?  biggrin.gif  biggrin.gif

Novaturas?
TeZtour

niekuo... tik tezai nepakeite jo pavadinimo mirksiukas.gif
Atsakyti