Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Apus @ 2016 02 02, 22:08)
cukrine avele aciu, dar va idarus visokius papasakok. nu savaitgali reiks bandyt is puses normos. bo mano kaip
miltiniu patiekalu kepejos karjera skurdi biggrin.gif

Na jeigu jau aš, nekenčianti virtuvės, o ypač tešlos, sugebu išsikept bandeles tokias tai tikrai pavyks bigsmile.gif
tik aš tešlos šaldytuve nelaikau, o šiaip ant palangės, Cukrine, ko tas laikymas šaldytuve tešlai priduoda?

Labas rytas

Giliukas meteorologas thumbup.gif
Atsakyti
Aš skaičiau straipsnį kaip katės ženklais orus nuspėja smile.gif tai jei stebėti Giliaus ženklus taip Lietuvoje kasdieną Cunamiai, krūšos, audros, nežmoniški karščiai lietūs ir t.t. smile.gif Manau kambariniai katinai praradę yra gebėjimus nuspėti orus o va tie kur lauke gyvena manau tikrai gali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2016 02 03, 08:04)

tik aš tešlos šaldytuve nelaikau, o šiaip ant palangės, Cukrine, ko tas laikymas šaldytuve tešlai priduoda?

g.gif man irgi iškilo toks klausimas (tešlų darymas doh.gif )

Vargšiukė Ainu, nėrai jai vietos biggrin.gif

Giliukas, kaip visad thumbup.gif

Gufis - temos tikrintojas bigsmile.gif
Atsakyti
O maniškis guli taip atsidrėbęs, lyg lauke būtų +25.Nieko katinai nespėja, ne tam jie sukurti mirksiukas.gif Mano namuose ir peles sląstukais išsigaudom.Per žemas lygis peles gaudyti.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Gufytis kukulakis wub.gif

Aš žinokit, irgi susimąsčiau dėl mielinės tešlos šaldymo. paprastai aš ją šildau blush2.gif

Na, žinokit, teks mums miaugmaišio atsisakyti - nenuganėm vėl, dabar visas kiaurai šlapias - KAIP ji sugebėjo doh.gif verysad.gif ten tokia beveik nešlampanti medžiaga, nors, po tiek skalbimų g.gif

teks mest granules lauk... sakiau išplausiu užvalkalus ir palauksiu kokį pusmetį... maža ką, užmirš gal biggrin.gif
Atsakyti
Erendira - vaje doh.gif miaugmaišis turbūt kaip strategiškai svarbus objektas yra žymimas doh.gif Moterų karai pas tave vyksta bo kiek prisimenu būtent Bižū mėgdavo miaugmaišyje įsitaisyti smile.gif ale ir pasiutus Zuzu
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Giliukaš
Šulija thumbup.gif biggrin.gif

Erendira, mano senasis katinas vonios kilimuką vis suvarydavo, nu skalbiau aš jį n kartų, su soda, su actu, vėdinau, bet tik patiesdavau ir vėl tas pats doh.gif tada laikiau kelis mėnesius balkone, bet va tik patiesiau ir apvarė... Teko pašalinti kilimą iš vonios 4u.gif
QUOTE(sagyte @ 2016 02 03, 06:44)
Mums kaip tik buvo sausas kosulys išrašė Hedelix, nu tai dabar perėjo į šlapią tokį, tai arbatas geria, sildau kojas karštam vandenyje su jūros druska ir dar prieš miegą patepu eukalipto kremu krūtinę nugara ir padukus baigiam issikapstyt 4u.gif

Nugarytę ir krūtinytę tepu eukaliptais arbatmedžiais, va apie kojų šildymą pamiršau blush2.gif
ačiū 4u.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 02 03, 07:55)
<...>

Sausam kosuliui labai gerai senas vaistas Mukaltinas.Kaip mat kosulys drėgnėja.

Kad kosulys jau sudrėgnėjo, bet naktį šiandien nu žiauriai, kaip ir atsikosėja, bet daug, net springdama...
Nežinau, ar miegojau, gal porą valandų... unsure.gif sad.gif
Atsakyti
va, pamiršau parašyti apie kosulio gydymą... mediciniškai nepatvirtintas būdas, bet veikia - nakčiai padukus ištepti su jodu ir užmauti kojinytes, tai daryti kokias 2-3 naktis (mažiems vaikams ryte net nebesimato, kad buvo tepta (didesnių skūra matyt storesnė))
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 02 03, 10:23)
Erendira -  vaje  doh.gif  miaugmaišis turbūt kaip strategiškai svarbus objektas yra žymimas  doh.gif  Moterų karai pas tave vyksta bo kiek prisimenu būtent Bižū mėgdavo miaugmaišyje įsitaisyti  smile.gif  ale ir pasiutus Zuzu

Taigi, kad, Bižū mėgstamas jis buvo... ot, kaip sako, 2 bobos - 5 partijos doh.gif biggrin.gif na, žiūrėsim... durniausiai, kad pamačiau prieš išeinant į darbą - viską nurengt, purkšt, valyt, nešt rūsin... ką ir sakyt, buvau patenkinta cool.gif

QUOTE(Baukidė @ 2016 02 03, 10:31)
Labas rytas  4u.gif

Erendira, mano senasis katinas vonios kilimuką vis suvarydavo, nu skalbiau aš jį n kartų, su soda, su actu, vėdinau, bet tik patiesdavau ir vėl tas pats  doh.gif  tada laikiau kelis mėnesius balkone, bet va tik patiesiau ir apvarė... Teko pašalinti kilimą iš vonios  4u.gif

taigi, kad, ir su visokiais fermentiniais purškikliais išpurkšta, išplauta su minkštikliais, mano kvepalais apipurkšta blink.gif

Ai, bet tai ką dabar su ja daryt, ta pasiutmerge... jai irgi stresas ir carievnos statuso į bendrabutį papult...ir nepadovanosi niekam... Šiaip meili katė, ateina vakare į lovą, glaustosi, murkia, seilėjasi rolleyes.gif net jau su kitais - dar niekas nieko jai nedaro, tik pasižiūri ar arčiau prieina, o tai aušyš atgal ir rėkti mūūūūšaaaaa doh.gif

Dar pasidariau išvadą, kad Specific FSD gerai susitvarko su struvitais, bet tukina... Runcius balionėlis buvo, dabar subliuško, kai nuo spalio nebegauna, O Zuzia buvo tokia minkštoka, o dabar, kaip Rut draugė sakė - kaip su "slidinėjimo kombinezonu" hihihi.gif suės šitą maišą, gal kokį rojalį tada pirksim...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 03 vasario 2016 - 10:02
QUOTE(Nikuna @ 2016 02 03, 09:34)
va, pamiršau parašyti apie kosulio gydymą... mediciniškai nepatvirtintas būdas, bet veikia - nakčiai padukus ištepti su jodu ir užmauti kojinytes, tai daryti kokias 2-3 naktis (mažiems vaikams ryte net nebesimato, kad buvo tepta (didesnių skūra matyt storesnė))

Šiandien vakare bandysim 4u.gif tik jau va su kojinėm maniškė nemiegos niekaip doh.gif

Erendira, nu čia jau gilios priežastys pas jus... 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2016 02 03, 09:56)
g.gif  man irgi iškilo toks klausimas  (tešlų darymas  doh.gif  )

QUOTE(Erendira @ 2016 02 03, 10:19)
Aš žinokit, irgi susimąsčiau dėl mielinės tešlos šaldymo. paprastai aš ją šildau  blush2.gif

Sveikutes merginos, galie ir siltoje vietoje laikyti tesla-bet cia jau bus kitas skonis. As bandziau visais-bet kaip pabandziau saldyti tesla mieline saldytuve-kitokiu bandeliu jau esu nekepusi 3 metus-ir nezadu kepti. Pasiskaitykite supermamoje yra tema-ten yra komentarai-kodel ji saldoma. Bandeles geriau formuojasi, yra minkstesnes, geresnio skonio.
Kiek domejausi istorija -tai tesla israsta Breznevo virejos-jis vis prasydavo butent tokiu-saldytos mielines teslos bandeliu.
Man jos skauniausios-sprendziant is isamiu komentaru internete ir kitiems ta tesla patinka. Pabandykite-nepatiks tokia- sildykite 4u.gif
Beje del idaro pamirsau pamineti, kad darau ir su panevezio file(ar kita panasia mesyte), suris , svoguniukai ir rozmarinas(arba tinka provanso zoleliu misinys).Tokias labai megsta vaikiukai-sako kaip pica biggrin.gif
Darau ir tokias su desrele(foto is intiko, bet mano tokios pat)
user posted image
Jei nesupyksite, kad keliu foto-idesiu ir kaip jas tokias padaryti
user posted image
user posted image
user posted image
Cia su varskyte
user posted image
Vyras kartais praso be nieko-jam labai skanu
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukrinė avelė: 03 vasario 2016 - 10:22
Cukrine, ot, tai reiks dabar tą šaldytą tešlą bandyt g.gif bigsmile.gif O ji tokia pat smagi tūsyti, kaip ir kildinta (man labai patinka dirbt su mieline, nes labai švelni ir minkšta rolleyes.gif )

Bandelės liuks atrodo, bet kad pas mane namie visi išskyrus mane dietinasi - MB motociklų sezonui ruošiasi, Rut šiaip... biggrin.gif
Atsakyti