QUOTE(Magnuna @ 2016 02 03, 10:23)
Erendira - vaje

miaugmaišis turbūt kaip strategiškai svarbus objektas yra žymimas

Moterų karai pas tave vyksta bo kiek prisimenu būtent Bižū mėgdavo miaugmaišyje įsitaisyti

ale ir pasiutus Zuzu
Taigi, kad, Bižū mėgstamas jis buvo... ot, kaip sako, 2 bobos - 5 partijos

na, žiūrėsim... durniausiai, kad pamačiau prieš išeinant į darbą - viską nurengt, purkšt, valyt, nešt rūsin... ką ir sakyt, buvau patenkinta
QUOTE(Baukidė @ 2016 02 03, 10:31)
Labas rytas
Erendira, mano senasis katinas vonios kilimuką vis suvarydavo, nu skalbiau aš jį n kartų, su soda, su actu, vėdinau, bet tik patiesdavau ir vėl tas pats

tada laikiau kelis mėnesius balkone, bet va tik patiesiau ir apvarė... Teko pašalinti kilimą iš vonios
taigi, kad, ir su visokiais fermentiniais purškikliais išpurkšta, išplauta su minkštikliais, mano kvepalais apipurkšta
Ai, bet tai ką dabar su ja daryt, ta pasiutmerge... jai irgi stresas ir carievnos statuso į bendrabutį papult...ir nepadovanosi niekam... Šiaip meili katė, ateina vakare į lovą, glaustosi, murkia, seilėjasi

net jau su kitais - dar niekas nieko jai nedaro, tik pasižiūri ar arčiau prieina, o tai
aušyš atgal ir rėkti mūūūūšaaaaa
Dar pasidariau išvadą, kad Specific FSD gerai susitvarko su struvitais, bet tukina... Runcius balionėlis buvo, dabar subliuško, kai nuo spalio nebegauna, O Zuzia buvo tokia minkštoka, o dabar, kaip Rut draugė sakė - kaip su "slidinėjimo kombinezonu"

suės šitą maišą, gal kokį rojalį tada pirksim...
Кто гордая??? Я-гордая??? Да нет...мы, царицы, бабы простые!...