Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija, kovojam toliau 6

QUOTE(Ramce @ 2016 04 21, 19:04)
na jei yra galimybe, tai galima eiti ir mokamai.

kaip suprantu fiksuota paroksizmine tachikardija.

O ka mokamai padarys? Paskirs vel tyrimus, na gydyma ir daug sumokesite. Jei turite gera seimos gyd, ji gali parinkti kokius vaistus porai men. O jei jau blogai, kvieskite greitaja.
Atsakyti
dekui visoms uz atsakymus.

aisku, kad reikia kardiologo konsultacijos.
Maniau, kad tachikardijos prie hiper buna,o ne prie hipoteriozes... Gal si karta tai visai ne del skydliaukes. Ko gero, palauksiu, kaip maskatukas sako. Nes po to kai nera atsakymo is ju istaigos, tai diagnozes korteleje nera, o jei korteleje nera, tai ir negydo...
Atsakyti
buna tachikardija ir prie hipo, as turiu. tik neaisku nuo ko, ar nuo skydliaukes, ar nuo sirdies problemu, kuriu turiu.
Atsakyti
Paaidariau vitD tyrima, 4.22, visiskas deficitas verysad.gif As skydliauke gali buti susijus? g.gif
Atsakyti
Sakykit merginos, ar darote tarp seleno gėrimo pertraukas? Aš atrodo skaičiau kad reikia, bet man nei viena endokrinologė to neminėjo. Pradžioj gėriau po 100 mcg, o dabar kita endokrinologė liepe gert po 200 mcg. Iš viso jau 10 mėn jį geriu, kaip ir tiroksiną.
Dėl vit. D tai mano Ohooo kaip brokis gerai dainuoja!?!buvo 29, tai rekomendavo endokrinologė išgerti tą ampulę ilgalaikę arba gert po 1000 kasdien. Sakė kad kažkiek susiję su skydliauke ir dar prie to pačio kalcio tyrimą atliko.
Atsakyti
QUOTE(Evelika @ 2016 04 24, 13:03)
Sakykit merginos, ar darote tarp seleno gėrimo pertraukas? Aš atrodo skaičiau kad reikia, bet man nei viena endokrinologė to neminėjo. Pradžioj gėriau po 100 mcg, o dabar kita endokrinologė liepe gert po 200 mcg. Iš viso jau 10 mėn jį geriu, kaip ir tiroksiną.
Dėl vit. D tai mano Ohooo kaip brokis gerai dainuoja!?!buvo 29, tai rekomendavo endokrinologė išgerti tą ampulę ilgalaikę arba gert po 1000 kasdien. Sakė kad kažkiek susiję su skydliauke ir dar prie to pačio kalcio tyrimą atliko.

va kaip jus visas tiria ir vitaminai ir visa kita o man tik tth...
Atsakyti
Uoj, ką aš čia parašiau, apie brolį ir dainavimą čia kažkaip įkopinau netyčia iš kito pokalbio. :-) sorry!
Atsakyti
QUOTE(Evelika @ 2016 04 24, 10:03)
Sakė kad kažkiek susiję su skydliauke ir dar prie to pačio kalcio tyrimą atliko.

Kalcis ir vitaminas D kaip broliaidvyniai biggrin.gif - labai glaudziai susije mirksiukas.gif
O siaip vit D trukuma turi apie 80 proc visu LT gyventoju....

QUOTE(Paulyna @ 2016 04 24, 11:20)
va kaip jus visas tiria ir vitaminai ir visa kita o man tik tth...

O paprasyti nemokat? Medikam dzin jusu sveikata, tai MES patys turim ja ruintis ir zinoti ka reikia tikrinti, kaip gelbetis ir pns. Siaip pati tradicine medicina tik bizniukas (kiekvienas ekstra ligonis - didziulis pliusas, ypac kai jis turi ilgalaikiu problemu) ir nepadeda spresti problemos, ji skirta simptomatinaim gydymui....Cia pamastymui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweet ♥: 24 balandžio 2016 - 14:00
QUOTE(sweet ♥ @ 2016 04 24, 14:59)
Kalcis ir vitaminas D kaip broliaidvyniai  biggrin.gif  - labai glaudziai susije  mirksiukas.gif
O siaip vit D trukuma turi apie 80 proc visu LT gyventoju....
O paprasyti nemokat? Medikam dzin jusu sveikata, tai MES patys turim ja ruintis ir zinoti ka reikia tikrinti, kaip gelbetis ir pns. Siaip pati tradicine medicina tik bizniukas (kiekvienas ekstra ligonis - didziulis pliusas, ypac kai jis turi ilgalaikiu problemu) ir nepadeda spresti problemos, ji skirta simptomatinaim gydymui....Cia pamastymui.

PAPRASYT GALIU BET NEZINAU KO REIKIA O SITAM FORUME VISKIU "NAVAROTU" RANDU, KAD KITOM TIRIA SIULO...EINU GAL PAS KETVIRTA GYD IR NE VIENA....AISKU EINU TUSCIOM.
Atsakyti
Jooo... Klaipedoj, Palangoj tth nemokamas 2k per metus, o pas mus tik 1k.Paprašiau d vit. išsitirti, iškart perspejo kad brangu, 15eur. Pasiulyt nieko, pats turi prisigalvot ko tau reikia. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulyna @ 2016 04 24, 19:49)
PAPRASYT GALIU BET NEZINAU KO REIKIA O SITAM FORUME VISKIU "NAVAROTU" RANDU, KAD KITOM TIRIA SIULO...EINU GAL PAS KETVIRTA GYD IR NE VIENA....AISKU EINU TUSCIOM.

Žinokit ir aš einu tuščiomis, nieka niekam neesu davusi.. Atradau tokią endokrinologę Kaune, kuri kiekvieną kartą padaro TTh, kartais ft3, tf4, antikūnius, o va praeitą kartą dar ir kalį, kalcį ir dar kažkokį priešskydinės liaukos tyrimą. Vit D pati pasidariau. Echoskopą per 10 mėn du kartus darė. Ir prašyt nieko nereikėjo! :-) Matyt pasisekė su gydytoja.:-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evelika: 25 balandžio 2016 - 07:47
QUOTE(Evelika @ 2016 04 25, 07:45)
Žinokit ir aš einu tuščiomis, nieka niekam neesu davusi.. Atradau tokią endokrinologę Kaune, kuri kiekvieną kartą padaro TTh, kartais ft3, tf4, antikūnius, o va praeitą kartą dar ir kalį, kalcį ir dar kažkokį priešskydinės liaukos tyrimą. Vit D pati pasidariau. Echoskopą per 10 mėn du kartus darė. Ir prašyt nieko nereikėjo! :-) Matyt pasisekė su gydytoja.:-)

Na kalci, parathormona jums dare del prieskydiniu liauku. Normalioms skydliaukininkems ju nereik daryti. Nebent kalci del saves. Vit. D jau kuris laikas nemokamai pvz Klinikose nebedaro, anksciau kiek pinigu susitaupydavo. Paskutiniu metu vis rasdavau kur akcija.

O visus kitus reik reikalaut pas seimos gyd., jei pati nesusipranta. Bendras kraujas, gliukoze, kalis, kreatinas. Jei yra indikaciju ir cholesterolis.
Atsakyti