O pas mus kiek sniego prikrito
Taip tai normalu.Ir man tai būna, kartais ir ašara nuteška.Liūdesys normali emocija, aišku jei netrunka per ilgai.
.Gal kokie 10 m, bjauriausia,kad šlapias sniegas.Reikėtų išeiti nusivalyti takiukus, ale gal ir pats ištirps.
Sveikos
Šponkiuk, smagios kelionės, kad dūšia atsigautų Indijoje
Lauksiu įspūdžių ir gražių Tavo foto
Erendiros buitinės nuotraukos
Be žodžių, bet su šypsena peržiūrėjau ir pasidžiaugiau
Cukrine, dėkui už maltinukų receptą, jau turiu produktus, ryt pagaminsiu
O tu paliūdėk paliūdėk pati sau ( aš tai vadinu egzistensiniu liūdesiu) ir, pamatysi, vėl saulė nušvis
Klausiu Igno prieš susirinkimą su kokiu mokytoju man nueiti pakalbėti. "Su dailės",- sako. Kodėl??? "Jis įdomus žmogus, pats paveikslus tapo, bent gerai praleisi laiką",- paaiškino sūnus. Nu tai ir nuėjau po bendro klasės susirinkimo pas dailės mokytoją. Pakalbėjom apie meną, jaunimą, gyvenimą. Visai gerai praleidom laiką, nors kokį malonumą mokykloje patyriau.
Giliukas nosiuką iškėlęs
Šponkiuk, smagios kelionės, kad dūšia atsigautų Indijoje
Erendiros buitinės nuotraukos
Cukrine, dėkui už maltinukų receptą, jau turiu produktus, ryt pagaminsiu
Klausiu Igno prieš susirinkimą su kokiu mokytoju man nueiti pakalbėti. "Su dailės",- sako. Kodėl??? "Jis įdomus žmogus, pats paveikslus tapo, bent gerai praleisi laiką",- paaiškino sūnus. Nu tai ir nuėjau po bendro klasės susirinkimo pas dailės mokytoją. Pakalbėjom apie meną, jaunimą, gyvenimą. Visai gerai praleidom laiką, nors kokį malonumą mokykloje patyriau.
Giliukas nosiuką iškėlęs
Sprendžiant pagal žebrą nosytę - tai Giliukas
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 02 04, 22:01)
Lisiteja-o tu ne LT gyveni?
QUOTE(sagyte @ 2016 02 04, 22:01)
Taigi cia musu aktorius Giliukas
QUOTE(Aist @ 2016 02 04, 22:05)
Turi sviesti ta saule-nori jinai ar ne
LT gyvenu, miestas Utena.Nuo sostinės 96 km, nuo Kauno kokie 120.Šiaurės Lietuva skaitosi.O ką daugiau niekas sniego neturi?
Kaip supratau pas mane vieną tundra?
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 02 04, 21:01)
.Gal kokie 10 m
Dešimt metrų...
QUOTE(Magnuna @ 2016 02 04, 22:35)
Mano murklys issizrioglino i lauka-eisiu ieskoti -atsivarysiu namo.
O pas mus vidurio LT zalia kaip pavasari. Jau eisiu ryt zoles sienauti
Vajetau
, tai parašiau, kaip beraštė,Tik varganų 10 cm.Va kas būna, kai nežiūri ką rašai.Liaudį šiurpinu.Man ir 10 cm daug.Nes jau buvo visiškai be sniego laukai ir miškai, o naktį pradėjo snyguriuoti , o pavakare visai išsišėlo.Va ir dabar kelios snaigės sūkuriuojasi.
Aš savo kvailį irgi parsivariau.Visa papilvė sniego prisivėlusi, laikau ant rankšluosčio, džiovinu atseit.
Aš savo kvailį irgi parsivariau.Visa papilvė sniego prisivėlusi, laikau ant rankšluosčio, džiovinu atseit.
Parvariau kavalieriu jau namo! Isitaise man prie sono. Megaujuos lrt medioteka. Dieve koks ten lobynas...
Dievinu senus speklaklius Geismu tramvajus, Amerika pirtyje, Palanga, Dobilelis penkialapis, Arbatos stikline su citrina. Siandien Zemaites ''Marti ''ziuresiu. Dar Zaldokyne reikia perziuret. Liudesi man isvaiko iskart-jau tokie prisiminimai is vaikystes ateina-visus radio speklaklius isklausius esu -nes namie pastoviai eidavo radio taskas
Niu labos nakteles