Damos, kuo krutas Amara Prestige?
Jai nesunku pasakykit kiek sveikatos draudimas kainuoja? Raso kad rekimenduoja ji tureti.
QUOTE(ointriga @ 2016 01 21, 20:21)
Jai nesunku pasakykit kiek sveikatos draudimas kainuoja? Raso kad rekimenduoja ji tureti.
Tai pasitikrinkite bet kurioj svetainei draudimo, ten priklausomai nuo amziaus, dienu skaiciaus,salies skiriasi kaina.
Mamytes, gal kuri ryt būsit Adventure parodoj?... Pasidalinkit info - kokias nuolaidas kelionems taiko?
AČIŪ.
AČIŪ.

Sveikos,
Tai va važiuojam į Starlight convention center thalasso & spa 5 *, birželio 8 d. 10 naktų.
Gal kas kartu ten?
Tai va važiuojam į Starlight convention center thalasso & spa 5 *, birželio 8 d. 10 naktų.
Gal kas kartu ten?

QUOTE(Neili @ 2016 01 21, 12:04)
Į kokį jus? Su vaikais?

QUOTE(Zitvil @ 2016 01 21, 20:10)
Sveikos,
Gal kas kartu ten?
Gal kas kartu ten?

Ne ten,bet gali būti,kad tuo pačiu lėktuvu

QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 01 21, 21:15)
Taip gyvačiuke pastebėjau:) ir viešbučiai šalia, tik jūsų pirmesnis. O kiek naktų jūs skrendate? manau tuo pačiu lėktuvu jūs per teztour ar novaturas? mūsų rytinis skrydis.
Tiesa galite įkelti į bendrą sąrašą

QUOTE(Zitvil @ 2016 01 21, 20:23)
Taip gyvačiuke pastebėjau:) ir viešbučiai šalia, tik jūsų pirmesnis. O kiek naktų jūs skrendate? manau tuo pačiu lėktuvu jūs per teztour ar novaturas? mūsų rytinis skrydis.

Skrendam su Novaturu,skrydis taip pat rytinis

Gaila,aš taisyti žinučių senų neturiu galių

QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 01 21, 21:37)
Skrendam su Novaturu,skrydis taip pat rytinis
8 nakvynėm
nepataisysiu dabar...

nesvarbu, kas gali tas pataisys:) aišku lėktuvas vistiek vienas:)
QUOTE(Zitvil @ 2016 01 21, 21:23)

man atrodo, kad pirmiau uzves i starlight o po to sekantis toje pacioje vietoje turanas
QUOTE(Zitvil @ 2016 01 21, 20:44)
nesvarbu, kas gali tas pataisys:) aišku lėktuvas vistiek vienas:)
Nebūtinai . Pernai kilo du small planeto į Turkiją,gal 15 minučių skritumu 😆