Įkraunama...
Įkraunama...

Autoturgūs

apie ta pasata:BRAngu uz tokia masina tiek moket yra nesamone ir siaip ji daug pigiau kainuoja
Atsakyti
Buvom šian Kauno turguj ir nusivylėm tik, nieko gero neradome schmoll.gif
Kažkaip toytotų gal per visą turgų kokios 5, audi A4 yra, bet visos arba melynos arba sidabrinės (nekenčiu šitų spalvų) schmoll.gif Atrodo, kad pagal autopliusą daug lengviau surast g.gif
Atsakyti
siaip turgus sestadieni pats tas buna o kokios tu masinos ieskai?
a4 pustasikne ar bulkine ta?
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2006 05 21, 14:20)
Buvom šian Kauno turguj ir nusivylėm tik, nieko gero neradome schmoll.gif
Kažkaip toytotų gal per visą turgų kokios 5, audi A4 yra, bet visos arba melynos arba sidabrinės (nekenčiu šitų spalvų) schmoll.gif Atrodo, kad pagal autopliusą daug lengviau surast g.gif

mano brolis pirko Glaksy,tai ieškojo daugiau kaip tris mėnesius. Apžiūrėjo apie 150 mašinų, kol rado tinkamą.Tai rado 98m.2,3l su visais privalumais už 4300EU.
Atsakyti
QUOTE(avieciuks @ 2006 05 21, 15:17)
siaip turgus sestadieni pats tas buna o kokios tu masinos ieskai?
a4 pustasikne ar bulkine ta?

Ieškau arba Audi A4 (bulka tai visai kita mašina, ji vadinama B4 ir ji man visaj nepatinka), arba toyota avensis (jų iš viso tik dvi visam turguj buvo schmoll.gif ) arba volvo S 40, irgi pasirinkimas menkas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JaHarta: 22 gegužės 2006 - 17:19
QUOTE(Indruze @ 2006 05 15, 13:31)
ax.gif Buvom vakar Utenos turguj - na labai pasigailėjau verysad.gif , veltui kelionė, ten tikrai neverta važiuot tiems, kas ieško japoniškos mašinos ar naujesnės nei 2000 metų doh.gif
Gal kas žinote, kur ieškoti naujesnių mašinų? ax.gif

kokios reikia?
Papildyta:
QUOTE(JaHarta @ 2006 05 22, 18:18)
Ieškau arba Audi A4 (bulka tai visai kita mašina, ji vadinama B4 ir ji man visaj nepatinka), arba toyota avensis (jų iš viso tik dvi visam turguj buvo schmoll.gif ) arba volvo S 40, irgi pasirinkimas menkas schmoll.gif

seip turgus 6dieni, o 7dieni tik likuciai... o prasideda nuo 4dienio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mng: 23 gegužės 2006 - 06:02
Gal kas zino - kada geriausiai vaziuoti i Marijampoles turgu ir kelinta valanda jau buti vietoje? Aciu!
Atsakyti
Anksčiau didžiausias turgus būdavo antradieniais. Girdėjau, dabar keičia darbo laiką, tai reikėtų pasiskambinti į tą turgų.
Atsakyti
o kur gauti kokius nors kontaktus? Tel numeri ar ka ? g.gif
Atsakyti
O šiandien bandysim laimę Gariunų autoturguj, girdėjau ten kiek geresnės mašinytės (ta prasme naujesnės ir ne tiek daužtų) , nei Utenoj ar Kaune.

O šiaip vis tik manau, kad geriausiai pirkti mašiną pagal užsakymą iš Vokietijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2006 05 27, 09:31)

O šiaip vis tik manau, kad geriausiai pirkti mašiną pagal užsakymą iš Vokietijos 4u.gif

Aga, o kaip tas procesas atrodo? g.gif Nueini i turgu prie tralininko ir kausi: ar galit man tokia ir tokia ,asinyte uz tiek ir tiek atvezti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paukstulis @ 2006 05 27, 13:34)
Aga, o kaip tas procesas atrodo? g.gif Nueini i turgu prie tralininko ir kausi: ar galit man tokia ir tokia ,asinyte uz tiek ir tiek atvezti? ax.gif

Reik ieškot pažįstamų, tik taip 4u.gif
Atsakyti