Gal susidūrėt su svorio augimu vartojant Tiroksiną? Autoimuninį tiroiditą man atrado prieš 8mėn., gydausi Tiroksinu 50mg 1xdienoje. Gydant TTH sumažėjo, nors dar kiek viršyja normos ribas, deja svoris užaugo 4kg. Sportuoju 1-2xsavaitėje, mitybą stengiuosi prisižiūrėti (aišku būna nusižengimų
), bet tas svorio augimas man labai nepatinka...Gal kam buvo panašiai? Beje, prieš atrandant ligą, svoris kaip tik buvo kritęs keliais kg...Kažkaip viskas atvirkščiai čia pas mane...

eisiu sia sav pas seimos gyd tai gal vertetu paptasyt kad skirtu ft3, ft4, cholesterolio ir kokiu dar reiktu tyrimu?
QUOTE(rence* @ 2016 04 30, 17:43)
Gal susidūrėt su svorio augimu vartojant Tiroksiną? Autoimuninį tiroiditą man atrado prieš 8mėn., gydausi Tiroksinu 50mg 1xdienoje. Gydant TTH sumažėjo, nors dar kiek viršyja normos ribas, deja svoris užaugo 4kg. Sportuoju 1-2xsavaitėje, mitybą stengiuosi prisižiūrėti (aišku būna nusižengimų
), bet tas svorio augimas man labai nepatinka...Gal kam buvo panašiai? Beje, prieš atrandant ligą, svoris kaip tik buvo kritęs keliais kg...Kažkaip viskas atvirkščiai čia pas mane...

Sveika.:-) mano patirtis kitokia, man buvo priaugę 6 kg kol liga nebuvo nustatyta, bet pradejus gerti tiroksiną jis po truputi krenta.
Man svoris nesikeite pradejus gerti vaistus, tik apimtys gal kiek pamazejo. Tikiuosi sustos, nes nenoriu kudet daugiau

Sveikos. Laukiu skydliaukes isemimo operacijos. Sudominot su novothyral vaistais. Perkat juos uzsieny ar Lietuvoj?
QUOTE(Pan2te @ 2016 05 03, 20:10)
Laukiu skydliaukes isemimo operacijos
oi.....ar TIKRAI tai būtina?? 

QUOTE(sweet ♥ @ 2016 05 03, 22:11)
Oi taip.. Po gimdymo skydliauke sparciai pradejo dideti. Jau gruodzio men darytu tyrimu metu nustatyta,kad stemple uzspausta iki 8mm, plius atsirado sunkumas ryti,pastoviai jauciuos lyg prismaugta.pries kelias dienas vel dariaus echo,nes stipreja spaudimas kakle.tai pasirodo ji vid dideja. Man jau pries kelis metus buvo siulyta issioperuoti,bet pirmiau norejau susilaukti vaiko, o paskui tvarkytis.
QUOTE(Pan2te @ 2016 05 03, 23:10)
Sveikos. Laukiu skydliaukes isemimo operacijos. Sudominot su novothyral vaistais. Perkat juos uzsieny ar Lietuvoj?
Novothyral pirkau Lenkijoje.
QUOTE(Dan@25 @ 2016 05 04, 07:28)
Novothyral pirkau Lenkijoje.
Geresni rezultatai ji vartojant?
QUOTE(maskatukas @ 2016 05 04, 10:14)
Geresni rezultatai ji vartojant?
Dar nezinau.Tai patys pirmieji vaistai.O ir doze tik 25mg/dienoje, beto vartoju dar tik nepilna savaite.kol kas viskas gerai,jokiu pasaliniu simptomu nera.Paziuresiu kokie rezultatai bus po 2-3menesiu.Nezinau ar sutapimas,bet savijauta pagerejo.Aisku,tam turejo itakos ir D vitamino ampule,nes pas mane buvo deficitas.Dabar D jau norma.
Papildyta:
QUOTE(Paulyna @ 2016 05 04, 10:36)
kiek mokejot?
~34 zlotai
QUOTE(Dan@25 @ 2016 05 04, 10:44)
Dar nezinau.Tai patys pirmieji vaistai.O ir doze tik 25mg/dienoje, beto vartoju dar tik nepilna savaite.kol kas viskas gerai,jokiu pasaliniu simptomu nera.Paziuresiu kokie rezultatai bus po 2-3menesiu.Nezinau ar sutapimas,bet savijauta pagerejo.Aisku,tam turejo itakos ir D vitamino ampule,nes pas mane buvo deficitas.Dabar D jau norma.
Papildyta:
~34 zlotai
Papildyta:
~34 zlotai
25 mg tiroksino , o tai kiek trijodtironino? As vartoju 75/15 .