QUOTE(Edena @ 2016 02 23, 20:39)
Burbuliacija atsimenu kelei si aptvareli, aciu kad pakartojai uzsakiau ir mums nu pagalvojau bus gerai ir lauke terasoj kai silta bus pritvirtinti.. Kol nebus tiek jegu kad isgriaus tvoreles
Piktuke o kitokiu skysciu geria? Nes vien kose beveik pas jus? Musu tai dazniau pieno dar apie 700 isgeria...
5-6 pienas 150
9 kose kruopu
12 pienas 150
14.00 kose darzoviu/mesytes
17.00 pienas 100
18.00 kruopu kose
19.45 pienas 180-200 ml
23-24 val pienas 130
Man irgi idomu kitu diemotvarkes, ir kaip skysciai.. Nu mano vandens isgeria gal 20 ml per diena.. Nieko kito neduodu nenoriu kad iprastu prie saldinto ko nors.. Nors kompotuka bamdziau tai irg negeria
Aptvarelis tikrai pravers, ir lauke tikrai gera ideja

Namie tai jis prisitvirtina su tom vakuminem pedom, o lauke tai vistiek nera jau tos plokstes tokios lengvos. Ir kai sujungtos i kvadrata, tai kazi ar taip lengvai ten jas kudikis kilnoti gales

Ir kazkaip dar pritvirtint ir lauke galima sugalvot
Na musu dienotvarke tokia:
8val misinys, kaip kada isgeria nuo 130-200ml
11val kose grudu
Po koses bandau duot atsigert vandens su sultim, bet vos laizo ir tiek
13-14val misinys isgeria kaip kada irgi nuo 130-200
16val vel misinys isgeria priklausomai kiek isgere 13val, jei mazai, tai 16 val isgers daug, ir atvirksciai
18val darzoves su mesa+ jogurtas+vaisiai
19.30 misinys, isgeria apie 150-180
02val misinys, isgeria apie 120
Na jogurta dabar isemiau is valgiarascio nes lb viduriai kieteja, ir vaisius galvoju duot ne po vakariens o kokis 16val, nes pucia pilvus. Manau vaisiai ant rimto maisto ner gerai.
Mums gyd yra isdavus lapa su dienotvarke , tai ten taip siulo:
Ryte pabudus 240ml-270ml pieno (galima idet i piena tu dribsniu) jei vaikas atrodo alkanas
12 val darzoves+mesa/zuvis 200gr+ desertas (vaisiai arba yogurtukas 130gr)
16val vel siulo yogurta+vaisiu piure+ vaikiska sausaini ARBA pienas/misinys+vaisiai
vakare vel 240ml butelys su tais dribsniais,
ARBA kazkokia sriuba
ARBA darzoviu piure+ 120-150ml butelys
+vel vaisiu piure
Ne pats sveikiausias pas prancuzus valgiarastis. Pamatytumet kokiu cia kosiu kudikiams pirkti yra( na gal ir lt yra, nezinau, bet man keista pasirode)- sokolado skonio, krosantu skonio, bulkos skonio ir pan. Cia kudikiams nuo 6 men. Viskas saldina nezmoniskai, normalios pirktines koses rast neimanoma. Ir dauguma kosiu be gluteno, nors pati gyd. pabreze kad tik su glutenu duot, nes jame visi B grupes vitaminai.. Na dabar aisku pati verdu, pradzioj pirkau truputi kai i ta misini dedavau ir kai nieko nevalge tai ir pirktines isbandziau, bet kai pamaciau kiek jose cukraus, tai fantazija atsoko..
Papildyta:
QUOTE(Aivė @ 2016 02 23, 21:31)
Vaikutis po zindymo, nors paguldau ant peties, neatsirugsta, o veliau kai paguldau atpila pienuka ir jam toks diskomfortas, issibudina, ir veliau sunkiai uzmiega. Tenka ilgokai panesioti, vel migdyti, jis ilgokai nenusiramina, verkia, zagsi.... tai pasiule si vaistuka nuo pilvo diegliuku

Bet manau ir be vaistu turetu praeiti, tiesiog dar neveikia skranduko motorika. As dar nelabai suprantu kiek jis suvalgo, gal per daug pienuko gauna. Leidziu zisti 30-40 min, nes jis speja ir pamiegoti tuo metu

Zodziu man dar mokytis ir mokytis
Aive, dar nesveikinau taves, tad sveika patapus mama
Del atruginimo, ar nebandei kitu pozu? pvz ant keliu pasidet vaikuti galima pilvuku zemyn,man visa laik greit atsirugdavo tokiu budu, arba jei iskart neatsirugsta, paguldai ant nugarytes, ir po keleto minuciu vel pakeli- irgi budavo padeda. Na maniskiam nebudavo lb dideliu problemu atsirugt, bet kai uzstrinkdavo tai taip darydavau, visad padedavo, tad pabandyk, gal irgi macys