Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS #61

QUOTE(makee @ 2016 02 05, 22:50)

Nesinori cia pasakot.
Nesuvokiu, kaip pagundos islaukdavau po 6 menesius jei dabar savaiteliu keliu negaliu iskesti poros vyro nepamacius.
Daug bendravau siandien su jo zmona. Pasirodo is tiesu busiu antra jam (jei busiu).
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 02 06, 00:24)
Nesinori cia pasakot.
Nesuvokiu, kaip pagundos islaukdavau po 6 menesius jei dabar savaiteliu keliu negaliu iskesti poros vyro nepamacius.
Daug bendravau siandien su jo zmona. Pasirodo is tiesu busiu antra jam (jei busiu).

Tai vis dėlto turbūt bus kažkas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 02 05, 23:24)
Nesinori cia pasakot.

Negali iškęst nes pamatyt labai nori, ar negali iškęst nes nepamačius noras vis labiau blėsta?
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 02 06, 00:24)
Nesinori cia pasakot.

Čia jūs abi to vyro intymią patirtį aptarėt jam dalyvaujant, ar ne?
Atsakyti
As jau matau fantazijas pas ja ir tiek biggrin.gif . Viena akimirka-nieko nebebus, kita noriu, negaliu, kuria ca dramas tiesiog, demesio stoka smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2016 02 06, 10:15)
Čia jūs abi to vyro intymią patirtį aptarėt jam dalyvaujant, ar ne?

Ne.
Sužinojau dėl ko ji ir buvo neištikima.

Papildyta:
QUOTE(*South* @ 2016 02 06, 10:28)
As jau matau fantazijas pas ja ir tiek biggrin.gif . Viena akimirka-nieko nebebus, kita noriu, negaliu, kuria ca dramas tiesiog, demesio stoka smile.gif .

Visazinė.
Aš rasau kas vyksta. Pasakiau ne,bet jie ir turi savo žingsnius.
Pasaku kurt man nereikia.
Per va tokias karūnuotas nieko ir nebesinori pasakot.Jei būtų žinoma kas ir kaip bus surašyčiau pasaką nuo iki.
Deja.

Beje,su pagunda puse nakties rašėmės. Laikas ir aplot jau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasakų fėja: 06 vasario 2016 - 10:36
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 02 06, 10:32)
Ne.
Sužinojau dėl ko ji ir buvo neištikima.

Papildyta:

Visazinė.
Aš rasau kas vyksta. Pasakiau ne,bet jie ir turi savo žingsnius.
Pasaku kurt man nereikia.
Per va tokias karūnuotas nieko ir nebesinori pasakot.Jei būtų žinoma kas ir kaip bus surašyčiau pasaką nuo iki.
Deja.

Kadangi ne mano vienos tokia nuomone, kad tu kuri istorijas, tai daug ka pasako.
O prie ko cia karuna g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *South*: 06 vasario 2016 - 10:36
QUOTE(*South* @ 2016 02 06, 10:36)
Kadangi ne mano vienos tokia nuomone, kad tu kuri istorijas, tai daug ka pasako.

Ar tu mane realiai pažįsti?
Gal kiti žmonės kitaip gyvena?
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 02 06, 10:37)
Ar tu mane realiai pažįsti?
Gal kiti žmonės kitaip gyvena?

Gyvenimas kitaip cia ne prie ko, tikiu, kad yra taip bendraujanciu poru, bet kai tu pradejai skiedalioti, tai bus kazkas, tai nebus, vsio, jau risau viska, paskui rasai, kad visgi bus kazkas, paskui vel ne, toks vaizdas, kad tokiu budu sieki demesio sioje temoje, ne as pirma tau ta sakau, kad fantazuoji, tai pasilieku teise ir toliau taip manyti.
Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2016 02 06, 12:01)
Gyvenimas kitaip cia ne prie ko, tikiu, kad yra taip bendraujanciu poru, bet kai tu pradejai skiedalioti, tai bus kazkas, tai nebus, vsio, jau risau viska, paskui rasai, kad visgi bus kazkas, paskui vel ne, toks vaizdas, kad tokiu budu sieki demesio sioje temoje, ne as pirma tau ta sakau, kad fantazuoji, tai pasilieku teise ir toliau taip manyti.

Santykiai visad nuspėti, numatyti? Valio jei pas jus taip.
Pajutau pavydą iš kažkurio, parašiau jiems kad man to nereikia. Toliau jau jų kažkoks elgesys. Išsiaiškinom.
Vakar poros vyras vietoj to kad parašytų kad važiuosim į butą, pirtelę ar sodybą parase kad susirašysim pirmad.
Niekas nerezervuota. Tai ir ...
Bendrauti su klaustuku galiu su pagunda tik.
Su kitais žmonėm to nesileisiu.
Tad kadangi neturiu teisės rašyti santykių su pora eigos, parašysiu jau gal tik po savaitės. Gal. Daugumos pageidavimu, kad pasakų nereikėtų skaityt.
Į visus klausimus yra atsakymai. Aš juos turiu.
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 02 06, 12:12)
Santykiai visad nuspėti, numatyti? Valio jei pas jus taip.
Pajutau pavydą iš kažkurio, parašiau jiems kad man to nereikia. Toliau jau jų kažkoks elgesys. Išsiaiškinom.
Vakar poros vyras vietoj to kad parašytų kad važiuosim į butą, pirtelę ar sodybą parase kad susirašysim pirmad.
Niekas nerezervuota. Tai ir ...
Bendrauti su klaustuku galiu su pagunda tik.
Su kitais žmonėm to nesileisiu.
Tad kadangi neturiu teisės rašyti santykių su pora eigos, parašysiu jau gal tik po savaitės. Gal. Daugumos pageidavimu, kad pasakų nereikėtų skaityt.
Į visus klausimus yra atsakymai. Aš juos turiu.

o jum ir būtina kiekvieną pirstelėjimą aiškintis, analizuoti. atrodo, kad gyvenate tik tuo. ir tokios dramos su tiek vyrų atrodo neįtikinamos ir tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula audra @ 2016 02 06, 12:25)
o jum ir būtina kiekvieną pirstelėjimą aiškintis, analizuoti. atrodo, kad gyvenate tik tuo. ir tokios dramos su tiek vyrų atrodo neįtikinamos ir tiek  ax.gif

4u.gif
Gal geriau apie grožį.
O jei rimčiau, kažkaip pabodo man ir pasakotis.
Mieliau paskaityt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasakų fėja: 06 vasario 2016 - 12:39