Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija, kovojam toliau 6

QUOTE(snaiga @ 2016 07 03, 16:10)
Tikriausiai reiktų ryžtis... bet, kai pagalvoji, kad vėl daktarė sakys, kad nieko nėra ir kad nėra būtinybės, tai taip ir velkasi visas šleifas nesąmonių, nes nesinori net žiūrėti į poliklinikos pusę. Vien pagalvojus, kad reikia atidaryti ten duris- purto blink.gif
Ramce, pasidarius privačiose kraujo tyrimą, vis tiek teks eiti pas šeimos, kad paaiškintų kas ten parašyta, tad geriau jau tiesiai pas ją... gal kada ir pasiryšiu, arba palauksiu kol profilaktiškai reikės eiti dėl skydliaukės, gal tada ir priprašysiu ir kitokius kraujo tyrimus atlikti.

Dariausi privaciai, paprasiau pakomentuoti, kiekviena rodikli isaiskino. Nepradekit saviveiklos nezinodama tikslios situacijos.
Atsakyti
Mazakraujyste bendrame kraujo tyrime aiskiai matoma, vistik yra normos, galima ivertinti ir eritrocitu skaiciu, kuris taip pat mazeja del anemijos. Taip pat atsizvelgiama i MCH, MCHC. Del to tikrai nebutina vykti pas seimos gydytoja. O, jei dar padaromas gelezies tyrimas, kuris taip pat nera is brangiuju, tai isvis idealu. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
gal kuri iš jūsų esate girdėję, ar sergant autoimuniniu tiroiditu skiepas nuo erkių galėtų įtakoti ligą? nes informaciniame lapelyje kalbama apie galimą įtaką lėtinėms ligoms, bet tik tiek. Dėkui už atsakymus
Atsakyti
QUOTE(__Adelė__ @ 2016 07 08, 10:04)
Labas rytas,
gal kuri iš jūsų esate girdėję, ar sergant autoimuniniu tiroiditu skiepas nuo erkių galėtų įtakoti ligą? nes informaciniame lapelyje kalbama apie galimą įtaką lėtinėms ligoms, bet tik tiek. Dėkui už atsakymus

nieks nezino, kaip letines ligas itakoja skiepai - kiekvienam organizmui skirtingai. Bet kad neigiamai veikia ir net issaukia autoimuninius procesus skiepai- esu ne syki skaicius.

As jusu vietoj nesiskiepyciau, nebent esat kokia medziotoja ar gyvenat uzkrestoj zonoj kokioj..
Atsakyti
Sveiki, gal turite Thybon likučių? Temos neseku, rašykit į až
Atsakyti
O as skiepyciausi pries erkes ir skiepijuosi, nes pvz Siauliuose yra parkelis miegamajame miesto rajone, kuriame yra randama uzkrestu erkiu, todel kartais nekaltas pasivaiksciojimas gali baigtis nelaimingai. Miskai nuo to parkelio toli, tai is kur jos ateina neaisku
Atsakyti
Laisvas trijodtironinas (FT3) pmol/l 3,1 - 6,8 4,92
K 10 2016.07.11
15:27
Tirotropinas (TTH, TSH) mIU/l 0,27 - 4,20 5,690
va gavau
geriant po 100, nors gydytoja liepe daugiau, kova buvo Tirotropinis hormonas (TTH) 3,84 µIU/ml 0.27 - 4.2 vadinas mazai 100 sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2016 07 08, 09:35)
nieks nezino, kaip letines ligas itakoja skiepai - kiekvienam organizmui skirtingai.  Bet kad neigiamai veikia ir net issaukia autoimuninius procesus  skiepai- esu ne syki skaicius.

As jusu vietoj nesiskiepyciau, nebent esat kokia medziotoja ar gyvenat uzkrestoj zonoj kokioj..

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Paulyna @ 2016 07 12, 08:20)
Laisvas trijodtironinas (FT3) pmol/l 3,1 - 6,8 4,92
K 10 2016.07.11
15:27
Tirotropinas (TTH, TSH) mIU/l 0,27 - 4,20 5,690
va gavau
geriant po 100, nors gydytoja liepe daugiau, kova buvo Tirotropinis hormonas (TTH) 3,84 µIU/ml 0.27 - 4.2 vadinas mazai 100 sad.gif

mazokai tikrai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 07 12, 12:55)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
mazokai tikrai... 4u.gif

kazin jei novothyral gersiu 100+20 uzteks?
Atsakyti
Sveiki, gal kas turit informacijos, kokios itakos turi per mazas testosterono kiekis moteriai pastojimui? Rastas skydliaukes autoimuninis sindromas, geria 1 tablete tiroksino, skydliauke normalizavosi...
Atsakyti
Sveikos, kaip sveikatos? 4u.gif kaip atlaikot karscius? man tai kai uzejo tie karsciai tai visas organizmas isejo is rikiuotes.... doh.gif tiksliau pasakius kogero is rikiuotes isejo skydliauke o paskui ja is paskos ir plaukai vel slenka ir ciklas nugrybavo visiskai.....dar melynes baisios ant koju unsure.gif
tai meginsiu eiti pas gydytoju, nors visai nesinori man vasara pas tu daktaru doh.gif
Papildyta:
as pastebejau kad man butent vasara pablogeja
endokrnologe buvo minejus kad geriau sergant sia liga nesideginti/vengti saules
bet as neklausau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 29 liepos 2016 - 22:47
QUOTE(Lucero @ 2016 07 29, 22:47)
Sveikos, kaip sveikatos? 4u.gif  kaip atlaikot karscius? man tai kai uzejo tie karsciai tai visas organizmas isejo is rikiuotes.... doh.gif tiksliau pasakius kogero is rikiuotes isejo skydliauke o paskui ja is paskos ir plaukai vel slenka ir ciklas nugrybavo visiskai.....dar melynes baisios ant koju unsure.gif
tai meginsiu eiti pas gydytoju, nors visai nesinori man vasara pas tu daktaru doh.gif
Papildyta:
as pastebejau kad man butent vasara pablogeja
endokrnologe buvo minejus kad geriau sergant sia liga nesideginti/vengti saules
bet as neklausau

O tai ka apkaltinsi, Lucero del savo blogos savijautos? Gydytoja? Jei mato zmogus kas jam netinka, tai vengia, o tu vistiek savo darai... rolleyes.gif
Atsakyti