QUOTE(Delfinukas @ 2016 03 03, 12:57)
Mergaitės, nepergyvenkit

valgys, ne iš pirmo, tai iš aštunto karto tikrai

mes pradėjom nuo obuoliuko ir banano ragauti dar nuo 5 mėn., visi durnino, kad nevalgys daržovienių, na iš pradžių buvo kad suvalgo po kelis šaukštelius ir baigta, o po to kaskart vis daugiau suvalgydavo. Na ir dabar kerta tas košeles su mėsyte pasimėgaudama, aišku bliūdų puodų nesuvalgo, bet na juk vaikams ne daug ir reikia, kiek suvalgo, tiek užtenka jai matyt. Tiesa, aš daržovę naują įtraukdavau kas trečią dieną. Na ir dabar tikrai apetitu mažylė nesiskundžia. Ragavo jau ir kalakuto, stirnienos, triušienos. Patinka pavakariams moliūgas su bananu jai labai. Tai va taip ir primaitinu.
Tiesa mes jau irgi turim dantuką perliuką, pirmadienį iš puoduko daviau arbatytės paragauti, girdžiu kad kažkas barška

o jau džiaugsmo mamai
kaip faina, delfinuk! Sveikinu

as saviskius kas ryta patikrinu, bet kazkaip kaip ner taip ner tu dantuku

bandem mes jau bulve, morka ir vakar vakare obuoliuko pasiuliau (viskas savos gamybos) tai jis tik pajunta kose prie lupu ir traukias, purtos, zino kad ne butelys parlekia i burna

ir net realiai neparagauja, o jau jis rodo zenklus, kad nekisk mama - na reikia laiko

dar irgi kaip Ruta reikia man pirktiniu pabandyti, ypac vaisiu tyreliu paduoti vakare, jauciu sitas labiau valgys

as kas 4 dienas keiciu, siandien laukia bulve+cukinija, nu ziuresim kas cia bus

zadejau duoti moliuga+bulve, bet nuo tos ruzavos noriu biski pailset, viskas terlina iki ausu su ta morkava

man plastikiniai seilinukai nepasiteisino - kelia, ima, valgo, kramto - hrrrrr, nuprotet galima, o kai du tai tik spek ziuret, vienam kol kisi sauksta i burna kitas jau seilinuka pusiau susikises i burna

uzsisakiau medziaginius seilinukus su rankovemis, gal labiau pasiteisin,s bus kaip rubas labai daug demesio sukelt neturetu