Sveikos, kolegės.
Gavau ketvirtokus. Dirbsim pagal EARLY SHOOL ENGLISH 3. Gal kas turite skenuotą mokytojų knygą ir galite pasidalinti.
Parašykite į a.z. Dėkoju
QUOTE(elbitele @ 2016 09 05, 19:03)
Sveikos, kolegės.
Gavau ketvirtokus. Dirbsim pagal EARLY SCHOOL ENGLISH 3. Gal kas turite skenuotą mokytojų knygą ir galite pasidalinti.
Parašykite į a.z. Dėkoju
Sveikos anglų kalbos mokytojos, ieškau korepetitores 4 - okui Vilniuje 2 kartus į savaitę? Gal būtų norinčių, laukiu pasiūlymų.
QUOTE(Kipse1 @ 2016 09 13, 17:38)
Sveikos anglų kalbos mokytojos, ieškau korepetitores 4 - okui Vilniuje 2 kartus į savaitę? Gal būtų norinčių, laukiu pasiūlymų.
svarbu kur ir kokios pagalbos reikia
Sveikos, anglistės. Man toks klausimas kilo, daugiau gal pradinukų mokytojoms- ar pradinėse klasėse vaikai turėtų būti mokomi rašytinių angliškų raidžių? Mokykloj, kur dirbu, visi rašo kaip sugeba, o jei I parašau rašytinę, klausia, kas ten per raidė, nes pirmą kartą mato. M, N, A rašytinės didžiosios irgi kelia nuostabą. Dėl to pradėjau rašyti spausdintinę I
Mano sūnus mokėsi tradicinių rašytinių raidžių ir jungimo ...
QUOTE(kgt @ 2016 09 21, 22:13)
Sveikos, anglistės. Man toks klausimas kilo, daugiau gal pradinukų mokytojoms- ar pradinėse klasėse vaikai turėtų būti mokomi rašytinių angliškų raidžių? Mokykloj, kur dirbu, visi rašo kaip sugeba, o jei I parašau rašytinę, klausia, kas ten per raidė, nes pirmą kartą mato. M, N, A rašytinės didžiosios irgi kelia nuostabą. Dėl to pradėjau rašyti spausdintinę I
Mano sūnus mokėsi tradicinių rašytinių raidžių ir jungimo ...
Sveiki
Sveikutes:)
Gal kas atestavosi pastaruoju metu? Kokia ten situacija su tais rodikliais? Ko reik ? Metodininkui planuoju 2018 metais...kaupt pradet reiktu rodilklius. Gal zinote ko konkreciai reikia?
Is ankaro dekoju.
Gal kas atestavosi pastaruoju metu? Kokia ten situacija su tais rodikliais? Ko reik ? Metodininkui planuoju 2018 metais...kaupt pradet reiktu rodilklius. Gal zinote ko konkreciai reikia?
Is ankaro dekoju.
QUOTE(užsklanda @ 2016 10 31, 16:31)
Sveikutes:)
Is ankaro dekoju.
Is ankaro dekoju.
QUOTE(užsklanda @ 2016 11 03, 22:33)
Susiraskite atestacijos nuostatus, 1 priedas ir matysite, ko reikia. Rodikliai skaičiuojami už paskutinius 3 metus, o reikia nemažai ir sunkiausia susirinkti iš srities "Kita"
Sveikos, gal kas pagelbetu su vertimu? Busiu dekinga:)
behavioral costing to measure the financial impact to activities
behavioral costing to measure the financial impact to activities