Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminiai mamyčių namučiai

QUOTE(Ruta.B @ 2016 02 27, 19:07)
Jau tavo mergaitė pati atsistoja? Per seminarą ortopedas sakė kad į vaikštynę galima vaiką dėti, kai lovytėje pats atsistoja.

Pati neatsistoja, bet labai nori stovėti ir pastovi po kelias sekundes vaikštynėje.Žinau tą ortopedų poziciją, ir motyvus, bet kažkaip manau, kad nepakenks, gi nelaikau joje nuolat.O kadangi praktiškai visą kitą laiką ji man ant rankų, tai tas manymas man neatėjo labai sunkiai:d
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2016 02 27, 23:19)
Pati neatsistoja, bet labai nori stovėti ir pastovi po kelias sekundes vaikštynėje.Žinau tą ortopedų poziciją, ir motyvus, bet kažkaip manau, kad nepakenks, gi nelaikau joje nuolat.O kadangi praktiškai visą kitą laiką ji man ant rankų, tai tas manymas man neatėjo labai sunkiai:d

biggrin.gif karmensita - as irgi manau kad jau kelios minutes katastrofos nesukels biggrin.gif as turiu tokia masina i kuria isideda vaikiukas, bet nezinau kada i ja galima deti, nei sedi patys nei pusiausvyra laiko, tai kazkaip nedrasu man, nors mano berniukas jau irgi uz viska labiausiai nori stoveti, niekas kitas jam nerupi tik kaip gauti pastovet biggrin.gif merginai tai dar tas nerupi, jai dar ant nugaros labai patogu rolleyes.gif verstis moka, bet jau tingi... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
turim mes irgi vaikstyne, bet visai nenaudojam stovi kampe ax.gif
Noriu paklaust del gertuviu, mes turim avento bet ten tam snapeli ne skylutes o prapjauta tai galvoju gal jom sunku traukt, gal del to nelabai nori gert is jos. o kaip kitose gertuvese Tommee Tippee ar ten skylutes?
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2016 02 28, 12:12)
Sveikos,
turim mes irgi vaikstyne, bet visai nenaudojam stovi kampe ax.gif
Noriu paklaust del gertuviu, mes turim avento bet ten tam snapeli ne skylutes o prapjauta tai galvoju gal jom sunku traukt, gal del to nelabai nori gert is jos. o kaip kitose gertuvese Tommee Tippee ar ten skylutes?

Tommee Tippee skylutes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2016 02 27, 23:19)

Aš irgi jauciu nelauksiu. Kokia vaikstyne turi. Ar sienu nebraizo.?
Atsakyti
Ne kažkokią ypatingą, Weina. Yra stabdžiukai, nusiima tas žaidimų staliukas ir galima konvertuoti į maitinimo kėdutę, yra naktinė lemputė, muzikėlių ir viskas. Kažkiek komplikuotai buvo perjungimas aukštingumo, bet susitvarkėm. Maniškė dar taip nelaksto, kad sienas braižytų, tai negaliu pasakyt:) Kol kas nedaug dėjom ir švelniai ji yrėsi, įdomiausia buvo dairytis iš naujos perspektyvos ir čiupinėti ką pasiekia.
Atsakyti
Mano pana jau ropoja, o mažiukas šliaužti pradėjo! Tai veiksmo pilni namai.. smile.gif

O kažin labai blogai, jei pana laisvai atsisėda ir sėdi, bet netaisyklingai, ne taip, kaip priklauso? Ji neužmeta subiniuko, o sėda taip tiesiai ir paskui iš po savęs koją ištraukia. Kiek rodau kaip taisyklingai, bet nesisėda taip ir gana.
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2016 03 01, 08:19)
Mano pana jau ropoja, o mažiukas šliaužti pradėjo! Tai veiksmo pilni namai.. smile.gif

O kažin labai blogai, jei pana laisvai atsisėda ir sėdi, bet netaisyklingai, ne taip, kaip priklauso? Ji neužmeta subiniuko, o sėda taip tiesiai ir paskui iš po savęs koją ištraukia. Kiek rodau kaip taisyklingai, bet nesisėda taip ir gana.

O as net nezinojau kaip yra taisyklingai kaip ne biggrin.gif Cia tikrai didelis skirtumas yra kaip atsiseda? blink.gif

Oi tai bus veiksmo Piktuke, as isivaizduoju 3 desantai po namus. Man jau su dviem gauna atrodo, o trys tai visa armija biggrin.gif Smagu, aisku, jums tas gardelis irgi praverstu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 01 kovo 2016 - 08:42
QUOTE(burbuliacija @ 2016 03 01, 09:30)
O as net nezinojau kaip yra taisyklingai kaip ne  biggrin.gif  Cia tikrai didelis skirtumas yra kaip atsiseda? blink.gif

Oi tai bus veiksmo Piktuke, as isivaizduoju 3 desantai po namus. Man jau su dviem gauna atrodo, o trys tai visa armija biggrin.gif Smagu, aisku, jums tas gardelis irgi praverstu  smile.gif  4u.gif

Mes turim, tik ne gardelį, o tiesiog užtvėrėm kelią smile.gif kadangi pas mus tokia didelė bendra erdvė, tai užtvėrėm jiems kelią į koridorių ir vonią, bei atitvėrėm virtuvės zoną, kad nelystų prie stalčių, dujinės, indaplovės smile.gif durys į tėvų kambarį laikomos uždarytos, o visur kitur jie gali sau laisvai šliaužioti smile.gif

tiesa, apie maniškius šiek tiek rašoma kovo Mamos žurnale smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2016 03 01, 08:19)

Sveikinimai su mažylių pasiekimais. Mergina tavo bus jauciu vadė bigsmile.gif Vadovaus tiem mažesniems.

Labai būtų smagu paskaityti ką apie tave rašo. Jei turi galimybę nufotkink ir įmesk tarp nuotraukų. Visos pasidžiaugsim tavo pasiekimais.Tris vaikučius auginti tai ne juokas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2016 03 01, 13:25)
Mes turim, tik ne gardelį, o tiesiog užtvėrėm kelią smile.gif kadangi pas mus tokia didelė bendra erdvė, tai užtvėrėm jiems kelią į koridorių ir vonią, bei atitvėrėm virtuvės zoną, kad nelystų prie stalčių, dujinės, indaplovės smile.gif durys į tėvų kambarį laikomos uždarytos, o visur kitur jie gali sau laisvai šliaužioti smile.gif

tiesa, apie maniškius šiek tiek rašoma kovo Mamos žurnale smile.gif

Gal kokia nuoroda i straipsni...? Labai smalsu smile.gif
Atsakyti
Na www.mamoszurnalas.lt galima internete pasiskaityt, tik kur butent rasti apie jus, Piktuke?? paskutiniam numery, ar anksciau, kokioj paskyroj? Perziurejau 'seimu istorijos' bet jusu neuzradau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 02 kovo 2016 - 08:32