Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS #61

QUOTE(pasikeitusi @ 2016 02 06, 20:22)
Bet tau kiek kitaip atrodytu, jeigu taves demesys ne tik, kad nevargintu, bet tu jo  nesulauktum.  Tikrai pradetum galvoti, kad gal kazkas ne taip ir su tavo isore, ir su vidum, ir su smegenim.  biggrin.gif

Jei taip ivyktu staigiai, vakar buvo demesys, siandien ne, galimai, kol apsiprasiu, susivoksiu aplinkoje. Bet jei tu gyveni pastoviai vienoj, ar kitoj busenoj, tai tau tampa norma.

Bet as vis del to pabreziu, kad neva grozis yra pervertinamas. Patikekite manimi, grozis buna prakeiksmu. Jei buti sazininga, mano tikri draugai tik vyrai is vaikystes, moterys tik biciules, draugiu neturiu. Kokia normali moteris pakes kai visa demesi i save traukia kita. Nemaza dalis vyru kompleksuoja, kita dalis chamai apteke pinigais, tad galvoja, jog turi teise reiksti savo gaslias "pretenzijas" - graziam snukeliui, o kitko, to vidinio pasailio, proto jie negeba ivertinti, nes neturi kriteriju, islavintu smegenu.

Siaip, pasidomekite kaip gyvena grazios moterys, nemaza dalis ju yra vienisos, galimai istekejusios uz pinigu maiso, yra vyru aksesuarai, kitos patenka i kriminalinio pasaulio rankas. Visi turintys bent kokia galia nori tureti grazu "daikta-kuna", retai kam motais ju vidus, protas.

Galima svaigti apie ta grozi, bet laimingesnes yra velniskai simpatiskos moterys. O laimes pagrindas, pasitikejimas savimi ir meile sau, tokiai kokia tu esi, su visais trukumeliais, nes tik tada juos gali paversti savo "razinka" - iskirtinimu.
Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2016 02 06, 20:44)
O jis tau to nejaucia?

bet matai, pamate jis mrau jausmus. g.gif o gal ji ir neslepe. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2016 02 06, 21:08)
Kokia normali moteris pakes kai visa demesi i save traukia kita.

Galima svaigti apie ta grozi, bet laimingesnes yra velniskai simpatiskos moterys. O laimes pagrindas, pasitikejimas savimi ir meile sau, tokiai kokia tu esi, su visais trukumeliais, nes tik tada juos gali paversti savo "razinka" - iskirtinimu.

Laisvai. smile.gif tegu sutraukia. Tiesiog zinai kas esi ir nedarai is to dramos.
Man tikrai nuosirdziai nepavydu, kad mano drauges grazios. smile.gif

Taip, tikrai pazistu moteru, kurios turi ta razinka. Asmenine charizma. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

100 metų jau čia nerašiau smile.gif
Matau, apie grožius, draugystes ir jausmus diskutuojat.
Esu iš tų moterų, taip pat neturinti moterų - draugių.
Matyt, todėl užkabino žinutė apie grožį ir moterų draugystę.
Bet ne dėl to, kad būčiau super duper graži, tiesiog, su vyrais bendrauti paprasčiau.
Arba, manyje problemos smile.gif
Turiu 2 pagundas. Jau virš metų.
Davatkos dabar mane prie sienos prikals, bet nė vieno nenorėčiau atsisakyti.
Neplanavau tiesiog taip įvyko.
Abu labai skirtingi, savaip žavūs.
Iš abiejų yra "myliu".
Keistas ir žavus tas gyvenimas... smile.gif

Atsakyti
istekejusi? 4u.gif

p.s. kodel neturi draugiu... unsure.gif
o vyrai -biciuliai - tavo artimi draugai? kokiu intensyvumu bendrauji su jais....
Atsakyti
O aš va galvoju apie skyrybas kuo toliau tuo dažniau, rimtai kažkokia pieva čia taip gyvent, kaip tik savaitgalis taip ir eik nx arba iš vis ignoras, po to savaitę ramu ir savaitgalį vėl tas pats, aš galvoju kad pats darbe kažką turi ir savaitgalį labai nervuotas būna nes negali susitikt g.gif
bet man tai mažai rūpi tiesą pasakius, tegul turi kad ir 100, kad tik ramybė namie būtų tai ir galvoju gyventume mes su vaiku dviese, jokio streso, ramu...
ech....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wixxxx: 07 vasario 2016 - 09:20
QUOTE(*South* @ 2016 02 06, 19:44)
O jis tau to nejaucia?

Nežinau. Nesakė niekad. Nesakytų jei ir jaustų.

QUOTE(pasikeitusi @ 2016 02 06, 20:17)
bet matai, pamate jis mrau jausmus.  g.gif  o gal ji ir neslepe.  g.gif

Nu kaip, labia atvirai sakius nesu. Bet abstrakčios kalbos apie tai buvo. Jis net yra sakes man, kad vizualiai atrodau įsimylėjusi.

QUOTE(Wonder* @ 2016 02 06, 20:34)
Turiu 2 pagundas. Jau virš metų.

Oho bigsmile.gif O kaip spėjat??

QUOTE(wixxxx @ 2016 02 07, 09:18)
O aš va galvoju apie skyrybas kuo toliau tuo dažniau..

Pati žinai, kad tai būtų teisingiausias sprendimas. Stiprybės.
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2016 02 07, 09:18)
O aš va galvoju apie skyrybas kuo toliau tuo dažniau, rimtai kažkokia pieva čia taip gyvent, kaip tik savaitgalis taip ir eik nx arba iš vis ignoras, po to savaitę ramu ir savaitgalį vėl tas pats, aš galvoju kad pats darbe kažką turi ir savaitgalį labai nervuotas būna nes negali susitikt g.gif
bet man tai mažai rūpi tiesą pasakius, tegul turi kad ir 100, kad tik ramybė namie būtų tai ir galvoju gyventume mes su vaiku dviese, jokio streso, ramu...
ech....

O kaip dukra reaguoja, kai vyras jūs nx siunčia? Iš pat pradžių matėsi, kas per paukštis jūsų vyras?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 02 07, 10:28)
O kaip dukra reaguoja, kai vyras jūs nx siunčia? Iš pat pradžių matėsi, kas per paukštis jūsų vyras?

Jūs kažką painiojat, pas mane berniukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2016 02 07, 08:18)
, kad tik ramybė namie būtų tai ir galvoju gyventume mes su vaiku dviese, jokio streso, ramu...
ech....

Linkiu, kad taip ir butu 4u.gif

Kiek tavo mazajam, jeigu ne paslaptis?

Jeigu reikes palaikymo, rasyk i az
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2016 02 07, 23:58)
Linkiu, kad taip ir butu  4u.gif

Kiek tavo mazajam, jeigu ne paslaptis?

Jeigu reikes palaikymo, rasyk i az

4 biggrin.gif jau ne toks ir mažas
Atsakyti
Tyluma forume g.gif
Nei moralų, nei istorijų.
Pasipasakokit 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2016 02 07, 07:18)

ech....

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif juk sakiau, wixxx, ir taip esi viena, vientave dvise - yra dar baisiau.

tik negalvok desimt metu apie tai..... unsure.gif unsure.gif
Atsakyti