Nu va Burbuliacija sulaukei ir tu baltojo gražuolio. Sveikinu!!!
Piktute sveikinu su ropojimu
Tau geriausiai matosi vaikučių skirtumai augime. Visi vienodo amžiaus o pasiekimai skirtingi.
QUOTE(laina12 @ 2016 01 18, 09:12)
ui, tino, cia gi priesgrybelinis preparatas
jokiu budu be gydytojo paskyrimo negalima...ypac tokiems mazuciams
kaip matau, jau nauja tema... pagaliau. bet pasibaigsim ja, turbut vasarai ipusejus
sveikinu prisijugusias naujas mamytes. Dauguma vyresniu vaiku mamu jau retokai beuzeina. Kad labai jau laiko trukumas.
Gal kada prisiruosiu parasyt daugiau. bet paskaitau vis , kaip sekasi naujoms ir senbuvems 
kaip matau, jau nauja tema... pagaliau. bet pasibaigsim ja, turbut vasarai ipusejus
sveikinu prisijugusias naujas mamytes. Dauguma vyresniu vaiku mamu jau retokai beuzeina. Kad labai jau laiko trukumas.
sveikos,
jo, žinau, jį net aš kažkada naudojau anam galui. tai mum gydytoja ir patarė, kai jau labai nepadeda cinko tepalai, tai šitą panaudot, bet žinoma juo nepiktnaudžiaujam, nors dabar daug ir nebereikia.
aha, turbūt vasarą pabaigsim
tikrai žiauru, užsiimu vien mažių gaudymu
mes po TA, priaugo jau tik po 200g - 9 kg ir 8,5 kg. pasitikrinom Hemoglobiną, tai jis 113 ir 110. visai padorus nieko nevartojant. žinoma, bus galima šį bei tą pagerinti maiste ir karts nuo karto įlašint į košę geležies. bet smagiausia tai, kad mergytės nė nesurėkė imant kraują
QUOTE(Tino @ 2016 01 18, 12:53)
sveikos,
jo, žinau, jį net aš kažkada naudojau anam galui. tai mum gydytoja ir patarė, kai jau labai nepadeda cinko tepalai, tai šitą panaudot, bet žinoma juo nepiktnaudžiaujam, nors dabar daug ir nebereikia.
mes po TA, priaugo jau tik po 200g - 9 kg ir 8,5 kg. pasitikrinom Hemoglobiną, tai jis 113 ir 110. visai padorus nieko nevartojant. žinoma, bus galima šį bei tą pagerinti maiste ir karts nuo karto įlašint į košę geležies. bet smagiausia tai, kad mergytės nė nesurėkė imant kraują
Kodel taip sakot kad tema tik vasara pabaigsim? juk temos tai palyginti normaliai baigiasi, tik pavadinima buvom pamirse pakeisti
Tino, o tu ju i joki manieza ar garda nebandai talpint? su paminkstintom grindim. AS taip isivaziduoju kad kai jau stotis prades desiu i toki daigta https://www.youtube....h?v=Ya5RSdNoWsE kad nereiktu VIEN tik gaudyt visa diena, bet gal kas is praktikos ka pasakys kaip tie aptverimai? Ar vaikai taip jau nenori juose but
Piktuke, su ropojimu jus
QUOTE(burbuliacija @ 2016 01 18, 14:49)
Tino, o tu ju i joki manieza ar garda nebandai talpint? su paminkstintom grindim. AS taip isivaziduoju kad kai jau stotis prades desiu i toki daigta https://www.youtube....h?v=Ya5RSdNoWsE kad nereiktu VIEN tik gaudyt visa diena, bet gal kas is praktikos ka pasakys kaip tie aptverimai? Ar vaikai taip jau nenori juose but
Man tai cia visai smagiai atrodo 
šitas tai jau labai didelis ir gražus, mes turim paprastą http://www.parduotuv...3670858492.html , bet nu laaabai jame nesėdi ir nežaidžia jos. o kai išmoko atsistot, tai ne žaidimai galvoj, o tik stotis nori. aš irgi norėčiau, kad kiek ilgiau jame pasėdėtų. gal kas ką patars iš vyresnių vaikų patirties
QUOTE(Ruta.B @ 2016 01 18, 13:05)
Savaitgalį buvau pas tėvukus, parsivežiau ekologiško triušio mėsytės mažylei. Mano tėvukas laiko triušius nors tuo nereikia rūpintis. Užsišaldžiau gabaliukais -lauksim
Man iškilo klausimas kurie pirmi dantukai auga viršutiniai ar apatiniai?
Man iškilo klausimas kurie pirmi dantukai auga viršutiniai ar apatiniai?
Maniskis triusio isvos nevalgo,ziaugcioja, purtosi,spjauna ir purskia lauk
QUOTE(burbuliacija @ 2016 01 18, 14:01)
Piktuke, su ropojimu jus! Kaip smagu!!
Tino, nekvailos gi mergaites,kuris tau nores garde tupet
QUOTE(Atisa @ 2016 01 18, 16:37)
Piktuke, su ropojimu jus! Kaip smagu!!
Tikrai labai anksti pradėjo ropot
Tai va
Aš šiandien susinervinau
Panešiojom kokias 5 valandas....Bandysiu pardavinėt. Gal kas norėtumėt dviejų? Nu bet pirkau tai nešiojimui
Oho, koks fainas tas youtube aptvarėlis
Man irgi tokio reiks
kažin kiek patvarus tas iš beta.lt? Visai sudomino ateičiai.
Man irgi tokio reiks
As ziurinejau ir tuos medinius. Tik tiek kad tie plastmasiniai idomesni atrodo. Bet prie grindu jie visi panasiu principu prisitvirtina, vaakumu, tai del stovejimo turetu stovet. Nu tik ar tris griovikus atlaikys tai nezinia
Musu draugai dvynukams kitaip dare (aisku salygos leido bute buvo atskiras kambarys jiems abiems) tai tik uztvere duris su tokiom medinem grotelem, o kambari padare pilnai saugu pilna atrakciju, nu ir abudu vartydavosi tam kambary jie duodavos 
Man tas beta kelia itarima gardelis, toks gleznas kazkodel atrodo bijau isverst gali toki
as manieza paprasta turiu bet jis nlb buna..ar gardely butu irgi abejoju baisiai , su vaikstyne db duodas po namus...galvoju kad teks daryt saugius namus ir tiek, prisisakiau jau apsaugu , nes su vaikstyne jau varineja ir rozetes randa ir spinteles ziuri, pas tevus spinteles netgi be rankenu bet jis nuziurejo kad uzkisus ranka kazkaip atidaryt galima ir jau krapsto
aisku dabar vargsiukas tai visai be jegu leipsta, net pasodinu tai paskui ant sono kartais randu, toks vangus vargsas, tai daugiausia ziurim multikus, knygeles skaitom ir miegam...
mums dar neaisku kas, dar sergam, daktaras liepe laukt rytojaus ziuresim kaip temp. jei nukris ryt tai tridiene karstine bus, jeigu nekris sake tada jau ziuresim toliau, atsirado biski toks berimas tai bus matyt ... tridienes pabaiga irgi buna berimu, tai duok D butu si liga, sake daktaras si nekalciausia musu dabartiniu atveju
Man tas beta kelia itarima gardelis, toks gleznas kazkodel atrodo bijau isverst gali toki
mums dar neaisku kas, dar sergam, daktaras liepe laukt rytojaus ziuresim kaip temp. jei nukris ryt tai tridiene karstine bus, jeigu nekris sake tada jau ziuresim toliau, atsirado biski toks berimas tai bus matyt ... tridienes pabaiga irgi buna berimu, tai duok D butu si liga, sake daktaras si nekalciausia musu dabartiniu atveju
QUOTE(Edena @ 2016 01 18, 22:37)
Musu draugai dvynukams kitaip dare (aisku salygos leido bute buvo atskiras kambarys jiems abiems) tai tik uztvere duris su tokiom medinem grotelem, o kambari padare pilnai saugu pilna atrakciju, nu ir abudu vartydavosi tam kambary jie duodavos 
Edenute, sveikit
Oi faina butu tureti atskira kambari vaikams irengta saugiai ir vien su visokiom pramogom
Na tie maniezai tai isvis as nesu girdejus dar kad kieno nors vaikas megtu jame sedet
labas vakaras merginos .
Skaitau jus , tai jauciu nei vieno panausaus amziaus maziuko nera kuris nesivartytu , nu maniskis nenori ir viskas
sestis vis daugiau bando , bet iki atsisedimo irgi dar toli ... , toks jaumas kad viska prades daryti labai velai
Nu bet su valgymu bedu nera , viska valgo ir daug
prie vaiko negaliu valgyti nes ziuri griebia , dar buna ir dudas paleidzia kad neduodu
As aktyviai dbr labai sportuoju , snd ryte 10km , vakar vakare 5km begau , salei kiekviena vakara plusu
Skaitau jus , tai jauciu nei vieno panausaus amziaus maziuko nera kuris nesivartytu , nu maniskis nenori ir viskas
Nu bet su valgymu bedu nera , viska valgo ir daug
As aktyviai dbr labai sportuoju , snd ryte 10km , vakar vakare 5km begau , salei kiekviena vakara plusu