Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminiai mamyčių namučiai

Labas,mamkos.
Off topic blush2.gif

Gal kas norit į kačių parodą šį savaitgalį? Paroda Gariūnuose, tikrai labai smagu, įvairių rūšių katės ir kačiukai nuo plikšių iki meino meškėnų ar pas mus dar retų bambino, bombėjaus ir kt.kačių veislių. Vaikams tikrai daug įspūdžių, tiek dideliems,tiek mažiukams.🐱🐱

Turiu 4 kvietimus-2 suaugusiems ir 2 vaikams. Padovanosiu. Labai norėčiau nuvažiuoti,bet esam pakviesti į didelį balių.
🐈🐈🐈🐈🐈
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 03 kovo 2016 - 10:00
sveikos mamos, kaip jus ir jusu vaikuciai gyvena? bigsmile.gif

Mes po TA: mergyte - 7,2 kg ir 67 cm, berniukas - 8,9 kg ir 72 cm wub.gif mergytei vis dar sprendziu pilvuko bedas, bet db duosiu kuri laika tik misini, ziuresim kaip jausis ji 4u.gif koses valgo ji noriai, viska stumia lauk bet jau ziojasi, nespeju net kabint biggrin.gif o berniukas nenori kosiu visai schmoll.gif galvoju gal isalkes labai buna ir del to nevalgo jis man g.gif dar reikes atrasti kelia i sito vyriskio skranduka biggrin.gif gal kuri turi patarimu kaip ta padaryti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2016 03 01, 16:39)
Sveikinimai su mažylių pasiekimais. Mergina tavo bus jauciu vadė bigsmile.gif Vadovaus tiem mažesniems.

Labai būtų smagu paskaityti ką apie tave rašo. Jei turi galimybę nufotkink ir įmesk tarp nuotraukų. Visos pasidžiaugsim tavo pasiekimais.Tris vaikučius auginti tai ne juokas. thumbup.gif

Pabandysiu per vaikų miegą nufotografuoti smile.gif

O tam jų puslapyje gal ne visi straipsniai sukeliami? nes nematau nieko panašaus.

Krown, dar pabandyk, o jei vistiek nevalgys, pasiūlyčiau kitą daržovę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2016 03 03, 11:56)
sveikos mamos, kaip jus ir jusu vaikuciai gyvena?  bigsmile.gif

Mes po TA: mergyte - 7,2 kg ir 67 cm, berniukas - 8,9 kg ir 72 cm  wub.gif mergytei vis dar sprendziu pilvuko bedas, bet db duosiu kuri laika tik misini, ziuresim kaip jausis ji  4u.gif  koses valgo ji noriai, viska stumia lauk bet jau ziojasi, nespeju net kabint  biggrin.gif  o berniukas nenori kosiu visai  schmoll.gif galvoju gal isalkes labai buna ir del to nevalgo jis man  g.gif  dar reikes atrasti kelia i sito vyriskio skranduka  biggrin.gif gal kuri turi patarimu kaip ta padaryti? smile.gif

Vyrukas pagal merginą jau labai didelis:)

Mano daržovių irgi nelabai valgo, nebent moliūgą. Bet jei duodu vaisiu tyrelių (pirktinių) tai valgo puikiausiai. Ypač patinka (bananai, persikas, obuolys).
Atsakyti
Mergaitės, nepergyvenkit wink.gif valgys, ne iš pirmo, tai iš aštunto karto tikrai 4u.gif mes pradėjom nuo obuoliuko ir banano ragauti dar nuo 5 mėn., visi durnino, kad nevalgys daržovienių, na iš pradžių buvo kad suvalgo po kelis šaukštelius ir baigta, o po to kaskart vis daugiau suvalgydavo. Na ir dabar kerta tas košeles su mėsyte pasimėgaudama, aišku bliūdų puodų nesuvalgo, bet na juk vaikams ne daug ir reikia, kiek suvalgo, tiek užtenka jai matyt. Tiesa, aš daržovę naują įtraukdavau kas trečią dieną. Na ir dabar tikrai apetitu mažylė nesiskundžia. Ragavo jau ir kalakuto, stirnienos, triušienos. Patinka pavakariams moliūgas su bananu jai labai. Tai va taip ir primaitinu.
Tiesa mes jau irgi turim dantuką perliuką, pirmadienį iš puoduko daviau arbatytės paragauti, girdžiu kad kažkas barška smile.gif o jau džiaugsmo mamai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfinukas @ 2016 03 03, 12:57)
Mergaitės, nepergyvenkit wink.gif valgys, ne iš pirmo, tai iš aštunto karto tikrai  4u.gif mes pradėjom nuo obuoliuko ir banano ragauti dar nuo 5 mėn., visi durnino, kad nevalgys daržovienių, na iš pradžių buvo kad suvalgo po kelis šaukštelius ir baigta, o po to kaskart vis daugiau suvalgydavo. Na ir dabar kerta tas košeles su mėsyte pasimėgaudama, aišku bliūdų puodų nesuvalgo, bet na juk vaikams ne daug ir reikia, kiek suvalgo, tiek užtenka jai matyt. Tiesa, aš daržovę naują įtraukdavau kas trečią dieną. Na ir dabar tikrai apetitu mažylė nesiskundžia. Ragavo jau ir kalakuto, stirnienos, triušienos. Patinka pavakariams moliūgas su bananu jai labai. Tai va taip ir primaitinu.
Tiesa mes jau irgi turim dantuką perliuką, pirmadienį iš puoduko daviau arbatytės paragauti, girdžiu kad kažkas barška smile.gif o jau džiaugsmo mamai biggrin.gif

kaip faina, delfinuk! Sveikinu wub.gif as saviskius kas ryta patikrinu, bet kazkaip kaip ner taip ner tu dantuku biggrin.gif bandem mes jau bulve, morka ir vakar vakare obuoliuko pasiuliau (viskas savos gamybos) tai jis tik pajunta kose prie lupu ir traukias, purtos, zino kad ne butelys parlekia i burna biggrin.gif ir net realiai neparagauja, o jau jis rodo zenklus, kad nekisk mama - na reikia laiko 4u.gif dar irgi kaip Ruta reikia man pirktiniu pabandyti, ypac vaisiu tyreliu paduoti vakare, jauciu sitas labiau valgys smile.gif as kas 4 dienas keiciu, siandien laukia bulve+cukinija, nu ziuresim kas cia bus biggrin.gif zadejau duoti moliuga+bulve, bet nuo tos ruzavos noriu biski pailset, viskas terlina iki ausu su ta morkava biggrin.gif man plastikiniai seilinukai nepasiteisino - kelia, ima, valgo, kramto - hrrrrr, nuprotet galima, o kai du tai tik spek ziuret, vienam kol kisi sauksta i burna kitas jau seilinuka pusiau susikises i burna doh.gif uzsisakiau medziaginius seilinukus su rankovemis, gal labiau pasiteisin,s bus kaip rubas labai daug demesio sukelt neturetu biggrin.gif
Atsakyti
Mes tai dantuotieji. Abu tuoj turės po du dantis! Pas sbu po viená prasikalusį ir po viená jau baltuojantį, bet dar neprasikusį.
Kur perkat apsauginius vartelius visokius?
Kaip dažnai plaunat grindis, kai vaikai ima šliaužioti, ropoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lock: 03 kovo 2016 - 20:10
QUOTE(Lock @ 2016 03 03, 21:02)
Kur perkat apsauginius vartelius visokius?
Kaip dažnai plaunat grindis, kai vaikai ima šliaužioti, ropoti?

Pirkom per beta.lt smile.gif Mums visai tiko, bet mes juos ne kaip gardelį naudojam, o tam tikrai erdvei užtverti smile.gif O grindis rytais išplaunu ir viskas..

Sukėliau straipsniuką smile.gif Ten per visą puslapį, jei ką, maniškiai irgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2016 03 03, 20:51)
Pirkom per beta.lt smile.gif Mums visai tiko, bet mes juos ne kaip gardelį naudojam, o tam tikrai erdvei užtverti smile.gif O grindis rytais išplaunu ir viskas..

Sukėliau straipsniuką smile.gif Ten per visą puslapį, jei ką, maniškiai irgi biggrin.gif

Perskaičiau straipsnį, šaunuoliai. thumbup.gif

Lock man atrodo yra dar beta.lt tvorelių pirkti.
Atsakyti
Piktuke, perskaiciau, aciu, kad pasidalinai. wub.gif

Krown, su TA, bet brolis kaip lenkia sesyte bigsmile.gif tiks skirtumas jau ir vizualiai turbut matosi rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymá! Patiko man tas iš betos. Ir aš noriu tik tam tikras vietas ativerti, o daugiau leisti varinėti po namus. Tik dėl grindú švaros kažkaip neramu, dar kai katiná turim...
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2016 03 04, 10:08)
Ačiū už atsakymá! Patiko man tas iš betos. Ir aš noriu tik tam tikras vietas ativerti, o daugiau leisti varinėti po namus. Tik dėl grindú švaros kažkaip neramu, dar kai katiná turim...

Bet katinas gi neina i lauka ane?
As galima sakyt irgi karta per diena, kartais kas antra diena blush2.gif pasluoju tai kasdien.
Na jei labai neramu, kas kelias valandas rankytes pavalyk dregnu skudureliu.
Atsakyti