Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Taip tai normalu.Ir man tai būna, kartais ir ašara nuteška.Liūdesys normali emocija, aišku jei netrunka per ilgai.
O pas mus kiek sniego prikrito doh.gif .Gal kokie 10 m, bjauriausia,kad šlapias sniegas.Reikėtų išeiti nusivalyti takiukus, ale gal ir pats ištirps. blush2.gif
Atsakyti
Kas čia tokš mažaš smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Šponkiuk, smagios kelionės, kad dūšia atsigautų Indijoje 4u.gif Lauksiu įspūdžių ir gražių Tavo foto ax.gif
Erendiros buitinės nuotraukos wub.gif wub.gif wub.gif Be žodžių, bet su šypsena peržiūrėjau ir pasidžiaugiau 4u.gif
Cukrine, dėkui už maltinukų receptą, jau turiu produktus, ryt pagaminsiu mirksiukas.gif O tu paliūdėk paliūdėk pati sau ( aš tai vadinu egzistensiniu liūdesiu) ir, pamatysi, vėl saulė nušvis 4u.gif
Klausiu Igno prieš susirinkimą su kokiu mokytoju man nueiti pakalbėti. "Su dailės",- sako. Kodėl??? "Jis įdomus žmogus, pats paveikslus tapo, bent gerai praleisi laiką",- paaiškino sūnus. Nu tai ir nuėjau po bendro klasės susirinkimo pas dailės mokytoją. Pakalbėjom apie meną, jaunimą, gyvenimą. Visai gerai praleidom laiką, nors kokį malonumą mokykloje patyriau. biggrin.gif
Giliukas nosiuką iškėlęs wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 04 vasario 2016 - 21:07
Sprendžiant pagal žebrą nosytę - tai Giliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 02 04, 22:01)

O pas mus kiek sniego prikrito doh.gif .Gal kokie 10 m, bjauriausia,kad šlapias sniegas.Reikėtų išeiti nusivalyti takiukus, ale gal ir pats ištirps. blush2.gif

Lisiteja-o tu ne LT gyveni?

QUOTE(sagyte @ 2016 02 04, 22:01)
Kas čia tokš mažaš smile.gif

Taigi cia musu aktorius Giliukas wub.gif maziuliukas wub.gif
QUOTE(Aist @ 2016 02 04, 22:05)
Cukrine, pamatysi, vėl saulė nušvis  4u.gif

Turi sviesti ta saule-nori jinai ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 04, 20:54)
Va tooks lyg liudesis apeme sirdele...

Neliūdėk, teta daug, tik čiut čiut 4u.gif
user posted image
Mažytis Giliukas wub.gif
Atsakyti
LT gyvenu, miestas Utena.Nuo sostinės 96 km, nuo Kauno kokie 120.Šiaurės Lietuva skaitosi.O ką daugiau niekas sniego neturi? g.gif Kaip supratau pas mane vieną tundra? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 02 04, 21:01)
O pas mus kiek sniego prikrito doh.gif .Gal kokie 10 m

Dešimt metrų... g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 02 04, 22:35)
Neliūdėk, teta daug, tik čiut čiut 4u.gif

wub.gif Oi mano guodejas, svelniapilvukas-gal leisi tetutei paglostyti pilvuka ir pabuciuoti i lapkute???

Mano murklys issizrioglino i lauka-eisiu ieskoti -atsivarysiu namo.
O pas mus vidurio LT zalia kaip pavasari. Jau eisiu ryt zoles sienauti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukrinė avelė: 04 vasario 2016 - 21:57
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 02 04, 21:50)
O ką daugiau niekas sniego neturi? g.gif Kaip supratau pas mane vieną tundra? blink.gif

Turim, turim sniego biggrin.gif Vilniaus pakraštys irgi baltas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 04, 21:55)
wub.gif Oi mano guodejas, svelniapilvukas-gal leisi tetutei paglostyti pilvuka ir pabuciuoti i lapkute???

Prašom, teta rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Vajetau doh.gif , tai parašiau, kaip beraštė,Tik varganų 10 cm.Va kas būna, kai nežiūri ką rašai.Liaudį šiurpinu.Man ir 10 cm daug.Nes jau buvo visiškai be sniego laukai ir miškai, o naktį pradėjo snyguriuoti , o pavakare visai išsišėlo.Va ir dabar kelios snaigės sūkuriuojasi.

Aš savo kvailį irgi parsivariau.Visa papilvė sniego prisivėlusi, laikau ant rankšluosčio, džiovinu atseit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 04 vasario 2016 - 22:05
Parvariau kavalieriu jau namo! Isitaise man prie sono. Megaujuos lrt medioteka. Dieve koks ten lobynas... bigsmile.gif Dievinu senus speklaklius Geismu tramvajus, Amerika pirtyje, Palanga, Dobilelis penkialapis, Arbatos stikline su citrina. Siandien Zemaites ''Marti ''ziuresiu. Dar Zaldokyne reikia perziuret. Liudesi man isvaiko iskart-jau tokie prisiminimai is vaikystes ateina-visus radio speklaklius isklausius esu -nes namie pastoviai eidavo radio taskas biggrin.gif Niu labos nakteles 4u.gif
Atsakyti