Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija, kovojam toliau 6

QUOTE(Ramce @ 2016 06 30, 10:55)
Na, skaiciai tikrai negeri. Per metus laiko tikrai imanomas toks pablogejimas. Galbut buvo koks umus tiroiditas, po jo ir sudurniavo skydliauke. Gausite vaistuku gerti. 4u.gif

Kazkur uzmaciau, kad jei paskiria vaistus tai jie kaip ir ilgalaikiai buna, ar cia tik tol kol viskas susinormaizuoja?
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 06 30, 10:55)
Na, skaiciai tikrai negeri. Per metus laiko tikrai imanomas toks pablogejimas. Galbut buvo koks umus tiroiditas, po jo ir sudurniavo skydliauke. Gausite vaistuku gerti. 4u.gif

Gal klystu, bet ar Ft4 neperdidelis?
Atsakyti
QUOTE(slapse @ 2016 06 30, 10:50)
Kazkur uzmaciau, kad jei paskiria vaistus tai jie kaip ir ilgalaikiai buna, ar cia tik tol kol viskas susinormaizuoja?

O koks Jūsų ATPO?
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2016 06 30, 13:40)
O koks Jūsų ATPO?

sito netyre, tik ft4 ir tth parode rezultatus
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 06 30, 11:29)
Gal klystu, bet ar Ft4 neperdidelis?

sumaisei gal su FT3? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(slapse @ 2016 06 30, 10:50)

dazniausiai taip, visam laikui. Nebent jums issivyste pouminis tiroiditas, del ko ir pakilo TTH. Tuomet butu galima stebeti, gal pavyktu nutraukti vaistus. Gaila, kad nera ATPO padaryta, butu aiskiau.
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 06 30, 15:20)
dazniausiai taip, visam laikui. Nebent jums issivyste pouminis tiroiditas, del ko ir pakilo TTH. Tuomet butu galima stebeti, gal pavyktu nutraukti vaistus. Gaila, kad nera ATPO padaryta, butu aiskiau.

tikriausiai dar padarys issamesnius tyrymus, bet vilciu daug nededu, nes gimineje yra problemos su skydliauke taip pat, o pernai tai nors kraujas nieko nerode blogo, gydytoja rado, kad buvo kazkada stiprokas uzdegimas ar kazkas panasaus
Papildyta:
Klausimas ne i tema, o svorio augimas gali buti vienas is sutrikusios sklydliaukes veiklos pozymiu?
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 06 30, 15:20)
sumaisei gal su FT3? 4u.gif
Papildyta:

Sumaisiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(slapse @ 2016 06 30, 15:07)
Klausimas ne i tema, o svorio augimas gali buti vienas is sutrikusios sklydliaukes veiklos pozymiu?

Tikrai gali, nes sutrikus skydliaukės veiklai ir sumažėjus tiroksino gamybai, lėtėja medžiagų apytakos procesas.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2016 07 01, 09:13)
Tikrai gali, nes sutrikus skydliaukės veiklai ir sumažėjus tiroksino gamybai, lėtėja medžiagų apytakos procesas.

o pradejus tiroksina vartot yra tikimybe, kad tie visi igyti kilogramai prades kristi? nes dietos man nelabai ka padedavo, o pasirodo net nezinojau, kad man kazkas su skydliauke negerai
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas gali pakomentuoti iš patirties mano krajo rodiklius unsure.gif būčiau labai dėkinga, nes pas endokrinologą tik po savaitės, o labai neramu sad.gif
Žodžiu echo parodė, kad stebimi mazgeliai skydliaukėje, pagausinta kraujotaka, įtariamos abiejų pusių prieskydinės liaukutės adenoma. Išvada: įtariamas autoimuninis tiroiditas.

O kraujas:
ATPO 442 (<35)
FT4 0,981 (0.89-1.76)
TSH, TTH 0,761 (0.4-4)
Vit.D 65 (75-107)

Visi kiti bendri kraujo rodikliai OK (taip pat ir kalis, magnis, natris, kalcis)
Ir šiaip aš jaučiuosi visiškai sveika, išskyrus tai, kad klaikiai slenka plaukai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikix: 01 liepos 2016 - 13:36
QUOTE(slapse @ 2016 07 01, 10:51)
o pradejus tiroksina vartot yra tikimybe, kad tie visi igyti kilogramai prades kristi? nes dietos man nelabai ka padedavo, o pasirodo net nezinojau, kad man kazkas su skydliauke negerai

Aš ligų ieškot ir pradėjau dėl svorio augimo, TTH buvo 50. Tiroksiną geriu metus laiko ir visas priaugtas svoris jau nukrito ir dar po truputi krenta. ;-)
Atsakyti
QUOTE(Evelika @ 2016 07 01, 15:20)
Aš ligų ieškot ir pradėjau dėl svorio augimo, TTH buvo 50. Tiroksiną geriu metus laiko ir visas priaugtas svoris jau nukrito ir dar po truputi krenta. ;-)

As kai pradejau ligu ieskot del svorio tai buvo pries gerus metus su virsum, kraujo tyrimai nieko nerode del skydliaukes, po echoskopo pasake, kad buvo uzdegimas, bet svoris priaugtas tikrai negalejo buti del uzdegimo ir paliko taip viska, po metu vel liepe pasitikrint ir ateit, suvelavau pora menesiu, persalau ir va kas gavos, tai dabar galvoju ar tikrai man ten taip jau ne nuo skydliaukes tas svoris soktelejo ir ne keliais kg i virsu, o visu vos ne 30 kg per 2-3 metus
Atsakyti