Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS #61

Fėja, išsiverkei?
Papildyta:
QUOTE(*South* @ 2016 02 04, 21:43)
Tikrai taip, labai daug ka lemia ar prisiziuri moteris, ar ne, ir manau, kad neuztenka issiplauti galva biggrin.gif , bet as daugiau kalbejau apie veido bruozus smile.gif .

Galvoju kokie man veido bruožai būtų atstumiantys.. g.gif mano pačios, bet aš nesiskaitau.biggrin.gif
Kokie veido bruožai keltų antipatijas tau?
Atsakyti
QUOTE(TheSparkle @ 2016 02 04, 21:45)
Fėja, išsiverkei?
Papildyta:

Galvoju kokie man veido bruožai būtų atstumiantys.. g.gif  mano pačios, bet aš nesiskaitau.biggrin.gif
Kokie veido bruožai keltų antipatijas tau?

Nera tokiu veido bruozu, manau, kad svarbi visuma, tarkim, net ilga nosis su kuprele gali atrodyti graziai, jei pati moteris grazi, grazus plaukai, veido oda ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumka @ 2016 02 04, 19:03)
Papasakosiu aš Pasikeitusiai vieną mokyklos laikų istoriją biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(given444 @ 2016 02 04, 20:02)
jeigu kas vel rodytu demesi?  rolleyes.gif  rolleyes.gif veiklos - sau, vyrai -sau. nemaiso viens kitam.

na nezinau, rimtai nelabai isivaizduoju tokios situacijos. tiesiog mano aplinka labai nusistovejus ir joje nera ir nebuvo jokiu demesiu. todel man sunku kazkaip hipotetiskai svarstyt.

bet jeigu pabandyt isivaizduot, tai, naaa, zinoma tai paglostytu mano savimeile biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TheSparkle @ 2016 02 04, 12:47)
Aš gal nusišnekėsiu, bet ar meilužė gali būti baisuoklė? ir ar meilužei užtektų turėti "vidinį grožį" kad  vyras į ją žiūrėtų kaip į partnerę už namų ribų? Nes aš įsivaizduoju kad ne pasikalbėjimui jis į šoną eina.. O šiais laikais niekas be tavo gražios išorės nenorės pažinti tavo gražaus vidaus.

baisuokle ir zmona negali buti. Nera sunku prisiziureti. Apie blondines didziapapes ir blizgancius papuosalus nekalbu. Sveikai maitintis ir reguliariai pasportuoti turi buti gyvenimo budas. Jei pats ta darau skatinu ir savo antraja puse taip pat elgtis,. Sveiki zmones, grazus. Tai visai nesunku.

Grozis labai subjektyvus dalykas vieniem patinka vieni dalykai, kitiem kiti. As net negaleciau isskirti kuo vienas ar kitas zmogus patinka. Patinka kaip atrodo visuma, ar turi kokia zavia detale, pavyzdziui seksualu kakla ar duobutes skruostuose ir pan. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nick771: 05 vasario 2016 - 10:53
QUOTE(nick771 @ 2016 02 05, 10:44)
Jei pats ta darau skatinu ir savo antraja puse taip pat elgtis.

O cia tik sportui galioja ar visiems gyvenimo aspektams? Meiluziaujat, o zmona ar skatinat? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 02 05, 12:21)
O cia tik sportui galioja ar visiems gyvenimo aspektams? Meiluziaujat, o zmona ar skatinat?  biggrin.gif

cha cha cha. labai smaikstu. kalbejom apie tai, nebeidomu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(nick771 @ 2016 02 05, 10:44)
baisuokle ir zmona negali buti. Nera sunku prisiziureti. Apie blondines didziapapes ir blizgancius papuosalus nekalbu. Sveikai maitintis ir reguliariai pasportuoti turi buti gyvenimo budas. Jei pats ta darau skatinu ir savo antraja puse taip pat elgtis,. Sveiki zmones, grazus. Tai visai nesunku.

Grozis labai subjektyvus dalykas vieniem patinka vieni dalykai, kitiem kiti. As net negaleciau isskirti kuo vienas ar kitas zmogus patinka. Patinka kaip atrodo visuma, ar turi kokia zavia detale, pavyzdziui seksualu kakla ar duobutes skruostuose ir pan.  doh.gif

Na, rūpinimasis sveika gyvensena lygiai taip aktualus ir senmergėms smile.gif Bet kad sveikas žmogus visada gražus - nesutiksiu. Pėvėzė seksualus kaklas ir duobutės nesusiję nei su sportu, nei su mityba. Taip galima "užsidirbt" raumeningą kaklą ir neišpurtusį veidelį, tik tiek, o ar tai gražu bus tamstai...
Atsakyti
QUOTE(felisha @ 2016 02 05, 12:52)
Na, rūpinimasis sveika gyvensena lygiai taip aktualus ir senmergėms smile.gif Bet kad sveikas žmogus visada gražus - nesutiksiu. Pėvėzė seksualus kaklas ir duobutės nesusiję nei su sportu, nei su mityba. Taip galima "užsidirbt" raumeningą kaklą ir neišpurtusį veidelį, tik tiek, o ar tai gražu bus tamstai...

Cia pateikiau tik pvz kas gali buti seksualu. gali buti ir kiti dalykai. Tai labai subjektyvu. Vienok viskas prasideda nuo sveiko kuno
Atsakyti
QUOTE(TheSparkle @ 2016 02 04, 21:45)
Fėja, išsiverkei?

Aciu, nea, kartais nebuna kada verkti.

O del graziu zmoniu.
Va, Felicha man pati graziausia mano gyvenime sutikta moteris. Ir tas graziausia turi is didziosios raides buti. Ne tik isvaizda. Nuo jos tokia siluma, toks geris sklinda.
Nieko nebus is to grazaus zmogaus, jei vaikscios uzriesta nosim ir desis tobuliuoju. Viskas yra zmogaus viduje.

Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 02 05, 14:17)

Nieko nebus is to grazaus zmogaus, jei vaikscios uzriesta nosim ir desis tobuliuoju. Viskas yra zmogaus viduje.

Auksti reikalavimai toje patrauklumo rinkoje. Va dar ir vidus turi buti ypatingas.
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2016 02 05, 13:28)
Auksti  reikalavimai toje patrauklumo rinkoje.  Va dar ir vidus turi buti ypatingas.

biggrin.gif

O turint omeny nežabotą Fėjos seksualumą, aš jau laukiu naujo romano wub.gif Felisha, ar pasirašytum? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumka @ 2016 02 05, 13:55)
biggrin.gif

O turint omeny nežabotą Fėjos seksualumą, aš jau laukiu naujo romano wub.gif Felisha, ar pasirašytum? bigsmile.gif

is kur pas amne nezabotas seksualumas?nepastebejau
Atsakyti