Sėdam ant arkliukų ir traukiam tolyn. Nesu gera jojikė, bet žingsiuoti žingine man nuobodu. Tai aš visą kelią pasinešu į priekį, paskui sugrįžtu prie savo grupiokės ir vedlio, tada vėl šuoliuoju tolyn. Ir va tokio pasišuoliavimo metu girdžiu garsų pokštelėjimą ir iš savo palengvėjusios kuprinės suprantu, kad mano fotoaparatas nusprendė pasivolioti kažkur griovy. Iš to strioko net neatsimenu, kaip arklį apgręžiu. Drebančiom rankom ir kojom nušoku žemyn, griebiu savo brangenybę ir tikrinu. Dalim neišbyrėjęs. Objektyvas neskilęs. Korpusas sveikas. Tik programos ratukas nusisukęs. Atstatau. Fotografuoju. Veikia

Veikia

Veikia
Tai va, patarimas visiems jodinėjantiems su fotiku kuprinėj: užtrauktuką nutraukit žemyn, į vieną šoną, o ne abu iš šonų užtraukit aukštyn. Taip užsegta kuprinė nuo judesio atsisega ir pasekmės gali būti labai negeros.
Pasiveja mane kompanija mano. Iš tolo šaukia - kas atsistiko?

. Nieko. Sveika. Gyva. Ir fotikas tvarkoj. Galim keliauti toliau.
O toliau dar vienas urvas. Mažai fotografavau, nes praėjimai labai siauri, reikia tiesiog laipioti akmenimis ir laikytis sienų. Bet taip pro tarpus prasisprausti buvo visai įdomu
Keli įdomesni urvo objektai: kiaurymė, tarsi moters galva

Ragana profiliu

Lokys

Į miestelį grįžtam pavakare. Prausiamės, persirengiam ir važiuojam vakarieniauti į ekologišką ūkį.

Ūkis įsikūręs pakankamai aukštai, visas miestelis kaip ant delno.

Vakarieniaujam tokioj atviroj verandoj:

Šalta. O aš nieko šiltesnio nepasiėmiau. Prašau gido ką nors pasišildymui suorganizuot. Jis nueina pas šeimininkus ir grįžta su vilnoniu pledu.
Maistas kuo įvairiausias. Pradedam sriuba, paskui nešami į stalą veršenos, kiaulienos patiekalai, kelių rūšių žuvis, gausybė daržovių ir vaisių. Maisto tikrai per daug, neįveikiam. Tiesa, pasidedu varnelę prie būtino paragauti patiekalo - Ropa Veja.
Firminis ūkio gydomųjų žolelių kokteilis (į vakarienės kainą neįskaičiuotas, po 3CUC.). Jis nealkoholinis, bet jei nori, galima įsipilti romo pagal skonį. Taip ir padarom. Pripildom stiklą romu iki viršaus. Nugeriam. Ir vėl romo dapilam

Grįžtam apie 22h, galima eiti vėl šokti, bet po trijų kokteilių su gydomosiomis žolelėmis ir vis dapilamu romu jaučiuosi taip, kad labiausiai man norisi į lovą
Zinot, man atrodo jei Tereza pagrobtu koks eskobaras ir paskambintu, jam butu nurodyta paciam gelbetis is situacijos.