Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

QUOTE(Mazule @ 2016 02 10, 21:07)
Sunkios dienos.

baisu ir labai liūdna verysad.gif
QUOTE(Rasma @ 2016 02 10, 21:16)
nenuėjau ir nebenueisiu 10 000 žingsnių.

per dieną renki žingsnius ar specialiai eini vaikščioti? galvoju, reiktų ir man, bet kur aš su abiem mažais tiek nueisiu doh.gif nepatemps jie... ir tada dar kokio žingsniamačio reik, net galvojau ir žiūrėjau jau iš AliExpress parsisiųst cool.gif
QUOTE(Rasma @ 2016 02 10, 21:41)
Svarbiausia viską sustyguoti ir suplanuoti iš anksto vos ne minutėm, ką reiks padaryti ir trumpai nuspręsti kas po ko biggrin.gif

rimtai turbo motera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2016 02 10, 21:41)
Svarbiausia viską sustyguoti ir suplanuoti iš anksto vos ne minutėm, ką reiks padaryti ir trumpai nuspręsti kas po ko biggrin.gif O po to kaip per sviestą. Keliuos 6, išvažiuoju 7.30, jau būna viskas padaryta - šviežias maistas dienai, sudžiauti skalbiniai, vaikai išruošti, auklei nurodymai duoti ir manęs nėra smile.gif Aš su dideliu maišu maisto darban biggrin.gif

per pusantros valandos aš spėju tik nusiprausti, apsirengti ir GAL pavalgyti pusryčius lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 10 vasario 2016 - 22:03
QUOTE(Jefimija @ 2016 02 10, 22:03)
per pusantros valandos aš spėju tik nusiprausti, apsirengti ir GAL pavalgyti pusryčius  lotuliukas.gif

kiekvienai savi tempai biggrin.gif

aš ryte per pusvalandį suruošiu vyrą į darbą ir sūnų į mokyklą, sudedu abiems pietus, vyrui dar kartais ką nors gaminu, bet paprasto ir greito, o ir pietums nesineša jokių karštų nei vienas biggrin.gif sūnus tik sausus pusryčius valgo... nors spėčiau dar ir nusiprausti, bet tą darau jau juos išleidus...

kaip gerai, ryt gaunu extra miego valandą... sūnui nėra pirmos pamokos cool.gif
Atsakyti
sveikos mano svoris 83, mazai cia beuzsuku nes prie interneto mazai prieinu ir tas pats dar stringa verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 10, 22:02)
per dieną renki žingsnius ar specialiai eini vaikščioti?

Kiek susirenka per dieną ir jei matau, kad kiek trūksta, tai vakare ant treniruoklio "prasieinu". Vaikščiot einu per pietų pertrauką (kai neinu į sporto klubą). Tiesiog gatvėm be tikslo, bet sparčiai; arba rečiau - gamton. Jei tik sėdėčiau darbe, būtų sudėtinga tiek nueit..
Šiandien va paaukojau pietus darbe, nes labai norėjau užbaigt vieną darbą, namie irgi negulėjau ir tik 5000 nuėjau. Čia žiauriai mažai smile.gif
QUOTE(Jefimija @ 2016 02 10, 22:03)
per pusantros valandos aš spėju tik nusiprausti, apsirengti ir GAL pavalgyti pusryčius  lotuliukas.gif

Todėl, kad niekur nereik skubėt, spėt smile.gif Tokie rytai man labai patinka..retai būna, bet jei pasitaiko - mėgaujuos ir aš lėtu ruošimųsi smile.gif
O kai labai reikia - būna greitai. Panašiai kaip su seksu biggrin.gif
Atsakyti
Aciu mergaites - tikrai baisu. Dukra laikosi, bet panasu, kad tik isoreje rami - viduje matyt pergyvena ir nelabai dar suvokia, kaip taip...
Mergaite suvalge v., labai greitai, ji visad buvo silpnesne, dazniau sirgdavo, vis kazkas jai budavo - tai luziai vienas po kito, tai sirdute slubavo. Matyt silpnas imunitetas. Ir net ne liga ja pribaige, o gydymas - neatlaike organizmas.
Nezinau kaip jums, bet pas mus labai daug aplink vaikuciu po kovos su v. - kaimynas berniukas 6 metu, Guodos klasiokas 7 metu, dvi antrokeles mergaites...bet visi remisijoje, saunuoliai kovotojai. Tik va akivaizdu, kad gyvenimas tai tikra rusiska rulete...
Atsiprasau kad issipasakojau.
Labanakt
Atsakyti
Labas rytas

Mazule... baisiau negu baisu,liūdna verysad.gif verysad.gif Pasakokis,kiek tik nori,kiek tik reikia,nes suprantu Tave,Tavo būseną verysad.gif

Rasma na tikrai Tu Mama,Žmona ir Moteris šaunuolė ir iš didžiosios raidės thumbup.gif

d'esprit kaip Tu laikaisi? rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2016 02 11, 00:43)
Labanakt

oho... Pasakok kiek tik reikia, svarbiausia savy nelaikyk užspaudus... 4u.gif

Mano diena vakar raudona (net bordinė). MB gimtadienis, tad jis užsimanė vakarienei cepelinų, dar žinoma pyragas,vynas... o nakty važiavom draugė pasitikti (grįžo po metų savanorystės), tad užsukom į Statoilą todėl ir late puodą susipyliau ir dar pusę prancūziško sumuštinio sukišau doh.gif o be viso to, dar ir mmm netikėtai nelauktai 13 d. ankščiau atsivilko blink.gif

Šiandien būtinai einu pasportuoti ir visas vakarykštes nuodėmes išprakaituoti unsure.gif

Rasma, oho kokie įtempti rytai... aš kaip ir Jefimija ryte spėju nusipraust, apsirengt ir kartais pavalgyt... va šiandien ryte pietums vištą be riebalų kepiau/troškinau salotoms ir rezultatas toks, kad vėlavau 15 min, o pietus namie palikau doh.gif Tad mano akyse tu tikra SUPERMOTERIS thumbup.gif

Kaip sveikatos sergančių? unsure.gif

Gražios dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Mano diena tebūnie žalia, nes visų savo taisyklių laikiausi. Visgi elgiausi negerai, nes pribaigiau blynus, likusius po Užgavėnių ir tikrai tuo nesidžiaugiu. Aišku, buvo ir kito maisto. Et...

Vaikučių mirtys labai jautrus dalykas, net galvojant apie tai šiurpas per visą kūną eina ir ašaros kaupiasi. Užjaučiu labai ir linkiu visiems būti stipriems ir sveikiems.

Mano rytas prasideda 6:45, į darbą išeinu 8:25. Bet aš tik nusiprausiu, vaikus sukeliu, padedu apsirengti mažajai ir pati asirengiu. Mano makiažas - 10 min max. Bet aš tiesiog kažkaip ne taip organizuoju savo laiką. Viskas paskubom, bėgom. Vyras net sumuštinius vyresnėlei sutepa, o ji pati šukuojasi (man neleidžia). Atrodo, ką gi aš veikiu? Namie nepusryčiauju ir negaminu rytais. Man dar mokytis ir mokytis organizuotumo.
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2016 02 10, 23:43)

Reikia pasakotis. Negalima visko savyje laikyti. O dukrai koks didelis stresas. Baisu verysad.gif

d'esprit, tikiuosi neįsisirgai? g.gif

Mano vakarykštė diena žalia. Nors ir angliavandenių žymiai daugiau įkrito nei reikėtų. Bet kažkaip nieko doro nesugalvojau, kadangi vakar nevalgiau nei mėsos, nei pieno produktų, kiaušinių. Na, bet gal nieko blogo, retai taip būna.
Atsakyti
Labas, visoms 4u.gif
buvau keletui dienų dingusi,palaidojom savo nuostabiausią močiūtę... verysad.gif
apie mitybą paskutinėmis dienomis net nekalbu - arba sumuštiniai su batonu-pribėgant užkąst, arba pyrago gabalas, vaisiai vakare, nulis skysčių, vakar pusė dienos nevalgius - didžiausias riebus kepsnys su bulvių koše...fe po visų dienų virškinimas sustojo, aišku nes nepratęs prie tokio maisto, tai šiandien jau gryžtu į savo vėžes...tubūt nenuostabu, pasisvėrus turiu+1,5 kg, batono atsivalgiau metams (turbūt tas sapnas apie batoną ne veltui buvo...)

d'esprit - kurios ten mano dienos nepažymėtos, žymėk visas raudonai...kaip tavo sveikata?
Atsakyti
braske09, užuojauta ir Tau 4u.gif
QUOTE(Rasma @ 2016 02 10, 23:06)
Kiek susirenka per dieną ir jei matau, kad kiek trūksta, tai vakare ant treniruoklio "prasieinu".

supratau... ačiū 4u.gif
man taip knieti sužinoti, kiek aš per dieną nueinu, kad negaliu biggrin.gif
QUOTE(Mazule @ 2016 02 10, 23:43)
Nezinau kaip jums, bet pas mus labai daug aplink vaikuciu po kovos su v.

dabar pagalvojus, nežinau nei vieno vaiko, kuris būtų sirgęs ar sirgtų... vyresnių taip, kai kurių jau ir nebėra... ir man labai baisu visos tos ligos... ypač kai serga vaikučiai... jauni žmonės, kuriems dar viskas prieš akis... neteisinga... taip... labai liūdna...
QUOTE(Okokionera @ 2016 02 11, 08:30)
Mano diena vakar raudona (net bordinė).

hihihi.gif
Atsakyti