apie ta pasata:BRAngu uz tokia masina tiek moket yra nesamone ir siaip ji daug pigiau kainuoja
Buvom šian Kauno turguj ir nusivylėm tik, nieko gero neradome
Kažkaip toytotų gal per visą turgų kokios 5, audi A4 yra, bet visos arba melynos arba sidabrinės (nekenčiu šitų spalvų)
Atrodo, kad pagal autopliusą daug lengviau surast

Kažkaip toytotų gal per visą turgų kokios 5, audi A4 yra, bet visos arba melynos arba sidabrinės (nekenčiu šitų spalvų)

siaip turgus sestadieni pats tas buna o kokios tu masinos ieskai?
a4 pustasikne ar bulkine ta?
QUOTE(JaHarta @ 2006 05 21, 14:20)
Buvom šian Kauno turguj ir nusivylėm tik, nieko gero neradome
Atrodo, kad pagal autopliusą daug lengviau surast 

mano brolis pirko Glaksy,tai ieškojo daugiau kaip tris mėnesius. Apžiūrėjo apie 150 mašinų, kol rado tinkamą.Tai rado 98m.2,3l su visais privalumais už 4300EU.
QUOTE(avieciuks @ 2006 05 21, 15:17)
siaip turgus sestadieni pats tas buna o kokios tu masinos ieskai?
Ieškau arba Audi A4 (bulka tai visai kita mašina, ji vadinama B4 ir ji man visaj nepatinka), arba toyota avensis (jų iš viso tik dvi visam turguj buvo

QUOTE(Indruze @ 2006 05 15, 13:31)

Gal kas žinote, kur ieškoti naujesnių mašinų?

kokios reikia?
Papildyta:
QUOTE(JaHarta @ 2006 05 22, 18:18)
Ieškau arba Audi A4 (bulka tai visai kita mašina, ji vadinama B4 ir ji man visaj nepatinka), arba toyota avensis (jų iš viso tik dvi visam turguj buvo
) arba volvo S 40, irgi pasirinkimas menkas 

seip turgus 6dieni, o 7dieni tik likuciai... o prasideda nuo 4dienio...
Anksčiau didžiausias turgus būdavo antradieniais. Girdėjau, dabar keičia darbo laiką, tai reikėtų pasiskambinti į tą turgų.
O šiandien bandysim laimę Gariunų autoturguj, girdėjau ten kiek geresnės mašinytės (ta prasme naujesnės ir ne tiek daužtų) , nei Utenoj ar Kaune.
O šiaip vis tik manau, kad geriausiai pirkti mašiną pagal užsakymą iš Vokietijos
O šiaip vis tik manau, kad geriausiai pirkti mašiną pagal užsakymą iš Vokietijos

QUOTE(JaHarta @ 2006 05 27, 09:31)
Aga, o kaip tas procesas atrodo?

QUOTE(paukstulis @ 2006 05 27, 13:34)
Aga, o kaip tas procesas atrodo?
Nueini i turgu prie tralininko ir kausi: ar galit man tokia ir tokia ,asinyte uz tiek ir tiek atvezti? 

Reik ieškot pažįstamų, tik taip