Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminiai mamyčių namučiai

QUOTE(Cit @ 2016 01 29, 12:21)
Ach sian mano kukuliai miegojo 5,5val rojus,pavalge dar 4,5 jauciuos sian persimiegojus.  biggrin.gif biggrin.gif Tik ka db daryt visas laikas valgymo persislinko per 2h?

Vaizdas toks kad dar viena miegaliuku porele atsirado thumbup.gif Reikia dziaugtis kad miega 4u.gif Na o grafikas tai slankiosis daznai. Na , kuriam laikui nusistovi, paskui vel keicias, taip jau yra. Nebent aisku labai grieztai laikysies ir zadinsi kas tas 3-4 rekomenduotinas valandas. Beje, kokiu svoriu tavo bernuzeliai gime? ax.gif 4u.gif

QUOTE(Ruta.B @ 2016 01 29, 14:59)

Duodu kietą maistą maišytą su pienu per buteliuką. Prakirpau didesnę skylę-puikiai geria:). Man atrodo Burbuliacija taip darė.

Taip, as kuri laika taip daviau, nakciai idedavau tos pirktines koses i buteliuka su misiniu. Dabar jau nebededu nes pagaliau valgyt pradejo, bet pora men tai tikrai daviau. Na kitur sako kad miega geriau vaikai, sociau atseit, nors Edenai kiek zinau, nelabai pasiteisino tai 4u.gif

QUOTE(Atisa @ 2016 01 29, 16:35)
Rosita? clap.gif: clap.gif: birthday.gif

Na laukiam naujos mamytes bigsmile.gif Bandau isivaizduoti kad ji dar negali atsigauti ir patiketi ka ant ranku laiko. Po tiek laukimo rolleyes.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
vau, lauksim naujos mamules ... isivaizduoju, kiek kanciu keliu praeita iki sito rezultato . bet svarbiausia, kad rezultatas toks smile.gif

o mano mazius irgi susirgo. ryte dar neauksta temperatura buvo, 37.4 ...o pavakary jau 38.8 sad.gif . o simptomu jokiu nesimato... vat ir zinok, nuo ko. unsure.gif
Atsakyti
Laina, sveikatos tavajam 4u.gif

Mes siandien visgi iki gydytojos vaziavom, diena mergaite gan gerai jauciasi bet naktys sunkios jai, praeita nakti daznokai verke, gan stipriai kosejo. tai issgandau.
Sake gyd gerklytej matosi paraudimas, uzdegimas yra, bet plauciukai graziai, negirdet jokiu karkalu, atsikosti dregnu kosuliu, tai sake stebet savaitgali jei kazkas vaziuoti i priemima, stebeti vanguma, bet ji gan aktyvi, tai tikiuos isgysim. Bet poliklinikoj zmoniu unsure.gif ir mazu ir dideliu antpludis tiesiog verysad.gif

Labai smagu del Rositos bigsmile.gif

Atisa, as vakar tau pasiguodziau, kad neprisiveciu sportuot ir paskui kazkoks spyris buvo, issitraukiau elipsa ir myniau, nu taip smagu poto wub.gif
pagalvojau kitos vaziuoja i sporto kluba, kad paminti dvirati dar kazka pasportuoti, o as turiu namie, tai ta laika ka veziuoja ruosiasi as galiu isnaudot mynimui, tai labai dziaugiuos atejus i prota, tikios minti 3kartus i savaite apie 30 min kolkas, paskui matysiu.
Bet pakalbesim po men biggrin.gif blush2.gif tikiuosi,kad nereikes raudonuoti 4u.gif
Atsakyti
Kas čia visiems su tom ligom:( sveikatos daug daug!!!

Armante šaunuole, va pasisakei garsiai, bus motyvacija sportuot:) o aš nuėjau į konsultacijá pas kineziterapeutá ir masažá. Svoris tai kaip svoris, turiu pliuse jo daug deja sad.gif Bet kad skauda visus galus-nugará, kelius, riešá, ranka naktimis tirpsta. Tikiuos atstatys mane:)

Apie grafiká kalbant, man rodos maniškiams turėti vienodâ grafiká yra misija neįmanoma. Vienas miega po 40 min miegus, kitas po 1 val, gali ir 1,5 išparpt. Tai jau po pirmo miego jie man išsiskiria. Nu tai ká, yra kaip yra, nepriversiu jo ilgiau miegoti.
Svarbu tik sužiūrėti, kada kas nubudo, kad žinočiau, kada maždaug bus nuvargę ir guldyt miegoti.

Super dėl Rositos, pagaliau!
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2016 01 29, 19:32)

issitraukiau elipsa ir myniau, nu taip smagu poto  wub.gif

Armantele, oi zinau ta jausma 'poto' rolleyes.gif as vien del jo prisiversdavau sportuoti, taip tonusas pakyla ar kaip cia vadinasi, bet nu tikrai gera savijauta po pasportavimo. Tikiuosi kad taps tau iprociu tas minimas mirksiukas.gif as seniau buvau taip ipratus po kokius 3 kartsu i savaite prasimankstint, kad jei neiseidavo del konors, tai ziauriai blogai jausdavaus. O dabar po vaiku atsiradimu praradau motivacija kazkodel verysad.gif Per nestuma pripratau nesportuot, 'lomkiu' del nesporto nebeturiu, o dabar negaliu prisiverst. Randu kitu svarbesniu uzsiemimu, nors jei labai noreciau rasciau laiko tam sportui. Irgi turiu toki pati treniruokli namie. Tik va kur ta motivacija dingo g.gif jei atvirai, tai esu ziauriai save apleidus ir neprisiziurejus. Kartais net baisu i veidrodi paziuret wacko.gif
Atsakyti
as jau antra menesi minu savo elipsini treniruokli , mazdaug po 65 min kasdien (isskyrus savaitgalius) ... tikrai kaifas, daug energijos atsiranda paskui. o ir linijos labai pagrazejo biggrin.gif Nes mindavau iki pat gimdymo, o paskui apsileidau ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2016 01 29, 21:47)
as jau antra menesi minu savo elipsini treniruokli , mazdaug po 65 min kasdien (isskyrus savaitgalius) ... tikrai kaifas, daug energijos atsiranda paskui. o ir linijos labai pagrazejo biggrin.gif Nes mindavau iki pat gimdymo, o paskui apsileidau ... smile.gif

Tikiu kad smagu rolleyes.gif ech, tikiuosi ir as kadanors gryzti i vezes unsure.gif
Atsakyti
Mano maziai gime 48,5cm 2200 ir 49cm 2700.
Db vyras dydysis 4200, mazius 3500. Bet skirtingi tokie, visai nepanasus ir kuno sudejimai skirias, didckis rubuilis storulis, mazius lieknas biggrin.gif ir isterikas. Jau jei jis alkanas, visi kaimynai tai girdi biggrin.gif
Meginau piena padidint su pientraukiu ir suds gaunas.. nzn aplink pas nieka tiek pienyko ner mazai sad.gif jau minti turiu mest sita reikala..
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2016 01 30, 00:27)
s.. nzn aplink pas nieka tiek pienyko ner mazai sad.gif jau minti turiu mest sita reikala..

yra yra 4u.gif pas mane jo pradzioj isvis nebuvo, tikrai maniau nieko su manim nebus,bet jau 8 menuo eina wub.gif nezinau, kiek su dvynukais tai imanoma,bet svarbu kuo dazniau traukti, pacioj pradzioj-ypac anksti ryte,beveik nakti (tada didziausia kieki pritrauksi), gerk skysciu,gal kokia ozrage pavartok 4u.gif aisku tai tik teorija, neisivaizduoju,kaip su 2 leliais ivykdyt punjta "kuo dazniau traukti" g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2016 01 29, 23:54)
  nezinau, kiek su dvynukais tai imanoma,bet svarbu kuo dazniau traukti, pacioj pradzioj-ypac anksti ryte,beveik nakti (tada didziausia kieki pritrauksi), gerk skysciu,gal kokia ozrage pavartok  4u.gif aisku tai tik teorija, neisivaizduoju,kaip su 2 leliais ivykdyt punjta "kuo dazniau traukti"  g.gif  biggrin.gif

Atisa, nu pvz man nebuvo jokio skirtumo, ar naktį, ar dieną traukt - kiekis tas pats arba net dieną, kai daugiau gerdavau skysčių, ir daugiau būdavo. taip kad kiekvienai skirtingai.
galima galima dažnai traukt - bent kas 3 val., bet oi nesinori prisimint to laiko biggrin.gif

pas mus kažkokia nesąmonė kelios dienos vyksta - vakarais merginom aktyvumo priepuolis ir neužmiega iki pat 11val., pratraukia net 5 valandas, o dieną lūžta miegot vos po 3 valandų. pavargom jau doh.gif pavargom nuo tų bandymų užmigdyt, o jos linksmos sau krykštauja doh.gif sakyčiau pereina prie vieno miego, bet nu nepratraukia dieną niekaip, tik vakare.... verysad.gif ir šiandien svarbiausia lauke buvom, jau galvojom po gryno oro smigs, tai kur tau doh.gif priešinga reakcija... o man kažkokia depresija, nervai nelaiko, sužvėrėjau.
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2016 01 30, 01:30)
Atisa, nu pvz man nebuvo jokio skirtumo, ar naktį, ar dieną traukt - kiekis tas pats arba net dieną, kai daugiau gerdavau skysčių, ir daugiau būdavo.  taip kad kiekvienai skirtingai.
galima galima dažnai traukt - bent kas 3 val., bet oi nesinori prisimint to laiko  biggrin.gif

Tino, aš apie tave tai nekalbu, tu išvis viena iš eksponatų, kurioms "liejasi laisvai" 4u.gif tikrai lb daug skaičiau apie pieno gamybą..būtent nakties metu organizmas išskiria daugiausiai prolaktino, kuris yra atsakingas už pieno gamybą, todėl žindyti/traukti naktį yra būtina. Taip pat didinant kiekį, kai pienuko gerokai per mažai, toli gražu neužtenka traukti kas 3 val. rolleyes.gif čia vėlgi kalbu ne apie tokias kaip tu, kurios neturi problemų su pienuku ir niekad neturėjo bigsmile.gif

Labai užjaučiu dėl mažių šėliojimo..aktyvios jos pas tave blush2.gif manau susitvarkys po metukų... gal bandykit prie 1 miegelio pereit jei ištisai užspaust reikia. Tiesiog pratempt laiką joms patinkančiu būdu. Pvz.maniškis kai alpinėja, numaunu kelnes-ir į vonią pasituškent. Kaipmat išsiblaško 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 30 sausio 2016 - 00:08
QUOTE(Atisa @ 2016 01 29, 23:54)
yra yra  4u.gif  pas mane jo pradzioj isvis nebuvo, tikrai maniau nieko su manim nebus,bet jau 8 menuo eina  wub.gif  nezinau, kieak su dvynukais tai imanoma,bet svarbu kuo dazniau traukti, pacioj pradzioj-ypac anksti ryte,beveik nakti (tada didziausia kieki pritrauksi), gerk skysciu,gal kokia ozrage pavartok  4u.gif aisku tai tik teorija, neisivaizduoju,kaip su 2 leliais ivykdyt punjta "kuo dazniau traukti"  g.gif  biggrin.gif

As tik pradedu traukt dazniau, tai mano bermam uzeina cirkinimaisi biggrin.gif gerai kai vyras namie jis su jais uzdiima as su pientraukiu biggrin.gif prinese man akusere homeopatiniu zirniyku, spec arbatos, papildu ir sikna.. kaip 100ml taip 100 kartsis ir to ner. Tino saunuole, kiek skaiciau, negalejau atsistebet, kiek pienuko turi wink.gif
Atsakyti