Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminiai mamyčių namučiai

QUOTE(burbuliacija @ 2016 01 20, 14:47)
Gal labiau savisaugos instinktas.  Maciau filmuka kaip ji tikrina, tai paima vaika ant ranku horizontaliai per liemeni ir truputi kojas prilaikant, leidi vaika zemyn link kokio nors pavirsiaus, zemes ar lovos, truputi zemyn galva kad jam jaustus ir vaikas instinktyviai turi istiesti rankas i prieki, tam kad nenukristu ant galvos. O pats savisaugos jausmas man atrodo ateina daug veliau. Juk ir vieneriu+ metu vaikai nelabai turi to savisaugos jausmo, eina griuna, kisa pirstus kur nereikia.  Bet aisku griudami automatiskai atstato rankas i prieki- tai cia ir yra tas savisaugos instinktas, kuris gana anksti pas kudikius atsiranda, pagal ta filmuka man atrodo 3-4men  4u.gif
Piktuke, su gera TA 4u.gif

o kaip issamiai paaiskinai 4u.gif tai va ta ir pagalvojau kad visi su guzais buna griuna visur kai vaiksciot pradeda tai kur ta savisauga biggrin.gif o sita gal reikes isbandyt prie kaldros, ar saviskiams tikrinai ? mano gydytoja tai netikrino maniskio nei karto sito, reiks uzklaust gal pirmadieni jei pasveiksim ateis pas mus.. jeigu koset baigsim doh.gif Burbuliacija kaip orai pas jus?
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2016 01 20, 15:38)
o kaip issamiai paaiskinai  4u.gif  tai va ta ir pagalvojau kad visi su guzais buna griuna visur kai vaiksciot pradeda tai kur ta savisauga biggrin.gif o sita gal reikes isbandyt prie kaldros, ar saviskiams tikrinai ? mano gydytoja tai netikrino maniskio nei karto sito, reiks uzklaust gal pirmadieni jei pasveiksim ateis pas mus.. jeigu koset baigsim  doh.gif  Burbuliacija kaip orai pas jus?

Bandziau, tiesia tas rankas biggrin.gif Bet esu bandzius ir daug anksciau, tai mergyte seniau netiesdavo, na bet dabar viskass ok smile.gif

Cia va video apie tipine ir atipine kudikio raida, cia rodo ir apie ta savisaugos instinkta. Yra filmukai desinej ir 2, 4 menesiu vaikams, radau iki 6 men, gal yra ir vyresniems. O per TA tai gyd mums sito irgi niekad netikrino

https://www.youtube....h?v=sUO6baJ0FcA

Na vesu pas mus dabar +10- +12, bet saule daznai islenda, bet buna ir vejas didesnis, zvarbus, nu ziema, tokia kokia cia buna smile.gif
Atsakyti
laba
na, o mes siandien irgi apsilankem poliklinikoj. gavom MMR skiepa. liko dabar paskutinis 18 menesiu... ir paskui jau bus tik 6-7 metu. Bet joris vyriskai, ne nezliumbe, kai skiepijo.
pasvere - 12.5 kg ... o ugis - sunkiai gavos pamatuot toki nepaseda.... tai velniai zino , gal 85 gal 88 cm biggrin.gif bet sake, prie didesniu bicas.
ejom visai vakare, tai zmoniu beveik nebuvo. tikiuos, ir jokiu zarazu nepasigavom. dar lyg gripo pas mus nera.. kaune ir vilniuj dauguma atveju
Atsakyti
Burbuliacija, fainas video 4u.gif perziurejau, tikrai naudinga pasilygint.
Laina12, kaip man grazu auksti vyrukai wub.gif

Na o mes is prekybcentrio vistik rota parsinesem matyt..maniskis sndn jau ir viduriuoja, ir vemia verysad.gif na bet mums tai nieko, tik mazyliui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2016 01 20, 23:46)
Burbuliacija, fainas video  4u.gif perziurejau, tikrai naudinga pasilygint.
Laina12, kaip man grazu auksti vyrukai  wub.gif

Na o mes is prekybcentrio vistik rota parsinesem matyt..maniskis sndn jau ir viduriuoja, ir vemia  verysad.gif  na bet mums tai nieko, tik mazyliui  g.gif

Oho, rota doh.gif Nu sakes. Gydikites mazuciai, nu gal paciai nepersiduos. Bet isivaizduoju, geriau jau paciai negu kad mazutis kankintusi unsure.gif Laikykites console.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos 4u.gif

Jetus, kaip baisiai cia Jums Edena, sveikit sveikit sveikit! 4u.gif

Atisa! eina sau.
Kaip tik vakar maniske po pietu miego parsivezu vezima, o ji tokiu staigiu sliaukt tiktai, griebiau vaika, kokius 4 kartus kol visa pietu kose neisveme, kaip baisu, eina sau. Pradzioj issigandau,kad nebutu roto, bet niekur absoliuciai nebuvom iseje, niekur, sedim namie.
Kaip tik vakar pietums daviau bulviu ir pirmakart morka isviriau kartu, tai man iskart itarimas, kad cia nuo jos, matomai nesusivirskino. bet baisiai, mergaite isikniaubus inkscia, paskui nusnudo, jau atsibudo pradejo ciulbet, tai iskart ir nurasem tom morkom, dabar baisu ju man bus duoti.

O ka Jus darot? skambinai gydytojai ar dar bandysit namie?
Belieka tik palinketi kuo greiciau pasveikti verysad.gif

Visas su TA, ogo kokia piktukes manekene auga bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos,

Prisiduodu ir as po TA:
Mergina - 6.5 kg, 65 cm
Berniukas - 8 kg, 69 cm - irgi ne is mazuju auga bigsmile.gif wub.gif
Abieju kakuciai priduoti, lauksim verdikto ir sprendimo budu, o as ant dietos pasedesiu 4u.gif

Visoms mamoms ir ju ligoniukams stiprybes ir sveikatos, mes gavom 4 menesiu skiepus tai ziuresim kaip cia sikart sureaguos, uzlauziau tai labai sunkiai po maisto ax.gif
Atsakyti
Atisa užjaučiu labai, kad tą bjaurybę pasigavot. Ar girdot elektrolitus? Labai vaikams nepatinka, bet padeda tikrai mažučiams. Linkiu ir patiems neužsikrėsti. Eina sau, kai prisimenu pati keturias dienas kiaurai viduriavau, o N tik mp gėrė, nieko daugiau nebuvo įmanoma įkišti.
Edena tikiuosi jau geriau jums.
Su gerom TA, kokie dideli vaikai jūsų wub.gif Ir Joris, ir Piktutės panelė, o jau Known bernužėlis! N dabar dar 9 kg nesveria.
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2016 01 21, 12:45)
O ka Jus darot? skambinai gydytojai ar dar bandysit namie?
Belieka tik palinketi kuo greiciau pasveikti  verysad.gif

Namie mes.. kad idomiai, vakar veme 3 kartus ir nakti 1 karta. Ir viskas. Siandięn tik viduriuoja, bet ir tai ne itin smarkiai. Kazkaip lengvai busim persirge cool.gif arba cia visai ne rotas buvo g.gif
Aciu,Wiliux! Bandzia elektrolitus,dar labiau ziaugcioja nuo ju doh.gif

Visas su gerom TA 4u.gif
Atsakyti
Atisa, na gal taip lengvesne forma ir issikapstysit 4u.gif

Krown, oogo bernuzelis ir ugiu aukstas bigsmile.gif

Perziurejau albumeli, pamaciau Tino grazuoles, pupso dvi, bet jau visi jie man nebe leliukai, ziuriu i savo mergaite jau ji man didele tokia, rodos dar tik 7 men, bet jau toks vaikiukas, nebe leliukas smile.gif
bandziau ikelt video i albumeli, kaip ji ant zemes gyvena, jau ant kampo visai nebuna, nebent su manim.
siandien migdziau lovytej, palikau miegancia, girdziu kriuksi nueinu ji jau stovi isikibus, anksciau pabudus verkdavo, taip saukdavosi musu, dabar turi ir be musu ka veikt biggrin.gif
Perziurekit ar rodo video? o gal ji i kokia kita skilti reikia kelti? nes man rodo,kad kraunasi, bet neatidaro.
Atsakyti
Dičkiai visi kokie:) maniškiai irgi dideli. Praėjusiá sav 3 mėn proga-7,9 kg ir 66,5 cm, 6,9 kg ir 62 cm.
Sveikit, kas sergat! Vakar buvom su mažium pas dermatologę. Pradėjus nuiminėt pleiskanú luobelę su sliejum ar uriage priemone, galvos oda sudirgsta, parausta, vaikas tada kasosi vis iki kraujú. Tai išrašė gaminamo tepalo, ryt pagamins. Klausė ar nėra virškinimo problemú, sakė čia gali būti susiję.
Paskutinėm dienom mano vaikai valgė kaip išbadėję. Padidino normas, bet valgymú ne tai kad neparetino, bet dar padažnino. Tai varė 8 kartus paroj po 150 ir daugiau, naktį dar ir 190 buvo. Nupušimas. Bet šiandien ramybė, kol kas 3 val traukiam laisvai. Ir dar pradėjom miegančius maitint 23 val, tada naktį tik 1 kartá reikia keltis.
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2016 01 21, 16:15)
Dičkiai visi kokie:) maniškiai irgi dideli. Praėjusiá sav 3 mėn proga-7,9 kg ir 66,5 cm, 6,9 kg ir 62 cm.
Sveikit, kas sergat! Vakar buvom su mažium pas dermatologę. Pradėjus nuiminėt pleiskanú luobelę su sliejum ar uriage priemone, galvos oda sudirgsta, parausta, vaikas tada kasosi vis iki kraujú. Tai išrašė gaminamo tepalo, ryt pagamins. Klausė ar nėra virškinimo problemú, sakė čia gali būti susiję.
Paskutinėm dienom mano vaikai valgė kaip išbadėję. Padidino normas, bet valgymú ne tai kad neparetino, bet dar padažnino. Tai varė 8 kartus paroj po 150 ir daugiau, naktį dar ir 190 buvo. Nupušimas. Bet šiandien ramybė, kol kas 3 val traukiam laisvai. Ir dar pradėjom miegančius maitint 23 val, tada naktį tik 1 kartá reikia keltis.

Gal augimo suolis koks kad tiek valgo. Maniskiam irgi buna dienu kad daug valgo, o paskui buna ir nevalgadieniu. Maniskis irgi nusikaso kakta iki kraujo doh.gif Isvis dabar ji ismete tokiom raudonom demem, veida, kakla, ant krutines deme yra, ant keliu vidines puses, nu ziauriai atrodo. Nauja ka ivedziau i raciona tai bulve, tai negi jam nuo bulves taip doh.gif

Oi dideli vaikuciai ir tavo smile.gif Maniskiai tiek svere 7iu menesiu 4u.gif
Atsakyti